marți, 8 decembrie 2015

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 21





acest episod va fi difuzat pe 14 decembrie la Kanal D


Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 21 pulbere de stele
Ozkan este dat afară de la serată. Gulseren se duce la baie, și acolo o încolțește Rahmi care din nou o jignește că a mai văzut el panarame ca ea, care umblă după bărbați cu avere, dar și Cihan a mai văzut din astea, deci ea n-are nici o șansă la el. Hazal mai rămâne în grajd să-și vadă "opera" dar din neatenție antebrațul stâng îi ia foc. După ce stinge rapid flăcările cu mâna, iese afară alergând în noapte. Gulseren tocmai trecea pe acolo și o recunoaște, o strigă, dar Hazal nu reacționează pentru că ea nu fusese invitată și teoretic, trebuia să se afle acasă. Gulseren vede flăcările de la grajd și alertează lumea. Cansu este foarte afectată, țipând după Ambră, calul ei drag. Vin pompierii, caii sunt scoși pe rând, dar pagubele se anunță mari.

Hazal ajunge acasă și arsura de pe antebraț devine mai profundă, dar ea vrea să mascheze totul, în așa fel încât să nu se dea de gol că a pus focul. Bandajează rana cum poate și se îmbracă mereu cu haine cu mânecă lungă ca să-și ascundă bandajul. La poliție Cihan declară că l-ar suspecta pe Ozkan ca făptaș, dar nu este sigur că el ar fi fost la grajduri. Gulseren se duce la Hazal la școală să o întrebe de ce nu i-a răspuns când a strigat-o, și o vede când arunca o sacoșă plină cu ceva la coșul de gunoi, făcând o grimasă de durere. Când stau de vorbă, ea minte că era acasă și învăța și nu știe ce s-a întâmplat. Gulseren vrea s-o ia de mână dar Hazal țipă de durere și pleacă. Atunci, bănuind că ceva nu e în regulă, Gulseren se duce și ia sacoșa din lada de gunoi, o desface și găsește haina de piele arsă la mâneca stângă. Poliția îl saltă pe Ozkan care nici nu știe de ce este iarăși luat la secție, Hacer vine imediat s-o anunțe pe Keriman care se apucă de plâns. Gulseren, Cansu și Cihan iau micul dejun la Dark Blue, apoi Gulseren pleacă. Cihan îi spune fiicei sale că Ozkan e suspectul pentru incendiu, că probabil a dat foc grajdurilor pentru că i-a fost ciudă că l-au dat afară de acolo.

Dilara se află la magazinul de modă și probează niște rochii, și când tocmai se afla în cabină, intră Solmaz și începe să bârfească cu patroana despre Cihan și Gulseren că ar fi amanți și că el i-a cumpărat rochia cu care a venit la eveniment aseară, Solmaz neștiind că Dilara e acolo și o aude. Când iese, Dilara îi dă replica lui Solmaz răspunzând că Cansu a vrut ca mama ei să fie prezentă acolo și să arate bine îmbrăcată, apoi adresându-i-se patroanei o anunță că de-acum înainte ea nu mai are ce căuta la magazinul ei. Solmaz și patroana rămân să discute despre acest incident neplăcut. Osman trece pe la Keriman să-i aducă baclavale iar aceasta îl expediază rapid și stă la o bârfă cu Hacer, spunându-i că Osman este grădinar pe la casele bogaților, are casă și un salariu foarte bun. Rana lui Hazal evoluează din ce în ce mai rău. Într-una din ore, la școală, își schimbă pansamentul apoi, enervată de profesoara care-i cerea să fie atentă la explicații, iese din sala de curs și pleacă.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 21 pulbere de stele
Seara, Cihan, Cansu și Gulseren, se află la vila închiriată și stau de vorbă cu privire la vinovăția lui Ozkan. Cansu se supără, spune că-l urăște (pentru că nu mai poate participa la competiția internațională, Ambră fiind rănit), apoi pleacă la etaj în camera ei. Gulseren îi dezvăluie lui Cihan că Hazal a pus focul și îi spune că a găsit haina arsă pe mânecă la coșul de gunoi, dar îl roagă să rămână între ei, să nu afle Dilara sau Cansu. Cihan sună la poliție să i se dea drumul lui Ozkan, iar acesta este eliberat imediat. După ce ajunge acasă, acesta o sună pe Cansu, dar ea îi respinge apelul. Ozkan crede că din cauza lui Cihan face fata lui lucrul ăsta și scuipă în aer la adresa lui. Între timp, Alper și Solmaz se duc în vizită la Dilara, iar Rahmi profită de ocazie și îi pune lui Alper să vadă un cd cu înregistrarea de pe camerele de supraveghere din seara în care l-a împușcat pe Cihan. Cd-ul a fost adus intenționat, pentru că Dilara speră să-l readucă pe Cihan acasă, și vrea să facă ceea ce i-a cerut el anterior: să-l concedieze pe Ozkan, ceea ce a făcut deja, și să-l scoată pe Alper din viața lor, ceea ce speră să reușească. Când ajung acasă, Alper și Solmaz se ceartă din nou.

