vineri, 23 octombrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 45 rezumat





Un destin la rascruce - episodul 45 rezumat pulbere-de-stele
Macit o întreabă pe Neriman ce a mai discutat cu Inci, ce i-a mai spus, dar ea insistă că nimic altceva decât ceea ce știe deja și că este îngrijorată doar din cauza lui Faiz. Cei doi stau îmbrățișați iar Pelin îi privește tristă din mașină. Fahryie începe să se intereseze de hobby-urile lui Aras, ascultă muzica îndrăgită de el, joacă împreună jocuri pe calculator. Prezența lui Macit în cartier stârnește pasiuni. Zehra și copiii ei se ceartă din nou. Nezahat și pregătește rochia de mireasă fără nici o tragere de inimă. Emre mai face o încercare nereușită de a o întoarce pe Aslî din drumul pe care a apucat.


Un destin la rascruce - episodul 45 rezumat pulbere-de-stele
Inci, într-o criză de nervi, taie tabloul pictat de Nadir în tinerețe. Zehra și Gulter merg din nou la vraci să-i mai ceară o favoare, tot pentru Nezahat, iar Gulter își notează conștiincioasă detaliile vrăjii. Macit închiriază o casă și lasă bilețele de dragoste peste tot, scriind că acolo este casa în care el și Neriman vor trăi toată viața. Ultimul bilet este în mâinile lui, și a scris că el este bărbatul care o va iubi toată viața. Neriman este foarte fericită de această nouă declarație de iubire a lui Macit. Seara, lumea se duce la nunta lui Nezahat cu Asîm. La colțul drumului, Cihan cu Șinasi dau nas în nas cu Neriman, Macit și Fahryie. La restaurant, Faiz constată că Șaika nu este acolo și îi spune asta lui Gulter care nu știe că fata ei se află împreună cu Selim. Într-un separeu, Zehra le dă mirilor niște dulceață (descântată conform învățăturilor vraciului). Șaika își cere scuze de la Selim și pleacă.

Un destin la rascruce - episodul 45 rezumat pulbere-de-stele
În timp ce are loc cununia lui Asîm cu Nezahat, trei golani plătiți aruncă cu pietre în cofetăria lui Cemal și o lovesc în tâmplă pe Aslî. Macit ieșise să se plimbe și o vede pe Aslî sângerând, o ia în brațe apoi Șinasi cheamă un taxi. Aslî își revine până la spital dar se gândește să fie totul în regulă cu sarcina. Când ajunge acasă, apare și Emre care se interesează de ea, dar toată lumea îl privește cu suspiciune și atunci el pleacă. Mai târziu, când Faiz și Gulter pleacă acasă, Cihan îl așteaptă pe Emre și îl bate. Faiz, cuprins de remușcări că n-o primește acasă pe fata lui, iese cu gândul să se ducă la Fahryie, dar chiar atunci Macit și Neriman plecau de acasă, el propunându-i că-i facă o surpriză. Faiz se ia după ei, urmărindu-i în noapte, fără să fie observat. Cei doi tocmesc o barcă cu motor și pornesc într-o plimbare nocturnă pe Bosfor.

A doua zi Gulter se întâlnește pe stradă cu Macit, Fahryie și Neriman în timp ce Faiz merge să vadă ce s-a întâmplat la cofetăria Cemal. Macit și ia la revedere de la fete și pleacă, dar după câțiva pași se află față în față cu Faiz ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






5 comentarii:

  1. Multumesc pt.rezumat. Va pup...și ultimele ep din un destin.la răscruce asteptam rezumatul

    RăspundețiȘtergere
  2. oana,ai vreo idee despre ce s-a intamplat cu Ozgur? a disparut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ancuta, si eu am remarcat ca a disparut dintr-odata. Poate reapare - de la Paris - in ultimele doua episoade.

      Ștergere
  3. Sper...Oricum multumesc.
    Dar cum e posibil sa se fi indragostit Duygu de Bora?si totusi Bora a fost adus de Ozgur..

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.