vineri, 16 octombrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 44 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 44 rezumat pulbere-de-stele
Pelin îl invită pe Macit să vină din nou la firmă, dar el spune că nu vrea, că a ales să-și petreacă viața alături de aceea pe care o iubește. Neriman este distrusă pentru că Faiz nu vrea să vorbească cu ea și o ignoră. Cei doi îndrăgostiți și Fahriye se gândesc la o soluție, iar Fahriye crede că Aras, care va locui într-o casă cu două dormitoare, ar putea să-l primească și pe Macit acolo. Aras nu refuză, dar Macit ezită, și Neriman îl întreabă cât va mai putea sta la hotel. Până la urmă locuința lui Aras se dovedește cea mai bună variantă.

Kader se ceartă cu Emre, fiecare acuzându-l pe celălalt de faptul că pe Aslî n-o mai interesează soțul și familia acestuia. Zehra și Gulter merg la un vraci cunoscut ca să-i prepare o amuletă de noroc pentru Nezahat. Acesta le dă ingredientele și "rețeta" iar ele două prepară amuleta acasă, și sunt cât pe ce să fie prinse de Nezahat. Amuleta este pusă sub așternuturi, dar Nezahat o găsește și o dojenește pe Zehra pentru că s-a pretat la așa ceva. Șinasi și Aslî râd pe înfundate. Când stăteau ei de vorbă, apare Asîm la ușă ca să discute din nou despre nunta lui cu Nezahat.


Un destin la rascruce - episodul 44 rezumat pulbere-de-stele
Macit și Aras pregătesc micul dejun, iar omleta pe care o face Macit se arde. Fetele vin și ele să mănânce împreună, râzând de tânărul Arcaoglu care nu știe să facă nici măcar niște ouă prăjite. După micul dejun, Macit iese și văzând-l pe Faiz îl strigă și se duce să-i spună că el locuiește în cartier și că și-a luat o slujbă, ca să-i demonstreze că o iubește pe fiica lui, că-și va lua o casă și va face tot posibilul s-o vadă pe Neriman fericită. Faiz nu zice nimic, iar când Macit termină de vorbit, pleacă mai departe.

Cihan crede că Șaika totuși îl dorește, din cauza comportamentului ei prietenos când a trebuit să-l apere pe Selim împotriva detectivului pus de Faizal. Astfel, merge la un bijutier și cumpără un inel de logodnă. În acest timp, însă, Șaika primește de la Selim o superbă brățară cu pietre prețioase, drept recompensă pentru seara ratată de la hotel. Cihan este la cofetărie și repetă replicile pe care are de gând să i le spună Șaikăi. În acest moment trece pe trotuar Aslî, cu dosarul de divorț în mână, și Emre, care era prin zonă, o oprește încercând s-o determine să se răzgândească. Văzând că începe să devină agresiv, Cihan îl bate pe Emre care este dus de acolo de alți trecători.

Un destin la rascruce - episodul 44 rezumat pulbere-de-stele
Pelin se întâlnește din nou cu omul lui Erdinc, pe care îl pusese s-o omoare pe Neriman. Individul vine cu încă doi amici și nici nu se salută bine, că unul dintre ei îi pune lui Pelin o batistă la nas și o adoarme, apoi este transportată într-o clădire părăsită și legată de un scaun. Răpitorul ei îi dezvăluie că a fost angajat de niște dușmani de-ai lui Kerim și o șantajează că dacă nu face ce-i cere, o va reclama la poliție în legătură cu tentativa de omor asupra lui Neriman. Cihan este din nou respins de Șaika, care-i spune că nu-l iubește și că nu-și dorește o căsnicie cu el. După ce ajunge acasă, Șaika este sunată de Selim care-i cere o întâlnire, ca să-i spună că o dorește în viața lui. Cihan se află într-un parc, la o sticlă de băutură, alături de un boschetar, apoi li se alătură Șinasi. Duygu a acceptat invitația lui Bora la cină, o cină de afaceri, ea aducându-i un dosar de la firmă pe care i-l ceruse Bora. Pelin, constrânsă de perspectiva unui viitor în închisoare, acceptă ce-i cere răpitorul ei și este pusă s-o sune pe Duygu, să-i ceară să aducă titlurile de valoare în schimbul libertății ei. Ea vine într-un suflet cu Bora și cu plicul care ajunge în mâinile omului lui Erdinc, apoi la Bora. Astfel, Pelin este eliberată.

