joi, 21 ianuarie 2016

Drumul lui Emir episodul 1 rezumat





Drumul lui Emir episodul 1 rezumat
Vine seara în care are loc deschiderea noului club al lui Yavuz. Emir şi Can Serdar, poliţista, sunt şi ei prezenţi, iar Emir se duce la tatăl lui ca să vadă dacă poate să afle de ce l-a denunţat pe Yavuz, dar acesta răspunde foarte voalat şi fără amănunte. Apoi, prezenţa lui Emir generează o scurtă ceartă între Unal şi Yavuz, care îi cere socoteală angajatului său că de ce şi-a invitat fiul la acest eveniment. Unal îi spune răspicat gangsterului că nu el l-a chemat pe Emir şi că este acuzat pe nedrept. Yavuz îl scoate afară şi acolo îi dă o palmă lui Unal. Acesta, peste măsură de umilit, scoate pistolul şi de faţă cu toţi invitaţii se împuşcă la tâmplă murind pe loc. Emir este consternat, plânge şi apoi îl ia de guler pe Yavuz jurând răzbunare. A doua zi, îl sună pe unul dintre oamenii lui Yavuz (sau altcineva care are acces la vilă și care deocamdată este doar o voce la telefon) şi îi cere să afle care este persoana pe care el o iubeşte cel mai mult. Iar această persoană se dovedeşte a fi Guneș, sora lui Yavuz.

Guneș vine înapoi la Istanbul din străinătate şi Yavuz e foarte bucuros s-o vadă şi s-o instaleze într-o camera luxoasă a vilei lui, după ce a determinat-o pe Sanem să plece. Sanem, intrigată de distanța luată de Yavuz, mituiește o servitoare și astfel află că el are o soră. Dar acum Sanjaktar îşi face griji pentru că mereu îi vin în minte cuvintele lui Emir, care i-a promis că într-o zi va simţi ceea ce a simţit şi el când i-a murit tatăl. El se sfătuieşte cu omul lui de încredere să o mai ţină câteva zile pe Gunes la Istanbul apoi s-o trimită înapoi, dar ea aude conversaţia şi ţipă la ei că nu mai pleacă nicăieri în surghiun. Emir îi propune lui Koray, care acum locuieşte în apartamentul Larei, un parteneriat de afaceri şi deschiderea unui club împreună. Koray se bucură să vadă că Emir îşi revine la viața lui normală. Între timp, "spionul" din vila Sanjaktar îl anunţă pe Emir că Guneș şi mătuşa Saliha urmează să iasă la cumpărături. El porneşte s-o urmărească, iar fata scapă de mătuşa ei într-un mall. Emir e pe urmele ei, dar Saliha revine acasă unde Yavuz e foc şi pară că sora lui a dispărut.

Guneș ajunge la o librărie şi cere să dea un telefon, dar asta costă 5 lire şi cum ea nu are nici bani şi nici card, Emir se oferă s-o ajute dar ea nu mai ştie numărul de telefon. Seara, nişte derbedei o abordează şi până la urmă acceptă oferta lui Emir, care n-a scăpat-o din ochi toată ziua, de a o conduce acasă cu maşina lui. Pe drum vorbesc de una-alta iar după ce o lasă acasă, pleacă fără că ea să ştie cine a salvat-o. După acest incident, Yavuz hotărăşte s-o trimită înapoi în străinătate a doua zi, dar Gunes îi reproşează că ea nu a trăit nici o secundă că un om normal şi se întreabă de ce lui îi este atât de frică şi de cine? (Guneș nu ştie ce treburi învârte Yavuz.) Până la urmă Yavuz acceptă s-o lase pe sora lui să rămână acasă, dar va lua măsuri de a o şti în siguranţă.

Guneș iese la plimbare cu Saliha prin Istanbul şi se întâlneşte cu Emir, apoi găseşte o modalitate de a sta de vorbă cu el fără s-o observe femeia, şi el îi cere întâlnire pe malul Bosforului, în acelaşi loc, a doua zi. În acest timp Can Serdar îi mărturiseşte fratelui ei că s-a îndrăgostit de Emir şi nu găseşte cale de ieşire din această situaţie. Koray începe să se apropie de Pînar şi să pună pe roate clubul, împreună cu Emir. Seara, acasă, Koray bea şi i se destăinuie lui Pînar povestindu-i despre iubirea lui pentru Hande. A doua zi Saliha o lasă pe Guneș să se întâlnească cu Emir dar să fie şi ea prin preajmă. Koray iese cu Pînar în oraş pentru că Hatice şi Gulsum l-au luat pe Khan cu ele. Koray îl vede pe Emir cu Gunes şi îl strigă, dar el se preface că nu l-a auzit. Koray se uită lung după ei doi şi îşi continuă intrigat, plimbarea. Emir şi Guneș îşi petrec împreună câteva ore, după care el o aduce la locul de întâlnire cu Saliha şi îi spune că-l cheamă Emre.

Guneș îi spune Salihăi că s-a îndrăgostit. Acasă, Koray este puţin supărat pe Emir care începe să-i povestească, dar are grijă să-i spună că totul face parte dintr-un joc imens.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.