marți, 3 noiembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 11





acest episod va fi difuzat pe 9 noiembrie la Kanal D

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 11 pulbere de stele
Cihan îi pune Dilarei telefonul care fusese la Gulseren, cu înregistrarea nefalsificată a convorbirii dintre ea și Rahmi. Apoi îi spune că este dezamăgit că s-a aliat cu Rahmi la astfel de fapte josnice, că s-a coborât atât de mult încât să încerce să profite de pe urma unei sărmane. Cihan spune că nu asta e Dilara aceea cu care s-a căsătorit, că femeia aceea era într-adevăr materialistă și atrasă de viața luxoasă și de celebritate, dar avea principii și valori, avea un caracter adevărat. Dar acum el și-a pierdut orice urmă de respect pentru Dilara care se află în fața lui, căreia îi va lua copiii ca să nu-i otrăvească prin felul ei de a fi.

După ce Dilara pleacă din camera de hotel, Cihan își amintește cum a stat de vorbă într-o plimbare pe chei cu Gulseren, care i-a povestit despre prima întâlnire cu Rahmi, și el știind ce poate taică-său, i-a dat un telefon rugând-o să înregistreze pe ascuns toată convorbirea din a doua întâlnire și apoi să-i aducă telefonul înapoi. Cihan o sună pe Gulseren după câteva momente de gândire și îi spune că mașinațiunile lui Rahmi nu se vor opri aici, iar ea răspunde că se teme de ceea ce i-ar putea face bătrânul. Cihan o liniștește asigurând-o că va fi alături de ea orice s-ar întâmpla.

Dilara ajunge acasă tulburată și i se plânge lui Rahmi că de-acum totul s-a terminat și că Cihan va obține cu adevărat divorțul. Rahmi își ia haina și se duce imediat la hotelul unde stă acum Cihan, discutând cu el ca să-l facă să creadă că Dilara n-are nici o legătură cu înregistrarea, că nu știa ce a făcut el. Între timp o sună pe Dilara și ține telefonul deschis în așa fel încât ea aude toată conversația dintre cei doi. Cihan, însă, nu cade pradă intrigii tatălui său.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 11 pulbere de stele
Candan, avocata Dilarei, le cere ambilor soți o întrevedere în patru, ei doi și avocații lor, înainte de prima înfățișare la tribunal. Dilara se enervează și rupe o pernă din dormitor, acuzând-o pe Gulseren pentru tot ceea ce i se întâmplă. Cihan discută cu Yildîrîm despre reunirea lui Cansu cu mama ei adevărată. Pentru că Cihan nu dorește ca fata pe care a crescut-o să stea în casă la Keriman, avocatul îi propune să facă în așa fel încât să locuiască într-unul din hotelurile lui fără ca ele două să afle asta. A doua zi are loc prima ședință iar Dilara se teme că Cihan va folosi acea înregistrare împotriva ei și îi povestește totul avocatei, inclusiv suspiciunea ei că Cihan are o amantă și de aceea vrea divorțul. Candan o sfătuiește să găsească acea înregistrare pe care o deține Cihan și s-o distrugă. Înainte de a intra în sala de judecată, Dilara îl întreabă pe Cihan dacă va folosi înregistrarea respectivă, iar el îi spune cum ar putea să afle copiii că mama lor a falsificat o probă la dosar? Apoi o sfătuiește să-l țină departe pe Rahmi de familia lor, pentru că el poate aduce multă distrugere. Pe de altă parte, Rahmi se oferă să-i fie martor Dilarei. La proces Cihan cere divorțul, iar Dilara nu acceptă. Rămâne să se mai vadă la o a doua audiere unde fiecare va aduce martori. Deocamdată Dilara nu-l citează pe Rahmi, ținându-l de rezervă.

