miercuri, 4 noiembrie 2015

Iertare/Merhamet - episodul 8 rezumat

Iertare/Merhamet episodul 8 rezumat pulbere-de-stele
Babur/Sermet lucrează la o campanie publicitară. Narin se duce cu Fîrat acasă la ea în Neslihan și găsește casa părăsită și dărăpănată care-i trezește amintiri. Apoi, la Istanbul, îl cheamă pe Metin, un polițist cu care este amică, și îl roagă să se intereseze de familia ei, în special de Șadyie, dar să nu mai spună la nimeni despre asta. Seara, are loc o cerere în căsătorie, a lui Fîrat către Irmak. Unchiul fetelor a venit, la fel și tatăl lui Fîrat. Omul lui Sermet împreună cu doctorul lui sunt și ei pe drum către ferma lui Sermet unde acesta le oferă o cină, ca în familie. Doctorul este foarte emoționat și își amintește cum l-a cunoscut pe mafiot, pe când era rănit de un glonte și el a leșinat văzând sângele.

Fîrat comunică prin sms-uri cu Narin, care se află pe o stradă lângă o casă și pândește pe cineva dinăuntru. Narin îi scrie că va veni și ea acolo, apoi pleacă. De după un zid, o femeie măruntă și slabă iese, fiind evident că la rândul ei a pândit-o pe Narin. După aceea merge la o prăvălie și se interesează la băiatul de acolo cine locuiește în acea casă, aflând că este al unui anume Reco Yilmaz, adică cineva cu același nume de familie ca Narin.

La cină tatăl lui Fîrat se bucură că nora lui va fi blondă, așa cum și-a dorit dintotdeauna, și că e din familie bună. Narin înțelege că acesta n-a dorit-o niciodată și se ridică de la masă mergând la baie. Acolo își amintește de o zi, dinaintea unui An Nou, când se afla cu Fîrat într-o pădurice și se hârjoneau, îndrăgostiți. Apoi el vine după ea la baie și o întreabă dacă e conștientă de ceea ce a făcut și că ea este de vină că viețile lor s-au dat peste cap. Narin tace iar Irmak se îndreaptă și ea către baie ...

Iertare/Merhamet episodul 8 rezumat pulbere-de-stele
Amintirile din trecut continuă. Șadyie încearcă s-o facă pe sora ei să fie mai discretă, să nu-și mai trădeze atât de ușor sentimentele pentru Fîrat. Dar în scurt timp și Șadyie se îndrăgostește de un băiat care lucrează la o cofetărie, și după aceea cele două surori devin foarte apropiate. Dar într-o zi când vin de la cofetărie și discută despre cei pe care îi iubesc, un bătrân dintr-o prăvălie iese în ușă și le ascultă conversația, ele nebănuind că se interesează cineva străin de viața lor.

Fîrat vine acasă de sărbători și se întâlnește cu Narin, zăbovind în mașină și îmbrățișându-se. O fată îi vede de la o oarecare distanță, apoi cei doi o observă și ei. Este Sema, aceea pe care Fîrat a lăsat-o însărcinată și care nu a vrut să facă avort. Babur este certat de taică-său pentru prostiile pe care le face. Acesta, conștient că fiul său e îndrăgostit de Narin, îi promite că dacă va face cum spune el și-l va asculta, o va cere de soție pe Narin pentru el.

Într-o noapte Babur este cu mașina și o vede pe Narin care disperată și dezbrăcată ieșise din pădure. El o ia și o lasă la mașină spunându-i șoferului s-o ducă acasă la ei, apoi aleargă de nebun prin pădure după cel care a abuzat de femeia vieții lui.


Urmează: Iertare episodul 9
Pentru alte episoade accesați pagina Stele tv.

sursa foto: capturi video de pe youtube


2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.