miercuri, 13 aprilie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 41





Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 41
Ozkan se răzgândeşte în legătură cu Can datorită lui Cansu care-l certase pentru că şi-a părăsit copilul la fel ca pe Hazal. Deniz, care tocmai venise să-i mulţumească pentru inima lui Nuray, se oferă să-l ajute cu maşina lui ca să-l ducă pe urmele lui Fatih. După o cursă rapidă, Ozkan reuşeşte să-i ajungă din urmă pe mama şi fratele fostei lui iubite şi îl ia pe Can acasă. Cu toate acestea, situaţia lui şi a lui Keriman rămâne foarte delicată pentru că au casa scoasă la licitaţie din cauza datoriilor acumulate de ei. Ar trebui să plătească 80.000 de lire, bani pe care oricum nu-i au, iar Ozkan se împrumută de bani pentru mâncare de la prietenul lui, Engin. În disperare de cauză, Ozkan va fura o maşină adusă la atelier ca s-o vândă şi să facă rost de bani pentru ca să nu piardă casa. Dar chiar şi aşa, el tot nu are suma necesară pentru a-şi recăpăta locuinţa.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 41
Dilara apare într-o emisiune tv despre educaţia financiară şi Candan cu Harun se uită chiar atunci la televizor, avocatei nescăpându-i dulceaţa cu care Harun o priveşte pe Dilara, astfel că-i face o scenă de gelozie. Când ajunge acasă, Dilara caută în camera lui Cihan peste tot, laptopul pe care nu-l găsise la Gulseren. Cihan se întâlneşte cu Azmi care-i spune că a vorbit cu Ozan şi că acesta a fost acasă la el şi a luat deja laptopul din ziua precedentă. Cihan este foarte mirat de ceea ce aude, ştiind că nu el l-a pus pe Ozan să meargă să ia laptopul cu înregistrarea morţii lui Teoman, iar mai târziu îl contactează pe Harun, după ce discută mai întâi cu Ozan. Rahmi este eliberat şi deocamdată lucrurile par să fie sub control. Candan rămâne surprinsă când aude despre eliberarea lui Rahmi de la Dilara (se pare că Harun joacă dublu şi nu face ceea ce stabileşte împreună cu Candan).

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 41
Hazal se izolează în camera ei şi ori de câte ori are ocazia se ceartă cu Gulseren care vrea să afle despre ce laptop este vorba şi ce-a făcut Hazal aşa de grav că trebuie acoperit cu orice preţ. Până la urmă tensiunile dintre ele două se răspândesc şi la Cihan care va avea prima ceartă mai serioasă cu Gulseren din cauza lui Hazal care acum nu mai vroia să meargă la şcoală. Cihan rezolva şi problema cu şcoala mergând cu Hazal la directoare. Proprietarul maşinii lăsate la atelier vine după ea şi se ia de Engin, dar Ozkan, care fusese ajutat de Cihan cu casa, la intervenţia lui Cansu, apare la timp cu maşina răscumpărată şi Engin scapă de probleme.

O femeie în vârstă o contactează pe Gulseren la cererea lui Harun, după care îi spune acestuia că planul a funcţionat. În instanţă are loc procesul de divorţ dintre Cihan şi Dilara, iar după pronunţare, cei doi sunt întâmpinaţi la uşă de Ozan şi Cansu care atunci intraseră în tribunal. Pentru ca despărţirea să aibă loc amiabil şi civilizat, Dilara şi Cihan merg să ia masă amândoi şi el îi mulţumeşte pentru toţi anii petrecuţi împreună subliniind că dacă lucrurile s-au schimbat între ei, nu avea rost să mai continue aşa. La un moment dat ambii sunt sunați la telefon în acelaşi timp şi rămân consternaţi de veştile pe care le primesc ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.