sâmbătă, 24 octombrie 2015

Serialul Iertare/Merhamet - prezentare si distributie






Serialul Iertare/Merhamet - prezentare si distributie pulbere-de-stele
Titlul original - Merhamet
Nr. episoade - 44 / 2 sezoane
Producție - Most Production Turcia, 2013
Regizor - Cagatay Tosun
Sursa scenariului - un roman de succes, Kahperengi, de Hande Altayli

Va fi difuzat începând cu 28 octombrie, ora 20.00 la Acasă TV sub numele de Iertare.

Narin (Ozgu Namal) locuiește într-un sătuc pe malul Mării Egee, și mai are un frate și o soră. Tatăl ei, Recep, nu muncește și este alcoolic, motiv pentru care își abuzează soția și copiii și îi trimite să muncească pentru a-i aduce bani de băutură. Narin învață pe ascuns dar tatăl ei, Recep, n-o mai lasă la școală și o trimite să muncească, dar ea face tot posibilul să ajungă pe picioarele ei, să nu depindă de nimeni și mai ales să uite de bătăile de acasă.

Până la urmă reușește să termine facultatea de drept și devine avocată în Istanbul, unde se împrietenește cu Deniz (Burcin Tezioglu), o fată provenind dintr-o familie bogată, care o ajută și o admiră. Odată ajunsă în marele oraș, deși nici acolo viața nu este tocmai ușoară, Narin o rupe total cu trecutul nemaidorind să știe nimic despre familia ei. Dar acest trecut va reveni în forță odată cu reapariția lui Fîrat (Ibrahim Çelikkol), iubitul ei din liceu, care acum este împreună cu Irmak, sora lui Deniz, și a reușit foarte bine în viață fiind director adjunct la o bancă.

Odată cu revenirea lui Fîrat în viața ei, și alți oameni din trecut vor tulbura viața lui Narin în Istanbul. Dacă ea va putea să meargă mai departe pe drumul ales, sau va fi trasă înapoi către familia și satul natal, vom vedea urmărind serialul Iertare, la Acasa TV de pe 28 octombrie 2015.

Acest serial va prilejui o reîntâlnire, după o lungă absență de pe micile noastre ecrane, cu actorul Ibrahim Çelikkol, care a jucat și în rolul lui Cemil din serialul Iffet.

Distribuția și personajele:

Narin Yilmaz (Ozgu Namal), o foarte bună avocată provenind dintr-o familie săracă unde a fost abuzată de un tată alcoolic. Reușește în viață doar datorită tenacității sale și a inteligenței.

Fîrat Kazan (Ibrahim Çelikkol), director general adjunct într-o bancă, se ocupă de creditele internaționale. Provine dintr-o familie foarte înstărită unde a primit o bună educație. A fost prima iubire a lui Narin, dar a fost nevoit să plece în străinătate să-și continue studiile și a părăsit-o brusc.

Deniz Tunalî (Burçin Terzioğlu), cea mai bună prietenă a lui Narin, soră cu Irmak. Îi plac petrecerile și luxul și organizează tot felul de party-uri acasă la ea.

Sermet Karayel (Mustafa Üstündağ), o iubește pe Narin de când se știe și pentru că este sărac, pentru a face rost de mulți bani și a avea acces la orice își dorește, devine șef mafiot. Când o revede pe Narin, pune la cale un plan de a-l îndepărta pe Fîrat. Deniz se îndrăgostește de el.

Irmak Tunalî (Yasemin Allen), sora lui Deniz de care s-a despărțit plecând la studii în Elveția, apoi s-a stabilit la Geneva. Revine acasă și este geloasă pe prietenia surorii ei cu Narin, apoi vrea s-o ia pe Deniz cu ea la Geneva. Este logodită cu Fîrat. 

Şadiye (Dilara Aksüyek): sora lui Narin
Küçük Narin (Elif Ceren Balıkçı): Narin copil
Küçük Şadiye (Ece Naz Mutluer): Şadiye copil
Küçük Fırat (Muzaffer Kuytu): Fîrat copil
Sinan (Kıvanç Kasabalı) prietenul secret a lui Irmak.
Moskof Recep (Turgut Tunçalp): tatăl lui Narin.
Kara Hatice (Ayşegül Cengiz Akman): mama lui Narin


prezentarea serialului123, 4, 5, 6, 78, 9, 10, …


17 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. adica mai este o continuare la finalul asta trist? ce s-ar mai putea intampla?

      Ștergere
  2. Abea aștept sa înceapă sezonul 2... Sper sa nu moara Narin și Deniz...finalul sezonului 1 forte trist :(

    RăspundețiȘtergere
  3. asta e finalul la sezonul 2...un film bun care in final iti lasa un gust amar...prea trist pentru gustul meu..

    RăspundețiȘtergere
  4. Serialul s-a terminat de filmat de mai bine de un an, asa ca asta este finalul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt frumoase filmele turcesti dar au final dur! Drama.... De ce?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  6. Finalul m-a dezamagit!
    Ce rost a avut accidentul si moartea celor doua eroine principale, numai scenaristul ne poate explica, pentru ca desfasurarea actiunii nu ne-a pregatit pentru asta.
    Pacat.

    RăspundețiȘtergere
  7. un final de rahat..Asa sa intamplat si cu seialul Iffet
    ultima telenovela turceasca la care m-am uitat

    RăspundețiȘtergere
  8. Am gasit pe youtube un final mai lung, nu e titrat in romana. ce intelegeti? arata ca s-ar trezi din coma...https://www.youtube.com/watch?v=woFhDAvConA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca este un final alternativ imaginat de autoarea video--ului RUJENKA SLAVCHEVA
      care a mixat scene preluate din alte parti ale serialului ca sa creeze un final mai putin pesimist decat cel propus de realizatori
      Si bine a facut! Putin happyend nu strica nimanui
      Din pacate finalurile majoritatii serialelor turcesti iti provoaca stari depresive

      Ștergere
  9. Da,s-a terminat serialul.Si eu urmaresc telenovelele turcesti,dar majoritatea au un final tragic. ;(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este, din pacate..! cred ca asa le place turcilor, probabil au un simt al destinului de neevitat foarte dezvoltat...

      Ștergere
  10. Imi mai puteti spune seriale asemanatoare cu acesta? Sau unele care va plac mult! Serialul asta a fost superb..actorii incredibili..pacat ca in filmele lor niciunul nu sfarseste bine..oricum este unul dintre preferatele mele impreuna cu Asla vazgecmem

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andree, din pacate eu nu urmaresc nici serialele pe care le rezum, din lipsa de timp, deci nu cred ca sunt persoana cea mai in masura sa-ti recomande seriale. Plus de asta nu pot spune ca-mi plac telenovelele. Pentru mine blogul este o sursa secundara de venit. Mi-au placut foarte mult Fatih, Harbyie (Un destin la rascruce), 1001 de nopti, Suleyman Magnificul, dar nu in totalitate, ci doar pana acolo pana unde mi s-a parut mie ca este o poveste credibila. Mult mai mult imi plac serialele americane si europene, iar daca vrei sa-ti recomand un serial cu adevarat bun, urmareste Downton Abbey. Se difuza pe o televiziune de-a noastra, la un moment dat.

      Ștergere
    2. Andreea iti recomand sa vezi ask ve ceza(dragoste si pedeapsa) este unul din preferatele mele si nu se termina prost. Vizionare placuta!

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.