Dimineața Hazal vrea să plece la școală dar pe trepte o așteaptă Cihan care o ia la o discuție făcând-o să înțeleagă că este foarte grav ceea ce a făcut ea. Hazal se disculpă jurând că n-a vrut să le facă rău cailor, ci că doar a vrut să n-o mai vadă pe Cansu așa de fericită, că Cansu are parte de atenția tuturor și ea e dată la o parte. Cihan îi explică faptul că și ea are parte de aceeași iubire, dar Hazal îl întreabă de ce atunci nu este și nr. ei salvat în telefonul lui cu apelativul "iubirea mea"? Cihan îi răspunde că și-ar da viața pentru oricare din copiii lui. Ozkan se duce la școală să vorbească cu Cansu care îi respinge crezând că el a pus focul de la grajduri. Ozkan vrea s-o convingă că nu are nici o legătură cu incidentul acela, dar amândoi trec strada certându-se și Ozkan e luat în plin pe capota unei mașini. Cansu regretă imediat și merge acasă la Ozkan, care din fericire are doar o fractură la un braț.

Hazal leșină din cauza febrei (rana s-a infectat) și Emine sună la Cihan care este cu Cansu. Acesta vine de urgență, merge în salvare cu Hazal și este imediat dusă la analize și tratament. Gulseren vine și ea cu un taxi. Dilara află despre internarea lui Hazal și se duce la spital să-i reproșeze lui Cihan că de ce nu a anunțat-o, dar el o întreabă că ea de ce n-a văzut rana fetei care e de câteva zile? Dilara o duce pe Hazal la psiholog, iar fata vorbește acesteia despre dorința ei să scape de Cansu, nu să moară, dar să dispară din viața ei. Ozan se duce la întâlnire cu Muge dar aceasta vede iphone-ul lui și îl ceartă că de ce cheltuiește banii mamei lui care muncește din greu? (el i-a spus că maică-sa este femeie de serviciu). Ozkan primește hotărârea de divorț acasă și se ceartă cu Keriman apoi plânge înciudat în dormitor.

Rahmi are o întrevedere cu o anumită Alev și o plătește ca să-l compromită pe fiul lui, în ideea de a nu avea succes la divorț. Când Cihan se duce într-o seară la hotel, Alev îi iese în cale și se preface că și-a scrântit glezna. Cihan o ajută să meargă în camera care se afă la parter și are un geam cât peretele de mare, cu draperiile date la o parte. Cihan o pune pe fată pe pat și pleacă, dar în tot acest timp este fotografiat de un bărbat ascuns printre boscheți. Pozele ajung rapid pe laptopul lui Rahmi care le privește satisfăcut.



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.