duminică, 3 aprilie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 37





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 37
Dilara îi comunică lui Cihan că acum s-a răzgândit şi că vrea şi ea să divorţeze. Cihan este uluit de ceea ce aude dar până la urmă cei doi se ceartă pe această temă, mai ales când ea spune că s-a hotărât în sensul ăsta datorită lui Gulseren. Până la urmă Cihan acceptă să reia procesul de divorţ, deşi nu este conştient că Dilara vrea asta din cauza lui Harun. Dilara îi povesteşte şi lui Candan despre hotărârea luată.

La vilă Keriman ar vrea să pună înapoi cerceii cu diamante ai Dilarei rămaşi la ea, dar nu găseşte ocazia potrivită, aşa că o roagă pe Hazal să-i ducă înapoi, dar Hazal se crede şireată şi o strigă pe maică-sa. Atunci, speriată, Keriman îi arată cum a filmat-o când îşi căuta hainele în dulap şi astfel o forţează pe Hazal să ia cerceii şi să nu spună la nimeni despre cele întâmplate. Cansu se duce pe la Ozan care acum stă undeva într-un apartament cu chirie şi discută despre felul în care s-a purtat tatăl său cu el. Ozan caută să se descurce singur şi nu vrea să mai comunice nici la telefon cu părinţii lui, deşi la apelurile insistente ale Dilarei, va ceda totuşi. Când cei doi în sfârşit reuşesc să vorbească la telefon, Keriman ascultă la uşa Dilarei convorbirea deşi este surprinsă de Emine.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 37
Rahmi nu poate sta departe de cazino şi din nou patima jocului pune stăpânire pe el. Ca de obicei, după un timp începe să piardă şi se iscă scandal între el şi prietenii lui de joc împreună cu patronul cazinoului. Însă din senin apare lângă el Harun (care se pare că are de gând să-l folosească pe bătrân în planul răzbunării sale), iar tensiunea se spulberă, cei doi îmbrăţişându-se, pentru că se cunoşteau de mulţi ani. Rahmi, şi el fericit de revedere, reia jocul la masa verde iar mai târziu, peste câteva zile şi alte întâlniri între cei doi, Harun îi plăteşte lui Rahmi nota de plată de la cazino. Cihan vorbeşte cu Gulseren despre cum s-a răzgândit Dilara în privinţa divorţului, iar Gulseren, bucuroasă, îi povesteşte Deryei despre asta cu prima ocazie. Însă Cihan este bucuros, pe de o parte, că va divorţa, dar pe de altă parte are probleme financiare la companie şi nu ştie de unde provin acestea sau din partea cui.

Într-o zi Ozan, care acum lucrează la un showroom de maşini, este atacat pe stradă de nişte indivizi iar Harun se află în maşina parcată peste drum (de fapt, el aranjase atacul) şi sare să-l apere împreună cu alţi trecători. Agresorii fug iar Ozan se miră de atitudinea lui Harun, pe care nu-l cunoaşte. Ozkan, după ce face o vizită acasă şi vede mâncarea rămasă pe masa din bucătărie zile întregi şi stricată, se enervează şi merge la vilă să-i ceară Dilarei să le ia acasă pe soţia şi pe sora lui. Acestea îşi fac bagajele şi pleacă toţi trei, nu înainte ca Dilara să-i dea lui Nuray un plic cu bani pentru copil, dar fără să vadă ceilalţi. După ce ajung acasă, Nuray se retrage în dormitor cu copilul ca să numere banii să vadă câţi i-a dat Dilara, dar Keriman o surprinde şi se iscă o ceartă pentru că fiecare dintre ei vrea teancul de bani. Nuray învinge în cele din urmă şi banii rămân la ea.

Solmaz îi aduce lui Alper rezultatul testului ADN şi acesta din nou se înfurie pentru că hârtia confirmă din nou că el şi Dilara nu sunt rude. Keriman o sună pe Hazal ca s-o determine să-i spună Dilarei s-o cheme înapoi la vilă. Hazal nu-i răspunde şi atunci Keriman îi trimite imediat filmuleţul făcut ca s-o şantajeze şi Hazal se vede nevoită să vorbească cu mătuşa ei. A doua zi Hazal o minte pe Dilara că are nevoie de Keriman ca s-o îngrijească, nu de noua asistentă de la spital. Dilara, confuză, o recheamă pe Keriman, iar seara nepoata şi mătuşa, au din nou o conversaţie tensionată pe tema şantajului cu filmul de pe telefon şi a cerceilor cu diamante. Cansu, care venise acasă, le aude vorbind şi vine să vadă ce se întâmplă, dar în acel moment, Hazal scapă telefonul cu filmul rulând, exact la picioarele lui Cansu. Astfel, secretul ei este dezvăluit.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 37
Cansu ia imediat telefonul de jos şi aleargă după Dilara să-i arate. Keriman şi Hazal vin după ea. Rahmi iese şi el din cameră şi, cu toate că amândoi sunt uluiţi că Hazal merge, acum toată povestea pare o imensă minciună pusă la cale de Hazal. Fata este mai mult decât disperată, şi încearcă printre sughiţuri de plâns, să-i explice mamei ei că n-a premeditat nimic. Cansu o ceartă că şi-a bătut joc de toată lumea şi că a culpabilizat-o pe ea, Keriman scapă cerceii din mână şi astfel se toarnă gaz peste foc. În toiul scandalului, Keriman, ameninţată cu poliţia, reuşeşte să fugă din casă la un autobuz (şi de aici la prietena ei din cartier), deşi Rahmi aleargă după ea şi îi spune paznicului să n-o lase să iasă. În cele din urmă Keriman este găsită şi dusă la secţie. Dilara acum crede că Hazal a pus totul la cale împreună cu Gulseren şi o tot sună pe aceasta ca s-o cheme la vilă.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 37
Însă Gulseren se află la magazinul unde lucrează, şi stă de vorbă cu Nuray care se plânge de o cumplită durere de cap. Gulseren îi dă să bea nişte apă, dar Nuray până la urmă cade jos fără cunoştinţă. Gulseren alertează lumea din jur, vine salvarea şi ea merge împreună cu copilul în salvare alături de Nuray, căutând să dea acum de Ozkan. După ce acesta vine la spital, Gulseren îi lasă copilul în braţe şi aleargă la taxi ca să meargă la vilă, pentru că Hazal o sunase plângând. Acolo, Hazal nu este crezută de nici un fel şi bravează ieşind afară la debarcader, pe margine, prefăcându-se că vrea să se arunce în mare, că ea doar a fost supărată pe Cihan pentru că o prefera pe Cansu. Dilara şi Rahmi încearcă s-o potolească, deşi nu se apropie de ea ci rămân la uşă.

În acest timp Cansu plecase la Ozan şi amândoi ies din apartamentul lui apoi merg la maşină. În urma lor, din parcare iese o maşină în care se află cei trei agresori plătiţi de Harun care îi urmăresc pe cei doi fraţi. La un moment dat cei trei îl forţează pe Ozan să oprească apoi îi scot pe Ozan și Cansu doi din maşină şi îi imobilizează ducându-i în maşina lor ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.