joi, 31 martie 2016

Bahar-viata furata episoadele 66, 67, 68, 69, 70 rezumate





Aceste rezumate sunt făcute după numerotația episoadelor originale, turcești. Kanal D a redimensionat durata acestora astfel încât cele 5 rezumate de mai jos ale serialului Bahar - o viata furata corespund aproximativ episoadelor 71-75 la Kanal D.


Bahar-viata furata episodul 66

Bahar-viata furata episoadele 66, 67, 68, 69, 70 rezumate
Bahar şi Efsun au o confruntare care tinde să devină violentă. Efsun o pune pe Bahar la pământ şi scoate un cuţit. După ce-i spune nişte lucruri care o tulbură pe Bahar, lupta dintre cele două se reia şi de data asta Bahar o domină pe Efsun şi e cât pe ce s-o înţepe cu cuţitul. Dar vecinele, alertate deja, vin şi le despart pe cele două. Acum Efsun este gata să se răzbune pe sora ei şi să facă tot ce-i stă în putere pentru a-şi căpăta înapoi viaţa de huzur de la vilă. În acest sens începe să-şi facă aliaţi, mai întâi pe Salih şi pe Sultan. În căutarea ei, dă peste Arda care o umileşte şi atunci ea îl pune pe o listă a duşmanilor personali, complotând şi împotriva lui. Într-una din zile Efsun o cumpără pe una dintre servitoarele vilei Atahan cu nişte brăţări de aur. Mai târziu, Efsun şi apoi Bahar merg la spital să li se ia probe de salivă (pentru un nou test ADN?).

Ateș locuieşte cu fiul lui şi cu fosta lui iubită, Arzu. În curând va fi ziua băiatului şi are de făcut unele pregătiri pentru o petrecere. Bahar se hotărăşte să se întoarcă la conac şi Hasret, simţindu-se oarecum vinovată, îi dă camera ei lui Bahar iar ea doarme pe o canapea. Din acest motiv, al primirii fetei în vilă, se iscă dese certuri între Hasret şi Fulya. În seara aniversării băiatului lui Ateș o fotografă profesionistă, care face poze evenimentului, le cere părinţilor să facă o poză împreună cu copilul lor. Bahar, care a fost şi ea invitată, se simte stânjenită, la fel şi Ateș care adeseori priveşte mai mult către ea decât către camera. Când se desfac cadourile şi Bahar îi oferă băieţelului o jucărie, iar acesta se bucură nespus, Arzu se perpeleşte de gelozie. Însă la finalul petrecerii, Bahar rămâne cu Ates iar băiatul şi Arzu pleacă cu un taxi.

În aceeaşi seară Arda se duce cu Zeynep, prietena lui, la un club unde amândoi beau, dar Zeynep se ameţeşte şi acceptă să-şi petreacă restul serii în doi, într-o cameră de hotel. După ce se consumă câteva ore de iubire, ea adoarme profund, iar Arda se îmbracă şi pleacă lăsându-i un bileţel pe pernă. În acest timp, Efsun pregăteşte terenul pentru a-şi pune în aplicare un plan. Salih acoperă un geam cu ziare şi lasă doar un mic "ochi" liber, pe unde va filma ceea ce se petrece. Efsun ia o cheie şi zgârie maşina lui Arda, dar el o vede şi aleargă după ea. Efsun se îndreaptă exact către curtea lui Salih şi geamul de după care el deja filmează. Ea strigă că este urmărită, şi din vecini un bărbat îi sare în ajutor, însă Arda îl loveşte în aşa fel încât acesta cade pe spate, accidental, exact cu ceafa de cantul bordurii, murind pe loc. Arda şi Efsun îşi dau seama că s-a petrecut ceva neaşteptat de rău, iar el se apleacă să vadă dacă bărbatul trăieşte, dar constată că are o rană la cap care sângerează. Amândoi sunt îngroziţi, iar Salih, fără ştirea lui Arda, încă filmează...