Keriman reîncepe aceleași cancan-uri împotriva lui Gulseren: este seară și ea plânge sărutând pozele cu Hazal, iar Keriman îi face gălăgie că stă cu lumina aprinsă și vor plăti prea mult la curent. A doua zi Rahmi o sună și îi cere o întrevedere pentru care Keriman se gătește la salon ore în șir, dar când ajunge în localul specificat de Rahmi, acesta nu este venit încă acolo. Keriman cere permisiunea să-l aștepte la o masă și i se aduce un aperitiv și ceva de băut. Ea înfulecă flămândă pâinea cu sosul adus și bea parcă însetată de zile în șir. Rahmi tună și fulgeră pe o străduță cu sens unic unde a rămas blocat împreună cu alți șoferi în trafic din cauza unui camion care descarcă niște marfă. Până la urmă Keriman plătește consumația (certându-se cu chelnerul pt că i se pare prea scump) și e gata să plece când Rahmi apare cerându-și scuze. La masă, Rahmi o tot îndeamnă pe Keriman să bea ca să poată s-o tragă de limbă. Ea îi povestește că Ozkan este închis și că are nevoie de 50.000 de euro ca să-l scoată afară. Rahmi îi promite că va încerca s-o ajute, apoi îi dă niște bani, așa ca un fel de garanție că n-o minte, apoi îi cere să facă în așa fel încât Cihan să nu poată obține fetele la divorț iar Gulseren să stea departe de ei. După ce ajunge acasă, Keriman se laudă cu întâlnirea asta la vecina ei, o bârfitoare care precis va spune despre asta la tot cartierul. De altfel, Keriman se laudă la vecine că a pus ochii pe Rahmi.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 11 pulbere de stele
Hazal începe să se poarte frumos cu Cansu și cu toată lumea (cu excepția servitoarelor pe care le tratează de sus), dar pe Ozan nu-l poate duce de nas. Acesta își dă seama că ea joacă teatru numai ca să stea în casă cu ei și îi spune asta lui Cansu, avertizând-o să fie cu băgare de seamă. Totuși Cansu nu este de acord și spune că Hazal s-a schimbat iar el ar trebui să se poarte altfel cu propria lui soră. Cansu pleacă apoi la școală cu Hazal de braț.

Gulseren se duce s-o vadă pe Hazal la școală pentru că i se face dor de ea, dar fata o tratează cu răceală, ba chiar îi spune că toate relele din casa Gurpînarilor sunt din cauza ei și îi cere să nu mai vină la școală s-o vadă că-i ruinează viața. Gulseren, jignită și îndurerată, îi dă replica perfectă spunându-i că o înțelege, pentru că la urma urmei are sângele Dilarei, adică a unei femei fără sentimente sau urmă de omenie în ea. Când Hazal înțelege că a mers prea departe, Gulseren pleacă.

La locul de muncă a lui Gulseren se distribuie niște bilete de vacanță speciale, la jumătate de preț și Cihan se gândește că n-ar fi rău ca Gulseren să meargă cu Cansu câteva zile într-un concediu, dar Gulseren nu vrea s-o supere și mai rău pe Dilara acceptând asta. Până la urmă acceptă, inclusiv șofer de la Cihan, de dragul lui Cansu, și merg într-o stațiune de munte unde este zăpadă. Înainte ca Cansu să plece, Dilara le cheamă pe prietenele ei să le-o prezinte pe Hazal dar vrea să participe și Cansu la această întrunire, însă ea chiar în acest moment este pregătită să iasă pe ușă. Seara, Dilara crede că Cihan este la masă cu Gulseren și cu Cansu, când de fapt, el e cu fiul său, Ozan. A doua zi ea se interesează dacă Cihan le-a însoțit în excursie pe Cansu și Gulseren, nevenindu-i să creadă că n-a fost împreună cu ele.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 11 pulbere de stele
Cihan află prin contactele sale că Alper a fost în spatele articolelor din ziar și chiar obține poza dată de acesta lui Oktal. Cu prima ocazie când Alper vine în vizită pe la ei, Cihan îl ia la bătaie de față cu Solmaz, arătându-i poza, iar Alper se disculpă imediat și dă vina pe Dilara pentru cele întâmplate. Gulseren se duce seara acasă de la serviciu și numai ce intră în casă, că și apare Ozkan, care a ieșit din închisoare. El se repede la ea și-i trage o palmă care o pune la pământ, iar Keriman, foarte satisfăcută, iese din bucătărie în spatele lui Ozkan cu ziarul de scandal în mână ...




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






4 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.