joi, 5 noiembrie 2015

Un destin la rascruce - episodul 47 rezumat





Un destin la rascruce episodul 47 rezumat pulbere de stele
Macit îi arată lui Neriman actul prin care a stabilit data căsătoriei și amândoi se bucură că visele lor au devenit realitate. Își reînnoiesc jurămintele de iubire și își reafirmă încrederea unul în celălalt. Kerim o întreabă pe Inci ce caută la firma aceea (a lui Nadir) iar ea îi răspunde că acolo lucrează Macit. Lui Kerim aproape că nu-i vine să creadă și merge la o secretară ca s-o întrebe de Macit Arcaoglu. Domnișoara îi răspunde că momentan nu se află în birou dar că poate să-l aștepte pentru că trebuie să vină. Kerim spune că va reveni și pleacă împreună cu Inci, apoi, la mașină, îi arată poza cu ei trei (el, Inci și Nadir) în tinerețe, pe care o găsise la Inci. Ea se face că nu știe ce-i cu poza aceea veche, apoi Kerim o întreabă de ce o ținea ascunsă, nu cumva din cauză că îl iubește și acum pe Nadir? Inci se supără, iese din mașină și ia un taxi. Mai târziu, o sună pe Neriman și o cheamă la ea acasă să stea de vorbă.

La firmă, Duygu intră în birou la Selim și pentru a nu știu câta oară în ultima vreme o găsește acolo pe Șaika. După ce ea iese, Duygu îi spune tatălui ei că s-a hotărât să lucreze și ea în companie. Selim zâmbește încurcat dar nu dă nici un răspuns. Macit își ia liber de la Nadir, care într-o scurtă întrevedere la el în birou încearcă să-i povestească drama lui din trecut dar face doar o aluzie la asta spunând că este o poveste lungă. Neriman se duce acasă la Inci, care o roagă să facă ceva ca să-l îndepărteze pe Macit de compania lui Nadir, dar Neriman îi spune viitoarei sale soacre că este foarte greu să facă asta pentru că deja Macit a făcut toate demersurile și urmează să se căsătorească.

În timp ce vorbesc, Pelin vine în vizită și o forțează pe menajeră s-o lase înăuntru, auzind-o pe Inci spunându-i lui Neriman că trebuie să se cunune cât mai repede cu Macit. După ce-și face auzită prezența, Pelin îi cere socoteală lui Inci pentru că acum o susține pe verișoara ei, iar pictorița se disculpă spunându-i că nu este de partea lui Neriman, ci a fiului ei, care dac-o iubește atât de mult, ea preferă să-și accepte viitoarea noră, oricine ar fi aceasta, decât să-și piardă fiul. Pelin amenință că nici ea nu va renunța la Macit.

Un destin la rascruce episodul 47 rezumat pulbere de stele
Kader începe să bârfească despre Aras și Fahryie, că merg pe motocicletă amândoi în miez de noapte și îi spune asta lui Cihan, acuzându-l și pe el că umblă cu femei măritate, numai pentru că Nezahat și Aslî se găsesc în acel moment în biroul lui din cofetăria Cemal. Cihan se duce val-vârtej la școală și o amenință pe Fahryie, apoi se bate cu Șinasi, după care o ia pe sora lui acasă. O ceartă pentru cele auzite despre ea, iar Fahryie, plângând, îi răspunde dacă nu cumva același lucru era și când el, Cihan, ieșea cu Șaika la o cafea? Cihan se supără, înțelege că a greșit, dar tace și iese din casă.

