joi, 29 octombrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 46 rezumat





Un destin la rascruce episodul 46 rezumat pulbere-de-stele
Macit se duce la firmă și apare Pelin chemată de Nadir pentru a vedea o prezentare de modele de la firma Arcaoglu. Pelin se miră văzându-l pe Macit, care-i spune că acolo lucrează, și acceptă provocarea lui Nadir de a participa la un fel de licitație de modele de rochii, între ea și un alt concurent. Acum Macit și Neriman se pregătesc intens, iar Pelin adună toată echipa de creatori de la firma Arcaoglu Tekstil si ii pune la treabă dându-le toate indicațiile posibile. Când vine ziua prezentărilor, Pelin o pune pe Șaika să le plătească pe manechine ca să plece acasă după ce prezintă modelele ei. Astfel, Neriman se vede nevoită să prezinte ea modelele create tot de ea. Însă Nadir alege modelele lui Neriman iar Pelin pierde și este nervoasă la birou, rugându-l pe Selim s-o lase în pace că abia mai poate vorbi de ciudă.

Un destin la rascruce episodul 46 rezumat pulbere-de-stele
Nadir chiar o sună după prezentare ca să fie sigur că a aflat deja rezultatul final, iar Pelin îi răspunde că oricum, nu-i nici o mare pierdere, ea are deja un job la firma Arcaoglu. Kerim vede pe birou un plic bej si când se uită prin el găsește niște copii xerox și un bilețel cu întrebarea "când ai să-ți plătești datoria?" Kerim înțelege că biletul este de la Nadir, apoi se duce la Selim să-l întrebe unde sunt bonurile de valoare pe care le avea Pelin de la Erdinc. Selim îi spune că nu știe foarte exact, dar că fata lui le-a vândut cuiva, însă nu știe cui. Kerim începe să se simtă rău. Își ia pastilele apoi se duce la Pelin în birou s-o întrebe de bonurile de valoare, dar nu află nimic, ea literalmente dându-l afară din birou pentru că are mult de lucru.


Un destin la rascruce episodul 46 rezumat pulbere-de-stele
Șaika primește un telefon de jos de la poarta companiei spunându-i-se că a venit un domn cu un buchet imens de flori. Ea acceptă să fie trimis sus, și rămâne uimită să-l vadă. Este cineva la care nu se aștepta deloc - tatăl ei. Acesta îi cere să stea de vorbă dar ea îi spune că nu poate decât după ce termină lucrul, încercând să-l dea afară de acolo. El nu iese, până n-o amenință că o distruge dacă va încerca să-l păcălească. Seara, el îi cere înapoi banii pe care i-a dat înainte să intre la închisoare. Șaika spune că nu-i mai are, iar el se enervează și o amenință că dacă nu-i dă banii înapoi, o omoară. După aceea, pentru că Șaika își menține poziția, el îi smulge de la mână brățara dăruită de Selim. În aceeași seară Neriman este invitată de Macit ca să-l cunoască pe patronul lui, iar ea este mirată când vede că acesta e Nadir, tatăl lui adevărat. Toată seara Neriman se comportă puțin ciudat, dar nu-i spune nimic lui Macit despre cele pe care le știe ea de la Inci. După această întâlnire, cei doi merg într-un club unde se află Aras cu Fahriye care-i așteptau. Aras, care cântă la chitară, se alătură grupului vocal instrumental de pe scenă și interpretează o melodie.

Căsnicia lui Nezahat începe cu stângul. Melek, fiica lui Asîm din prima căsătorie, este mereu prezentă cu ea sau cu amândoi, inclusiv seara în pat. Asîm îi tolerează acest comportament, așa că Nezahat nu poate să se împotrivească, dar la un moment dat, într-o seară, pleacă într-o altă cameră după ce Melek s-a băgat din nou între ei sub plapumă. Asîm nu pare să fie deranjat de acest fapt.

Un destin la rascruce episodul 46 rezumat pulbere-de-stele
Neriman îi cere o întâlnire lui Inci și îi spune despre faptul că Macit lucrează pentru Nadir, apoi o sfătuiește să-i spună adevărul despre tatăl lui, mai bine fiind să afle de la ea decât din altă parte. Inci, însă, deocamdată se hotărăște să meargă să vorbească cu Nadir. De după un copac, Kerim le ascultă conversația, fără să fie observat ... În acest timp, Macit merge la starea civilă să depună actele pentru căsătoria cu Neriman. Inci se duce să-i ceară socoteală lui Nadir pentru gestul făcut și să-l someze să nu mai lucreze cu Macit. Kerim o urmărește până acolo și o așteaptă la ieșirea din biroul lui Nadir. Pe malul Bosforului, Macit îi dă lui Neriman buletinul înapoi spunându-i că a fost să depună actele pentru cununie.

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






9 comentarii:

  1. Admir cu toata fiinta mea serialul Un destin la rascruce.As fi dorit sa pot viziona filmul intreg sau macar rezumate la ep.48-50.Nu exista o ordine in prezentarea episoadelor si nu reusesc sa ma descurc cu ceea ce imi lipseste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-as contrazice totusi, exista o ordine, pentru ca episoadele de la 1 la 46 sunt toate pe acest blog (rezumatele, ma refer). Accesati pagina Stele TV (mergeti sus pe meniul cu numele paginilor, de sub titlul blogului) si acolo veti gasi linkurile tuturor acestor episoade. Nu ma grabesc cu celelalte 4 care au mai ramas din doua mari motive:
      1. Redecorarea apartamentului meu imi ia mult mai mult timp decat am preconizat datorita unor factori neprevazuti (de exemplu, mi s-a defectat masina de cusut si trebuie sa cos de mana draperiile si perdelele...).

      2. La episoadele mentionate de dv. exista pe internet doar un numar de cateva scene de 1-2 minute traduse. In rest, trebuie sa vad episodul in limba sarba si acolo unde mi se par scene importante, sa introduc de la tastatura replicile sarbesti in google translate ca sa inteleg ce se intampla. In acest fel vizionarea si intelegerea unui singur episod inseamna cam 6 ore. Cel putin atat mi-a luat ca sa pot face rezumatul de mai sus.

      Este chinuitor pentru mine, dar cred ca merita asteptarea nu? :)

      Ștergere
  2. multumesc mult pentru efortul depus,inseamna mult pentru mine acest blog.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumim pentru efortul pe care il faceti, dar ati putea sa ne spuneti aproximativ cand o sa traduceci si celelalte episode ramase?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc si eu pentru vizita si comentarii. Sper sa gasesc timpul necesar in aceasta saptamana, macar pentru episoadele 47 si 48. Imi ia multe ore din cauza ca nu am resurse de nici un fel (subtitrari sau rezumate de pe forumuri ori pagini FB) in limbile pe care le cunosc si trebuie sa introduc replicile de la tastatura sa le traduc cu google din limba sarba.

      Va multumesc pentru intelegere!

      Ștergere
  4. Stii cumva cum se numeste melodia din episodul 45? Era o melodie draguta cand erau Neriman si Macit pe barca aia..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu am fost niciodata "tare" in coloana sonora :) poate alti cititori, mai bine pusi la punct decat mine iti vor raspunde.

      Ștergere
    2. Cauta Kalbimim tek sahibine.sper ca am fost de ajutor ;)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.