Bahar-viata furata episodul 67

Bahar-viata furata episoadele 66, 67, 68, 69, 70 rezumate
Efsun intră în panică atunci când îşi dă seama că omul venit s-o ajute e mort. Se ceartă cu Arda dar pleacă amândoi să stea de vorbă şi să găsească o soluţie. Efsun îi propune să-i lase pe Salih şi pe Sultan să-i ajute. În acest timp Salih şi Sultan ies din casă crezând că vecinul lor era vorbit cu Efsun şi că se preface. După ce şi ei se conving că acesta este mort, ajung la concluzia că au o problemă care trebuie rapid rezolvată. Cele două cupluri (Arda şi Efsun, Sultan şi Salih) merg cu maşinile pe drumuri diferite, şi se întâlnesc în pădure unde îl îngroapă pe cel mort. Dar Salih, prevăzător, agaţă într-un copac aparatul foto pe filmare, cu obiectivul către Arda, care sapă o groapă apoi pune acolo cadavrul învelit în pătură. Salih, Efsun şi Sultan au grijă să stea îndeajuns de departe de el, ca să nu între în cadrul imaginii.

Zeynep se trezeşte şi vede biletul şi banii lăsaţi de Arda pe măsuţă şi se simte nenorocită dându-şi seama că i-a cedat iubitului ei sub influenţa băuturii. După ce se îmbracă şi coboară în hol, o vede pe maică-sa care găsise adresa hotelului scrisă pe un bilețel şi venise să-şi caute fata. Deşi Zeynep e susţinută de mama sa, ea se adânceşte în depresie în zilele următoare. Hulya este îngrijorată de absenţa fiului ei, dar Mehmet Emir o linişteşte. Arda este pe malul mării încercând să scape de nişte haine şi de pantofii pe care îi purtase de cu seară în pădure.

Arzu, pe măsură ce-l vede pe Ateș purtându-se ca un tată iubitor cu copilul lui, începe să-şi facă speranţe şi este foarte dezamăgită când într-o seară primeşte un refuz din partea lui, şi se hotărăşte să se întoarcă înapoi în Elveţia, având deja cumpărate biletele de avion. În ziua plecării însă, din cauza copilului, Ateș nu suportă durerea despărţirii şi înainte de a trece de check-in, se răzgândeşte şi îi spune lui Arzu să renunţe la călătorie.

Ateș rămâne apropiat de Bahar, cu care se duce seara într-un club. Acolo se află şi Efsun, şi Arda, iar între Bahar şi Efsun izbucneşte o discuţie tensionată. Arda este contactat de Zeynep cu care are o confruntare într-o parcare, iar ea îşi dă seama că datorită împrejurării şi a slăbiciunii ei, s-a ajuns la un sfârşit al relaţiei lor. Dar Arda are probleme şi mai mari decât atât. Fiind prins la mijloc în grupul Efsun, Sultan, Salih, nu are încotro şi se duce să negocieze cu ei. Cei trei îl şantajează şi Salih îi arată înregistrarea crimei pe telefon. Mai apoi filmul este copiat pe un dvd care ajunge la Mehmet Emir. Arda este încolţit şi acceptă să facă ceea ce vrea Efsun, dar deocamdată nu ştie ce este acel lucru, el crede că e vorba despre bani. Însă Efsun e hotărâtă să nu renunțe la viața de lux pe care a gustat-o deja, așa că atunci când Arda o întreabă ce vrea de la el (după ce deja îi adusese un plic gros plini de bani), ea îi spune franş că vrea s-o ia de nevastă în schimbul păstrării secretului ...

Bahar-viata furata episodul 68

Bahar-viata furata episoadele 66, 67, 68, 69, 70 rezumate
Arda se urcă nervos la volan şi vorbeşte singur că el nu se va căsători niciodată cu Efsun, dar de fapt, nu are altă opţiune. Apoi i se face rău şi opreşte la marginea unei faleze. Mai târziu se duce la firmă şi acolo îl vede Hulya, care se sperie de halul în care arată, dar el doar rememorează filmul celor întâmplate care îl marchează din ce în ce mai mult. Seara, merge cu Efsun la o căsuţă de vacanţă ca să stabilească detaliile unei călătorii la Paris, dar Hulya apare pe acolo întâmplător şi Arda se grăbeşte s-o ascundă după perdeaua de la etaj (etajul nu are perete despărţitor, ci doar o perdea). Hulya, însă, vede cele două căni de ceai de pe masă şi crede că fiul ei are o relaţie despre care încă nu vrea să se afle. Cu toate acestea, Hulya va fi preocupată foarte mult să afle cine este iubita fiului ei şi va pune presiune pe Arda, care şi aşa este strâns cu uşa de către Efsun şi ai ei.

