luni, 28 martie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 36





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 36
Ozan ezită să tragă şi doar îi reproşează lui Gulseren toate cele băgate în cap de maică-să şi de Rahmi. Gulseren este mai rapidă ca el şi-l dezarmează dar îndreaptă pistolul către propria-i tâmplă explicându-i povestea cu tatăl lui de la cap la coadă. Ozan plânge neputincios, apoi tensiunea se risipeşte şi el pleacă. Cansu, Keriman şi Nuray ajung la vilă unde li se oferă o cameră de oaspeţi. Hazal este mirată să audă vocea lui Keriman, apoi când o vede, mătuşa ei vine să-i sărute picioarele. Ceva mai târziu Keriman o surprinde pe Hazal în cameră, dată jos din pat şi stând pe picioarele ei. Keriman se bucură foarte zgomotos, şi apare Dilara, dar Hazal îi face semn mătuşă-sii să nu spună nimic.

A doua zi Cansu îl găseşte pe Ozkan la atelier, într-o cămăruţă mică pe un pat improvizat şi stă de vorbă cu el reproşându-i că a minţit-o. Ozkan îi explică totul şi amândoi se împacă, plângând. Cansu vine acasă încă înlăcrimată şi nu vrea să discute cu nimeni încuind uşa de la dormitorul ei. În acest timp Harun şi Candan îşi continuă relaţia şi jocurile împotriva lui Cihan. Alper şi Solmaz se ceartă din cauza că el a acceptat noul loc de muncă oferit de Harun. Harun se uită foarte atent la nişte fotografii pe laptop, şi o apropie pe Gulseren în aşa fel încât s-o vadă bine la faţă. Candan îl întreabă dacă ea prezintă vreun interes pentru el din moment ce a mărit poza atât de mult şi de gelozie e gata să izbucnească cearta, dar Harun o ia în braţe şi îi spune faptul că nu de asta s-a uitat atent la Gulseren ci pentru că vrea s-o folosească cumva împotriva lui Cihan.

Gulseren merge la un interviu să aplice pentru un job. Tipul cu care stă de vorbă încearcă să o abordeze iar ea se înfurie şi-l loveşte cu o vază în cap, apoi iese de acolo şi vorbeşte cu Cihan la telefon. Dilara trebuie să le explice lui Ozan şi apoi lui Rahmi ce caută Keriman şi cu Nuray la ea în casă. Keriman chiar va încerca să-l seducă pe Rahmi, aşa ca în trecut şi din nou enervează pe toată lumea cu prostele ei maniere. La un moment dat ea vorbeşte la telefon cu Ozkan, care se află la Engin în atelier, şi îi spune acestuia că acum locuiesc la vila de pe Bosfor. Ozkan rămâne perplex când aude şi după ce închide telefonul, nervos nevoie-mare trânteşte prin atelier apoi iese afară. În timp ce lumea de la vilă stă la masă, Ozkan vine şi mai tensionat şi trece peste paznicul de la poartă făcând scandal şi adunându-i pe toţi în hol. De nervi ajunge s-o lovească pe Nuray care este cu bebele în braţe. Atunci intervine Dilara care-i spune că ea le-a chemat pe cele două la ea în casă. Ozkan tace şi din nou se duce pe o clădire în construcţie gândindu-se să se arunce în gol. După ce se potoleşte şi merge înapoi la atelier, acolo are parte de o surpriză din partea lui Gulseren care-i face o vizită.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 36
Cihan se duce pe la Gulseren şi o convinge să-şi petreacă restul zilei împreună, la restaurant. Între timp Candan şi Harun petrec o seară într-o atmosferă foarte romantică, cu lumânări, undeva sus, de unde pot să e bucure în voie de priveliştea Istanbulului, dar Harun îi povesteşte trist şi înlăcrimat despre anumite lucruri din trecut şi despre relaţia lui specială cu Cihan. Candan este uimită să afle aceste amănunte din viaţa iubitului său. A doua zi Cihan, Dilara şi Ozan discută în grădina vilei iar Keriman profită de ocazie şi o şantajează pe Hazal să-i facă rost de un Iphone ca al ei sau altfel dezvăluie tuturor faptul că poate merge. Mai târziu Cihan iese cu Hazal şi cu Gulseren la un grătar aflat într-un fel de popas turistic, într-un parc, la rugămintea fiicei sale naturale. Harun, care parcă ştie că Dilara este singură, o sună să se întâlnească pe micul lui iaht. Seara, Keriman merge în camera Dilarei, îi încearcă pantofii maimuțărindu-se în oglindă, se trânteşte pe pat, apoi se parfumează la măsuţa de toaletă şi deschide caseta cu bijuterii. Ia şi încearcă mai multe inele şi o pereche de cercei, dar auzind ceva zgomote în apropiere, închide imediat caseta şi dispare din dormitorul Dilarei, apoi ascunde la sutien bijuteriile rămase pe ea.

Dilara ajunge în apropierea docurilor şi îl vede pe Harun care a pregătit o cină romantică pe iaht şi este nerăbdător ca ea să apară. Înainte de a coborî din maşină, Dilara este sunată de Cansu, care e speriată pt că Cihan a avut o ceartă cu Ozan şi l-a lovit, apoi el s-a purtat foarte ciudat şi a plecat de acasă să doarmă la un prieten. Dilara se răzgândeşte şi revine la vilă încercând să vorbească cu Cihan, să afle ce s-a întâmplat, dar el doar îi arată direcţia uşii. Gulseren obţine un job la un magazin şi Cansu o vede de afară apoi vine la ea şi se îmbrăţişează. Keriman e acasă cu Hazal care face un duş apoi îşi caută haine prin dulap. Vicleana femeie, o filmează cu telefonul mobil fără să ştie fata, dar se pare că prin sistemul de supraveghere instalat de de curând de Cihan, care poate urmări totul prin telefon, Yildirim vede și el că Hazal poate să meargă. Dilara îl surprinde pe Cihan făcându-i o vizită la birou ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.