Șaika este din nou vizitată de tatăl ei care îi cere banii înapoi. Ea îi repetă că nu are nici un ban, iar el scoate un aparat foto și o șantajează că dacă nu îl fotografiază pe Selim când se află împreună cu ea, se duce la poliție și o obligă și pe maică-sa să spună tot ceea ce s-a petrecut între ei cândva. Șaika, prinsă între ciocan și nicovală, nu are încotro și ca să-l facă să plece de la birou, ia aparatul. Neriman se duce acasă la Faiz și cere rochia de mireasă a mamei ei (pregătită de Gulter deja), spunându-i că urmează să se căsătorească cu Macit, și știe că Nazan așa și-ar fi dorit și că în felul ăsta mama ei va fi cu ea la nunta ei. Faiz nu spune nimic și Neriman îl întreabă de ce tace, dar cineva sună la ușă. Este Pelin care intră, deși Gulter îi spune că nu e binevenită. Pelin se duce la Faiz să-i spună că fata lui se mărită cu logodnicul ei și că lumea va vorbi mereu despre asta și îi cere părerea. Faiz o umilește și îi spune că după ce că nu știe să se poarte și dă buzna în casă deși i s-a spus că nu e binevenită, mai este și imorală să vină cu asemenea insinuări. Apoi o dă afară din casă. După ce Pelin iese, Faiz îi aruncă o privire pătrunzătoare lui Neriman și pleacă în camera lui.

Un destin la rascruce episodul 47 rezumat pulbere de stele
Șaika se duce la Selim și îi cere o întâlnire după serviciu, dacă este liber. El acceptă și o întreabă la ce restaurant să facă rezervare pentru cină dar ea spune că s-a gândit să ia masa în camera de hotel. Selim zâmbește și acceptă propunerea Șaikăi, care îl anunță pe tatăl ei unde va avea loc întâlnirea și el vine la acel hotel. Când Șaika se duce în cameră, profită de momentul în care Selim se duce la baie și pune aparatul pe modul filmare după frunzele buchetului de pe masă. După ce Selim pleacă din hotel, Șaika se întâlnește cu tatăl ei să-i dea aparatul dar pe el nu este nimic, nici un fișier. Ea zice că aparatul e defect, iar tatăl ei se enervează și o trage într-un tufiș unde o strânge de gât și o amenință. Șaika începe să plângă și astfel scapă de el. Când ajunge acasă, spune lui Gulter și Faiz că a fost atacată de niște derbedei care i-au furat telefonul. A doua zi se învoiește de la Pelin, care nu uită să-i amintească s-o informeze dacă apar noutăți legate de nuntă.

Inci o sună pe Neriman și insistă ca ea să acționeze în sensul cerut (să discute cu Nadir despre Macit). Neriman, a doua zi dimineața, înainte ca Macit să meargă la serviciu, îi cere acestuia numărul de telefon de la firmă și el, ne-bănuind nimic suspect, îi dă cartea de vizită. După ce se despart, Macit se duce acasă la Faiz să-i spună că se va căsători cu fata lui și că a cumpărat o casă în care ei doi vor locui și pe care o va achita în rate, apoi îi spune că face toate acestea pentru Neriman și pentru ca el să aibă încredere că o iubește pe fata lui cu adevărat.

Un destin la rascruce episodul 47 rezumat pulbere de stele
Neriman, în acest timp, îi cere lui Nadir o întrevedere pe malul Bosforului și îi spune că Inci a recunoscut că Macit este fiul lui, dar îi cere ca acest adevăr să nu fie aflat de Macit niciodată, pentru că i-ar zdruncina viața. În urma acestei conversații Nadir îi sună atât pe Kerim cât și pe Inci și le cere să se vadă într-un loc stabilit de el. Prima ajunge Inci, urmată imediat de Kerim, care nu știa că și soția lui va fi acolo. Apoi apare Nadir pe care cei doi îl privesc cu mirare. Neriman și Macit s-au dus să vadă sala de cununii și să se gândească la ornamente. După ce vorbesc ei și se sfătuiesc preț de câteva minute, în sală apare Faiz. Neriman îl privește uluită și zâmbește, încă nevenindu-i să creadă că tatăl ei a venit acolo ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.






3 comentarii:

  1. Postările Dvs. s-au convertit în puncte de reper ale serilor personale. Mulțumesc pentru consecvență! Cele bune și de folos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc si eu pentru cuvintele frumoase si pentru vizite! Va astept pe blogul meu cu mare drag! :-f

      Ștergere
  2. multumim mult draga Oana,mereu alaturi de noi,weekend placut!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.