Ateș şi Bahar au parte de clipe romantice şi sunt din nou într-o perioadă frumoasă a relaţiei lor, chiar dacă ea se petrece sub ochii geloşi ai lui Arzu. Cu toate acestea pe Bahar o îngrijorează faptul că Ateș aproape are o familie și la un moment dat va simți nevoia să discute cu Mehmet despre asta. Mehmet Emir se pare că are nişte probleme de sănătate, pentru că într-o dimineaţă, la baie, îi curge sânge din nas, detaliu care îl preocupă pe tot parcursul zilei. Arda şi Efsun ajung la Paris, unde ea se simte extraordinar de bine şi unde are loc căsătoria lor. O prietenă de-a lui Muge îl deconspiră pe Arda, făcându-i o poză împreună cu Efsun la un bistro şi trimiţând-o pe telefon. Muge se grăbeşte să i-o arate Hulyei care-i face scandal lui Arda când acesta revine acasă, iar mai apoi poza ajunge şi pe telefonul lui Zeynep care se întristează. Efsun, pe de altă parte, intră în casa lui Sultan încărcată de sacoşe cu cadouri şi le povesteşte entuziasmată cum a fost la Paris.

Zeynep îi solicită lui Arda o întrevedere şi nişte explicaţii, dar el doar îi spune că totul s-a terminat între ei, supărat şi el că nu are cum să-i spună adevărul şi s-o facă să înţeleagă situaţia în care se află. Zeynep se enervează dar nici ea nu înţelege mare lucru din cele pe care i le spune Arda. Efsun primeşte o citaţie să meargă la poliţie şi acum se frământă împreună cu Sultan şi Salih oare ce să fie în spatele acestei citaţii? Se duc toţi trei la secţie dar Efsun îl vede şi pe Arda intrând şi se duce la el să-l întrebe ce caută acolo ....

Bahar-viata furata episodul 69

Salih, Efsun şi Sultan îl scot afară pe Arda, crezând că el a venit să depună mărturie cu ceea ce ştie, şi atunci din nou îl şantajează, Salih arătându-i pe telefon o înregistrare cum ar fi pătruns noaptea în cameră la Muge pe când aceasta dormea. Arda îşi schimbă planurile şi se duce acasă s-o vadă pe sora lui şi să încerce s-o protejeze. De nervi şi de supărare, Arda îl admonestează pe paznic în primul rând, pentru că ar fi permis ca Salih să între în perimetrul curţii lor.

Efsun primeşte acasă o analiză medicală din care reiese că are probleme la ochiul stâng, cel care a fost mai multă vreme afectat în urma bătăii din închisoare, astfel că va merge din nou la un control oftalmologic. Hulya primeşte un plic cu numele Arda Atahan la destinatar, în care se găseşte un medalion cu iniţiala Z pe el. Acesta fusese pierdut de Zeynep la club în ultima seară petrecută cu Arda, şi bijuteria a fost trimisa pe adresa lui, în urma verificării pe camerele de supraveghere. Hulya ajunge destul de rapid să afle cine este posesoarea medalionului, astfel că este îndreptăţită să creadă că Zeynep e misterioasa iubită a fiului ei. După ce face câteva investigaţii, se duce acasă la ea să o umilească şi să-i distrugă viitorul, pentru că va spune că are o relaţie cu fiul ei şi astfel Zeynep este compromisă.

