duminică, 10 aprilie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 39





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 39
Keriman se îngrijorează când vede la televizor că şi Hazal a fost arestată şi merge la Hacer să-i lase copilul apoi se duce pe la Ozkan, care stă pe holurile spitalului, devastat că Nuray poate să moară de tot în orice clipă. La un moment dat el vede că Nuray a mişcat un deget şi alertează medicii, dar aceştia nu-l cred şi îi spun că starea pacientei este aceeaşi, adică moarte cerebrală (clinică). Keriman o sună pe Gulseren să vadă dacă poate afla ceva despre Hazal. Dilara se culcă în sufragerie pe o canapea, iar Harun, după ce discută ce s-a întâmplat cu Candan, pleacă s-o viziteze pe Dilara profitând de absenţa lui Cihan. Dilara se trezeşte şi se ridică brusc de pe canapea dezechilibrându-se iar Harun o prinde în braţe şi o îmbrăţişează aproape, mirosindu-i părul, amănunt care Dilarei nu-i scapă. În scurta lor întrevedere Cansu e cât pe ce să-i vadă, însă Emine o trimite înapoi la culcare.

După interogatorii, Hazal este eliberată şi se duce direct acasă la Gulseren, iar Rahmi şi Cihan sunt aduşi în arest, iar a doua zi sunt duşi la închisoare. Yildirim stă de vorbă cu Gulseren şi îi spune că poliţiştii au găsit un pistol într-un sertar, acasă la vilă şi că de aceea îi suspectează pe Rahmi şi pe Cihan de crimă. Apoi avocatul se duce să mai discute şi cu Cihan după care se apucă să investigheze şi el cazul, despre care nu știuse nimic până acum, cu Dilara, Ozan şi Cansu. În toiul discuţiei Alper şi Solmaz se anunţă în vizită. Mama şi fratele lui Nuray ajung la spital disperaţi, aproape acuzându-l pe Ozkan pentru starea femeii. Harun se întâlneşte la un local, după ora închiderii, cu un bătrân pe care îl cunoaşte din tinereţe şi căruia îi povesteşte despre sentimentele lui pentru Dilara.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 39

Gulseren ajunsă acasă după serviciu, caută într-un sertar un pistol pe care nu-l găseşte şi se întreabă în mintea ei unde ar putea fi. Dilara discută cu Yildîrîm despre cele ce se întâmplă cu compania lor care este într-o situaţie delicată financiar din cauza auditului, cu conturile blocate. Apoi avocatul se consultă cu Dilara şi ulterior cu Gulseren ca să adune mărturii şi probe în favoarea eliberării lui Cihan şi a punerii sale sub control judiciar la domiciliu. Mama şi fratele lui Nuray merg acasă la Keriman şi Ozkan bucurându-se să-l vadă pe Can. Dar în scurt timp bucuria aceasta le este umbrită de un telefon de la spital, in care medicii ii anunţă să vină acolo pentru că ar fi nevoie de inima lui Nuray pentru un transplant, dar cineva din familie trebuie să semneze o declaraţie pentru aceasta. La spital cu toţii îşi iau la revedere de la Nuray, care este luată de la salon. Cansu, la şcoală, dă din neatenţie peste un băiat (Deniz, care-i va deveni prieten) căruia îi cad toate caietele din braţe şi ea îl ajută să şi le strângă, astfel făcând cunoştinţă unul cu celălalt. Deniz, după cursuri, se duce la spital unde se află internată mama lui.

La închisoare Cihan este anunţat că are un vizitator, iar el se întreabă cine ar putea fi şi este condus într-un birou unde îl aşteaptă Harun. Cihan se bucură că-l vede dar în acelaşi timp este şi nedumerit de prezenţa acestui om acolo. Când îl întreabă de unde a ştiut că este închis, Harun minte că l-a văzut la televizor şi a ştiut unde să-l caute. După ce se pun la curent cu cele întâmplate în vieţile lor, Cihan îl întreabă pe Harun despre Hayal (iubita din tinereţe a avocatului), iar acesta, cu o mină ciudată de ură pe faţă, îi spune că a murit. După aceea în birou intră Ozan şi Cihan i-l prezintă pe Harun drept un vechi prieten. Când revine în celulă, Rahmi se arată îngrijorat de apariţia lui Harun în viaţa lor şi îl sfătuieşte pe fiul lui să fie cu băgare de seamă. Un gardian aduce un pachet cu haine şi prăjituri de la Gulseren şi o scrisoare, la care Cihan zâmbeşte citind-o. Harun se mai întâlneşte cu Ozan într-o seară, petrecând mai mult timp împreună şi aflând mai multe informaţii despre familia lui Cihan.

A doua zi Dilara se pregăteşte să meargă la companie ca să-i ţină locul soţului ei dar când ajunge în hol vede o umbră şi aude foşnetul perdelei. Când se întoarce îl vede pe Cihan în casă ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv
---




2 comentarii:

  1. nu inteleg, de unde pana unde e goala hazal in acea filmare daca ea si cu teoman n-au facut nimic? ca rahmi ajunsese inainte sa apuce sa faca orice si-ar fi pus in plan....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa zice Rahmi... eu nu mai tin minte scena, dar parca totusi Hazal era fara bluza, in sutien si blugi...

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.