Neriman din întâmplare, ajunge într-un restaurant în preajma lui Inci și a lui Nadir care din nou îi vorbește despre Macit că este fiul lui. Neriman aude și Inci o invită să stea de vorbă, să-i explice, dar nu acceptă deocamdată să recunoască față de Neriman că Macit e fiul lui Nadir. Cu toate acestea, o roagă să nu cumva să-i spună lui ce a auzit în seara aceea. Mai târziu ele două vor discuta la o terasă și Inci va recunoaște adevărul, din nou cerându-i lui Neriman să nu afle Macit de acest secret al ei. În plus, îi povestește că era îndrăgostită de Nadir și el de ea, dar că într-o zi a părăsit-o, și a aflat de la Kerim, cu care erau prieteni și parteneri de afaceri, că Nadir ar fi furat bani din firmă și apoi a plecat din țară fără să spună nimic, cu două săptămâni înainte să se căsătorească ei doi.

Un destin la rascruce - episodul 44 rezumat pulbere-de-stele
Bora îi aduce titlurile de valoare lui Nadir, care astfel poate să pună mâna pe întreaga companie Arcaoglu. Dimineața, Faiz îi vede pe Macit și pe Neriman pe stradă, discutând și îmbrățișându-se. După ce Macit pleacă fără să-l observe pe Faiz, Neriman încearcă din nou să obțină iertarea și bunăvoința tatălui ei, dar el rămâne neînduplecat. Macit, care știa de la Neriman că ea și cu Inci avuseseră o discuție de cu seară, o sună pe mama lui să afle detalii, apoi pleacă la birou în prima lui zi de muncă. Bora îl vede și se duce imediat să-i ceară socoteală lui taică-său pentru asta, pentru că el știa că proprietarii firmei Arcaoglu le sunt dușmani.

Selim și Kerim află de la Pelin că titlurile de valoare nu mai sunt ale lor și devin foarte agitați. La Kerim, tensiunea este și mai mare, pentru că primise o poză cu el vorbind la telefon făcută foarte recent, de la Nadir, ceea ce-l face să intre în panică. După aceea Kerim se duce la omul de legătură cu Nadir, care-l tot mințea că Nadir este cu adevărat mort, și îl agresează arătându-i fotografia. Macit vrea să afle de la Neriman ce se întâmplă cu ea și ce a discutat cu Inci, bănuind că au vorbit ceva și lui nu i se spune. Neriman nu trădează secretul mamei lui. Seara, cei doi se întâlnesc pe malul Bosforului, pe o bancă, iar Pelin, care aflase ultimele noutăți de la Șaika, îi urmărește, tristă, din mașină.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






11 comentarii:

  1. stii un site unde pot vedea episodul 44 ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata nu este decat in turceste si in blugara sau sarba.

      Ștergere
    2. Găseşti pe youtube toate episoadele traduse.:)

      Ștergere
  2. cand pui rezumat de la ep 45?

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde pot gasi ep 44 tradus?

    RăspundețiȘtergere
  4. Serialul are 50 episoade adica mai sunt inca 7 de luni incolo?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De miercuri pardon

      Ștergere
    2. De miercuri pardon

      Ștergere
    3. Da, sunt 50 de episoade, daca nu vor modifica lungimea episoadelor din nou cei de la Kanal D, asa cum au facut la Tradarea cu ultimele episoade.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.