Bahar-viata furata episoadele 66, 67, 68, 69, 70 rezumate
Bahar îşi găseşte liniştea în familia ei adevărată, când Hulya vede prima o revistă mondenă în care apăruse un articol despre Ateș şi o poză cu Ateș şi iubita lui cu copilul lor (aceea făcută la ziua băiatului). Mehmet Emir are sângerări nazale din ce în ce mai puternice, iar odată este surprins de Arda la baia de la companie, dar el nu este foarte atent la batista plină de sânge pe care unchiul lui vrea s-o ascundă în palmă înainte de a o arunca. După câteva minute Arda este cooptat în staff-ul de conducere al firmei iar Mehmet Emir îi face o primire frumoasă şi anunţă într-un fel de şedinţa festivă acest lucru, dar mereu duce mâna la frunte încercând să se concentreze la ceea ce are de spus. După ce toată lumea îl felicită pe tânărul Atahan pentru noua funcţie, cu toţii observă că el este preocupat de altceva, de parcă i-ar fi rău şi iese afară. Cei prezenţi sunt îngrijoraţi şi îl urmează, dar la intrarea în companie aşteaptă un puhoi de paparazzi care deja ştiu că Efsun este soția lui şi se reped la el cu microfoanele întrebându-l dacă e adevărat. Deodată se face o cărare în mijlocul grupului de reporteri iar Efsun înaintează triumfătoare, aprobând din cap, drept răspuns la întrebările lor, sub privirile uluite ale lui Mehmet Emir şi mai ales ale Hulyei.

Bahar-viata furata episodul 70

Efsun înaintează, se duce lângă Arda şi le spune reporterilor că s-a căsătorit cu acesta, după care scoate certificatul de căsătorie. Mehmet Emir se înfurie auzind cine face acum parte din familia Atahan, iar Hulya leşină. Efsun pleacă de acolo foarte fericită şi vorbeşte la telefon cu Sultan, care este pândită şi auzită de către Ilyas, care înțelegând că din nou fata lui s-a băgat într-un joc periculos, ar vrea s-o salveze cu orice preț. Sultan se îmbracă şi iese din casă având de mers cu Efsun în oraş, iar Ilyas cade din scaunul cu rotile şi se târăşte pe jos neputincios.

Bahar-viata furata episoadele 66, 67, 68, 69, 70 rezumate
Hulya îşi revine doar acasă. Acum toată familia este adunată în jurul lui Arda să explice de ce s-a căsătorit cu Efsun. El doar îşi aminteşte accidentul petrecut şi cum l-a înmormântat în secret pe sărmanul vecin, apoi cum a fost şantajat de Salih. Hulya face o criză de isterie, Arda vrea să se încuie în camera lui însă Mehmet Emir deschide uşa şi se repede să-l bată, dar ceilalţi observă sângele care-i şiroieşte lui Mehmet Emir din nas şi astfel tensiunile se sting oarecum. Hulya o sună pe Efsun ca s-o oblige să divorţeze, dar aceasta se află pe marginea unei faleze, cu Sultan şi Salih, şi amândouă îşi bat joc de Hulya vorbind pe rând la telefon. Arda şi maică-sa ajung pe faleză şi are loc o confruntare între cei implicaţi, Salih arătându-i Huliei cele înregistrate pe telefon. Ea rămâne uluită când vede de ce a fost în stare băiatul ei şi deodată se lasă la mâna lui Sultan. Ateș, care vede totul din maşină, dar nu a auzit ce-au vorbit cei cinci, iese şi se duce la Hulya voind să ştie ce se petrece dar Salih îi face un semn Hulyei să nu spună nimic despre cele văzute pe telefon.

Seara la ştiri apar imaginile filmate de către reporteri cu Efsun care declară că este soţia lui Arda Atahan şi astfel Zeynep şi mama ei, alături de câteva vecine află acest adevăr. Zeynep izbucneşte în plâns şi pleacă din cameră, maică-să o urmează, iar celelalte femei se ceartă pentru că nu înţeleg reacţia fetei. La conac apare Efsun cu valizele, hotărâtă să se mute în casa soţului ei, însă acest lucru nu se face fără că Hulya şi Mehmet Emir să se împotrivească. Această schimbare în viaţa Atahanilor produce multe bătăi de cap tuturor celor din casă, inclusiv lui Efsun şi Arda. În cartier începe bârfa despre cum Zeynep a fost sedusă şi abandonată, pentru că prietena ei începe să şuşotească pe la colţuri. Într-o zi ea îi taie calea lui Arda când venea la companie, dar acesta nu poate să-i spună adevărul ascuns în spatele acestei căsătorii de formă. Mehmet Emir, care stă de vorbă cu Bahar undeva în apropierea conacului, cade jos şi este transportat de urgenţă la spital. Bahar, Fulya şi Hasret îl veghează pe holul spitalului. Zeynep considerând că Arda i-a distrus viitorul, se duce să se înece în mare, dar un băiat din cartier, vânzător la un butic, o vede şi o salvează. Revenindu-şi din depresie, Zeynep o scuipă în faţă pe "prietena" ei care a vorbit-o în tot cartierul.

