sâmbătă, 17 octombrie 2015

Yaman episodul 50 rezumat





Yaman episodul 50 rezumat
Mira exersează la pian o bucată compusă de Yaman, pe o scenă, iar Yaman o aude și vine să stea de vorbă, să fie iertat pentru greșelile care o determină pe ea să fie mai distantă. După ce Mira termină de vorbit și vrea să plece, Yaman o trage lângă el și o sărută. În acest moment, Orkun vine după ei și îi vede, întristându-se. Apoi se întoarce la grupul de tineri care îl sărbătoresc pe Mert, de fapt pe Asîm, care urmează să fie eliberat pentru că cineva s-a predat drept ucigașul ziaristului Sinan. Cei doi ajung și ei pe holul sălii de spectacole, unde se află cu toții, iar Mira se duce lângă Orkun, neștiind că el i-a văzut.

Yaman episodul 50 rezumat pulbere-de-stele
Nadir ignoră semnalele lui Sude și vine să stea de vorbă cu ea într-o după amiază când iese de la firmă, ca să-i spună că s-a însurat. Sude nu este încântată de întâlnire, și pleacă repede pentru că Asîm urmează să fie eliberat. În mașină cu el, Selim și Sedef, în drum spre casă, discută despre faptul că acum Nadir este partenerul lor și nu știu cum s-a produs acest parteneriat, iar Sude își amintește de una din întâlnirile lor în care Nadir a forțat-o să-l ajute să intre în grupul afaceriștilor parteneri cu Asîm. Mert și ceilalți tineri îi organizează bătrânului o primire frumoasă, apoi, odată ajuns în cameră, acesta îl sună pe Nadir și îl cheamă la el. Toți trei, Asîm, Sude și Nadir, discută despre ceea ce s-a întâmplat în companie în ultima vreme și despre cum așa, dintr-odată, a apărut criminalul și s-a predat, exact când Nadir a devenit partener cu ei.

urmează: Yaman episodul 51

Seara târziu, Sude iese din casă, cu o căciulă pe cap ca să fie greu de recunoscut și se întâlnește cu Kenan pe sub un pod. La început discută despre problema cu ceasul lui Orkun, iar Sude o acuză pe Sedef pentru problemele lui Kenan. Mai apoi își declară reciproc iubire, Kenan spunându-i iubitei lui că are sentimente pentru ea și că nu poate să accepte dorința ei de a nu se mai întâlni. A doua zi Yaman o așteaptă pe Beren la poarta școlii și o invită la un ceai rugând-o să-l ajute în relația lui cu Mira, și să-i spună tot ce face sora lui și cum mai decurge prietenia cu Orkun.

La facultate urmează să se organizeze o seară dansantă și mai toată lumea vrea să participe, dar biletele nu sunt gratis. Mert se pregătește luând lecții de dans, Elif ar vrea să meargă dar nu-și permite și va obține o invitație gratuită de la o colegă, Mira vorbește cu Eylul și spune că nu merge pentru că acolo vor și și Orkun și Yaman și este mai bine ca ea să nu fie de față. Nevin, care acum locuiește la Selim în vilă, este cât pe ce să fie angajată în casă la Gamze, ca să stea cu fratele cel mic al lui Eylul, dar se stârnește o discuție, dacă Nevin, care a crescut un hoț precum Kenan, e femeia potrivită să crească un copil. În urma acestei conversații, Gamze se răzgândește și n-o mai ia drept bonă pe Nevin. Yaman va afla despre acest lucru întâmplător, apoi o înscrie pe Nevin la un curs pentru îngrijirea copiilor ca să nu se mai spună despre ea că nu are abilitățile necesare acestui job.

Beren îl informează pe Yaman că Mira s-a certat cu Sude și că iarăși urmează să se mute la Faruk. Mert și Yaman se află prin zonă jucând fotbal cu Safari când trebuie să sosească Mira, prefăcându-se că nu știu nimic de venirea ei. Yaman o ajută cu bagajele apoi o roagă să mai rămână să stea de vorbă dar Mira nu are chef de discuții. Înainte de seara concursului de dans, lucrurile se precipită. Yaman află de la Elif că Mira nu vine la serată și îi cedează biletul lui Murat care nu avea altfel cum să vină. Murat va profita de ocazie și o va cere pe Elif de soție, având deja cumpărat inelul de logodnă. Mira, care auzise că Yaman merge la cursuri de dans cu Mert, se răzgândește și va veni la serată însoțită de Faruk.

Yaman episodul 50 rezumat
La serată, Sude și Asîm deschid dansul. Mira îl așteaptă neliniștită pe Yaman care vine ceva mai târziu, însă doar îi însoțește pe Murat și Elif până la intrare și dă ușierului biletul lui spunând că Murat îi este prieten. Mira află că el a cedat biletul și că nu mai vine, așa că după scurt timp pleacă. Uzay îl privește cu invidie pe Mert care acum dansează fără inhibiții, nevenindu-i să-și creadă ochilor că rivalul lui este un bun dansator. Ba la un moment dat vrea să-l provoace, dar Mert nu se lasă și dansează pe umerii lui Uzay, la urmă îmbrățișându-se și sărutându-se cu Eylul.

Mira ajunge în dreptul unei case nelocuite și vede un covor roșu până la ușă plin cu trandafiri roșii, fiecare din ei având legat un bilețel. Mira ridică florile una câte una, citește bilețelele în care Yaman își cere iertare de la ea. Înăuntru, Beren pune niște muzică romantică, iar Yaman așteaptă cu un ultim trandafir în mână pe care scrie "te iubesc mult...". Mira și Yaman dansează, iar la serată, Orkun bea pahar după pahar ...


Daca ți-a plăcut, dă și la alții:




sursă foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.







2 comentarii:

  1. Bună Oana,ceva noutăti aici?😯 Astept de mult continuarea!Multumesc pentru tot ce faci!Succes☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, nu sunt noutati. Kanal D nu a confirmat zvonul ca s-ar relua difuzarea serialului, deocamdata.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.