luni, 11 aprilie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 40





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 40
Dilara pare surprinsă, şi nu plăcut, să-l vadă pe Cihan liber, pentru că tocmai aranja cu Candan îndepărtarea lui de la conducerea companiei. Singura care se bucură sincer este Cansu. Harun află de la Candan despre eliberarea lui Cihan şi este agasat de această veste proastă care îl obligă să-şi schimbe tactica jocului. La spital, Nuray este în operaţie pentru a-i face un transplant de inimă mamei lui Deniz. Nuray este dusă la morgă după transplant, iar mama lui Deniz va supravieţui. Gulseren cere voie de la patroana magazinului să meargă la spital să-l ajute pe Ozkan cu înmormântarea dar patroanei nu-i plac desele învoiri ale femeii şi se ceartă până când Gulseren predă cheile. După ce pleacă de acolo, o femeie o contactează telefonic pe patroană şi aceasta din urmă o informează că a scăpat de Gulseren.

Cihan se duce la birou şi îl surprinde până şi pe Yildîrîm cu faptul că este liber, pentru că eliberarea nu i se datorează avocatului. Rahmi îl sună pe Cihan, supărat că în aparenţă el a fost uitat în închisoare, insistând la el să caute laptopul cu înregistrarea morții lui Teoman, să se vadă că totul a fost un accident, dar Cihan nu vrea deoarece acolo se vede și Hazal într-o postură compromițătoare. Hazal se ceartă cu Gulseren când fata vrea să meargă în oraş cu Seyda iar maică-sa ar vrea ca Cihan să-i dea voie să iasă din casă. Cihan merge la companie şi convoacă un fel de şedinţă în hol, ca să anunţe unele lucruri urgente, dar în acest timp Candan şi Dilara tocmai vin împreună către clădire şi după ce ies din lift ajung în holul unde Cihan le vorbeşte celor adunaţi acolo. Candan îl întrerupe elegant şi anunţă că de azi înainte directorul general al corporaţiei este Dilara. Cihan evaluează imediat situaţia şi ca să nu forţeze nota, o felicită pe nouă şefă şi o prezintă oamenilor. În birou, atât el cât şi Yildîrîm sunt foarte stresaţi de întorsătura pe care au luat-o lucrurile.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 40

Acasă Dilara stă de vorbă cu Ozan şi acesta îi spune că Harun l-a scos, gratuit, din închisoare pe Cihan (pentru că aşa ştie el de la Harun). Dilara se miră foarte tare şi îl sună pe Harun să discute despre această chestiune. Avocatul o invită pe Dilara, seara, pe iaht şi în timp ce vorbesc despre ale lor fac o scurtă croazieră pe Bosfor. În aceeaşi seară Cihan şi Gulseren iau cina împreună la un restaurant. A doua zi Hazal şi Gulseren au o nouă ceartă iar de data asta Gulseren îi arată lui Hazal uşa şi o lasă deschisă dacă vrea să plece din casa ei. Ozan află despre îndepărtarea lui Cihan de la conducerea companiei şi îi spune mamei lui că nu este de acord cu această mişcare. Când se vede cu Cihan şi cu Yildîrîm, el menţionează numele lui Harun, iar cei doi sunt miraţi să audă că Ozan îl cunoaşte pe avocat şi se întâlneşte cu el. La vilă, Cihan se ceartă cu Ozan pentru că aflase despre seara în care a ameninţat-o pe Gulseren cu pistolul (pe care se şi dusese să-l ia din casa Deryei) şi îi spune că n-are decât să plece unde ştie dacă este în stare de aşa ceva. Cum cei doi sunt gata să se ia la bătaie, doar Dilara reuşeşte să-i potolească şi să nu ajungă la violenţă. Ozan pleacă şi nu revine acasă deşi pe drum Dilara îl sună şi insistă ca el să revină.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 40
Ozkan, Keriman, Cansu şi Gulseren, alături de alţi cunoscuţi şi de mama şi fratele lui Nuray sunt acum împreună la cimitir pentru înmormântare şi apoi acasă se ocupă de pomana pentru cei săraci şi pentru bocitoare. Acum trebuie găsită o soluţie convenabilă pentru Can şi chiar dacă îl doare sufletul, Ozkan se învoieşte să-şi lase copilul în grija bunicii materne. Imediat apare Cansu pe acolo şi află că Can a plecat deja, apoi sună cineva la uşa şi este Deniz, care venise să mulţumească lui Ozkan pentru semnătura dată în legătură cu transplantul pentru mama sa. Rahmi, văzând că Cihan îi respinge apelul, o sună pe Dilara ca să i se plângă că nu vrea să stea la închisoare pentru Hazal și îi spune despre laptop. Dilara, nu știe despre ce-i vorba și după ce află, crezând că laptopul este la Gulseren sau că ea ştie unde se află, merge la Derya acasă şi îi cere să-i dea calculatorul. Gulseren o repede, dar nu ințelege despre ce înregistrare vorbește Dilara, apoi vine Hazal din cameră şi vrea s-o îmbrățișeze pe mama ei, dar Dilara o împinge certând-o pentru situația pe care a creat-o. Gulseren, confuză, îi închide uşa în nas, apoi încearcă fără succes să afle despre ce-i vorba de la Hazal. Ozan, învățat de Rahmi, ia laptopul cu înregistrarea din seara morţii lui Teoman de la soția lui Azmi şi îl duce lui Harun, cu toate că nu e sigur că face cel mai bun lucru pentru familia lui.



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv






2 comentarii:

  1. Cum ma abonez la Bahar viata furata?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La un anumit serial nu va puteti abona, va puteti abona cu email (derulati pagina pana jos, la mijloc, sub rubrica "Bannere" adaugati emailul dv.), insa in acest caz ori de cate ori actualizez sau public o postare noua veti primi un email automat (totusi, eu l-am setat doar zilnic, adica primiti 1 email pe zi).

      Daca vreti, salvati sau puneti bookmark la aceasta pagina http://www.pulbere-de-stele.com/search/label/Bahar.Viata%20furata si reveniti pe acest link cam la fiecare inceput de saptamana, si astfel veti gasi de fiecare data ultimul articol de la Bahar cu actualizarile sale.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.