luni, 2 noiembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 10





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 10 pulbere de stele
Emine aduce scrisoarea de la Cansu adresată mamei și lui tata. Fata consideră că e mai bine să plece de acasă, că deși își iubește părinții, crede că din cauza ei lucrurile nu mai sunt în ordine în familia lor și că în mod normal ea trebuie să plece ca să vină Hazal, fiica lor biologică, în locul ei. Cihan și Dilara se îngrijorează și pleacă imediat s-o caute pe Cansu, primul loc la care se gândesc fiind manejul, dar fata nu se află acolo. În acest timp. Hazal, care auzise conversația din camera alăturată, intră fără scrupule în cameră la Cansu și începe să-i cotrobăie prin lucruri. Rahmi o surprinde acolo și o întreabă dacă nu cumva Cansu a plecat de acasă din cauza ei, dar Hazal, versată în minciuni, joacă teatru și tot ea face pe victima.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 10 pulbere de stele
Rahmi o întreabă pe Emine unde este Ozan, dar servitoarea nu știe nimic despre băiat. În scurt timp acesta apare acasă și auzind de la bunicul lui că Cansu a dispărut, începe să se certe cu acesta, și el crezând că totul e din cauza lui Hazal. După ce Dilara și Cihan ajung acasă seara, fără nici un rezultat, Hazal începe din nou să-i spioneze de la etaj. Dar acum discuția se mută la autorul loviturilor de pe fața lui Ozan, pentru că Dilara crede că Cihan și-a bătut fiul, însă el recunoaște că a fost bătut la metrou de niște necunoscuți. În acest timp Gulseren este la Derya și nu bănuiește nimic din cele întâmplate, când primește un telefon de la Cansu care-i spune că a fugit de acasă și că se află la antrenoarea ei de călărie, dar că vrea să vină să stea cu ea. Fidan, antrenoarea de la manej, se ceartă cu soțul ei din cauză că a primit-o pe fată la ei și că astfel cine știe ce probleme vor avea din cauza asta. Soțul lui Fidan până la urmă îl sună pe Cihan și îi spune unde se află Cansu, tocmai când acesta începea să alerteze poliția în legătură cu dispariția fiicei sale.

Cu toții vin s-o vadă pe Cansu și s-o ia acasă, unde este întâmpinată de Ozan și de Rahmi, cu multă dragoste. Hazal, invidioasă, stă deoparte apoi începe să joace teatru și se apropie de ea prefăcându-se deschisă și prietenoasă. Prima care suspectează ceva, în afară de Cansu, care o privește foarte neîncrezătoare pe Hazal, este chiar Dilara. După ce se liniștesc apele, Cihan și Ozan ies pe malul apei iar băiatul își cere scuze că l-a judecat greșit pe tatăl său în legătură cu Gulseren. Mai apoi Cihan o sună pe Gulseren să-i spună că Ozan își cere scuze pentru comportamentul lui anterior și o asigure că și dacă n-ar fi fost sentimentele pe care le simte pentru ea, relația cu Dilara tot s-ar fi sfârșit pentru că el n-a fost niciodată fericit alături de ea.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 10 pulbere de stele
Avocatul lui Ozkan o contactează pe Gulseren și o cheamă să discute unele lucruri în legătură cu eventualul ei divorț și cu faptul că Ozkan este închis. Keriman își bârfește cumnata pe la vecine, dar de la ele află despre articolul din ziar și despre faptul că lumea crede că acum Gulseren se va mărita cu bogătașul de Cihan și va scăpa de sărăcie. Keriman începe să ia și ea în considerare această ipoteză și mai târziu va face tot posibilul să obțină iertarea de la Gulseren.

Rahmi este căutat de doi indivizi trimiși de Serghei, afaceristul rus, care vin să-i ceară banii datorați înapoi. Dilara aude conversația, vine și semnează un cec, numai să nu-i mai vadă pe aceia pe acolo. Rahmi îi mulțumește foarte mult pentru ajutor dar apare Solmaz în vizită iar el o caută pe Gulseren la telefon și îi cere să se întâlnească să discute ceva cu ea. Dilara, nebănuind că Solmaz îi crează probleme, îi povestește despre episodul cu emisiunea în direct iar Solmaz imediat ce are ocazia îl informează pe Alper despre asta.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 10 pulbere de stele
Rahmi și Gulseren discută la o terasă despre faptul că Dilara vrea să plece în America, împreună cu amândouă fetele, după divorț, așa că ea ar face mai bine să renunțe la Cihan. Gulseren este sinceră și nebănuitoare, dar Rahmi face un joc și de fapt, înregistrează toată convorbirea pe o casetă, după care merge la un studio de înregistrări ca să prelucreze dialogul în așa fel încât s-o aibă pe Gulseren spunând că vrea bani în schimbul lui Hazal. Dar pentru asta are nevoie de o replică de-a ei foarte asemănătoare și o va chema din nou se stea de vorbă, înregistrând-o când spune că ea niciodată n-ar cere bani pentru Hazal. Dar replica poate fi acum modificată cu aparatura din dotare în așa fel încât reiese că Gulseren spune contrariul.

Pentru că Dilara se plânge doamnelor din asociația ei că va divorța și astfel va dori să rămână cu jumătate din acțiunile firmei, Alper află și o sună să-i propună un parteneriat, să-l ia și pe el acționar. Rahmi îi dă Dilarei înregistrarea modificată cu convorbirea dintre el și Gulseren, iar ea abia așteaptă să i-o arate lui Cihan, ca să-i demonstreze ce femeie josnică este. Cihan e foarte calm, îi mulțumește, apoi scoate un telefon din buzunar și îi spune Dilarei că va asculta în continuare adevărata înregistrare a discuției dintre Gulseren și Rahmi. După aceea, o amenință că-i va lua amândouă fetele la divorț....




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.