În acest timp Ilyas rupe toţi banii primiţi de Sultan de la Arda şi o denunţă la poliţie, Sultan fiind ridicată de acasă în văzul celor din cartier şi sub privirea mulţumită a lui Ilyas care crede că face bine ceea ce face. Băiatul de la butic, care a salvat-o pe Zeynep cunoscându-i povestea, îl aşteaptă seara pe Arda şi îl înjunghie destul de grav, apoi fuge cu maşina de la locul faptei lăsându-l pe tânărul Atahan pe asfalt, sângerând ...










16 comentarii:

  1. FOARTE UTILE SI INTERESANTE ACESTE REZUMATE.

    RăspundețiȘtergere
  2. când publicați următoarele episoade

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va pot da un raspuns precis, as vrea saptamana care vine, dar cum e Saptamana Mare si sunt multe de facut pentru Paste, ma tem ca e mai bine sa nu promit si sa nu ma pot tine de cuvant.

      Ștergere
  3. Very interesting acest serial. Actori superbi, isi joaca splendid rolurile ! Cu toate acestea nu poti sa nu te ingrozesti cand vezi ca criminali notorii raman nepedepsiti de lege , cei care tainuiesc crima si furtul si inselaciunea raman si ei cinstiti....ca pe la noi pe meleagurile dambovitzene unde prezumtia de nevinovatie e la ea acasa si la mare cinste chiar cand e dovedita vinovatia .E de neinteles si cum politia lor nu reuseste sa identifice adevaratii criminali si tainuitori chiar cu tel criminalilor puse sub ascultare.Dar asta e in telenovela. Noroc ca in realitate politia la ei e politie nu o gluma la dispozitia unor primari ultracorupti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vecinul nu este tocmai nevinovat
      Fusese platit de salih si sultan

      Ștergere
    2. Aha! Am avut eu impresia ca ar fi ceva intre el si Salih, dar nu eram foarte sigura...

      Ștergere
  4. Bună ziua!Ce mai faceți?Nu am mai ținut legătura de mult.Am reînceput să vă urmăresc blogul recent,că timp pur și simplu nu mai este,dar acum că a venit vacanța m-am pus la punct cu Bahar,pe care nu l-am mai urmărit de câteva luni.Doar rezumatele m-au ținut la curent,deși evenimentele sunt îmbârligate rău de tot.Deh,așa mai fac turcii ăștia :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna sa-ti fie inima, Daria ! :X ia, uite cu treburile de Paste prin casa... Ma bucur sa te revad pe aici! Sarbatori fericite si luminate!

      Ștergere
  5. cel mai bun film turcesc,il ador,publicati in coontinuare pt ca urmaresc zilnic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maine sper sa public inca doua episoade din cele 5 care urmeaza.

      Ștergere
  6. care este numele lui Zeynep ? imi este foarte cunoscuta dar nu stiu in ce film a mai jucat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu stiu sa va spun numele actritei, poate alt cititor al blogului stie. Insa e fata care a jucat-o pe Elif, prietena lui Yaman cand s-a certat cu Mira, din serialul Medcezir.

      Ștergere
    2. P.S. O cheama Aybüke Pusat.

      Ștergere
  7. Nu a juat si in tradarea ? Mi se pare cunscuta dar nu stiu de unde .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil, dar nu-mi dau seama ce personaj ... fata care a innebunit si canta mereu? Pe care tortionarul o aducea in micul lui birou din inchisoarea aceea si o punea sa-i cante?

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.