marți, 21 iunie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 61







Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 61
Harun vede maşina în care se află Candan şi o împinge pe Dilara din drum dar este el cel lovit în plin. Sare, răsturnându-se peste capotă şi ajunge pe asfalt, în timp ce Candan vede în oglinda retrovizoare pe cine a lovit de fapt, şi începe să plângă crezând că l-a omorât pe Harun. Dilara stă lângă el alături de alţi trecători care se adună, apoi vine o salvare şi îl duce la spital. Dilara pleacă acasă cu Azmi, dar este foarte impacientată pentru că nu ştie deocamdată nimic despre starea omului iubit. Maide este anunţată despre cele întâmplate de către medici, de pe telefonul lui Harun, şi se duce imediat la spital lăsând baltă treaba la grădină. Pe drum o sună pe Ayse, care era la terapie cu Hazal. Psihiatra se îmbracă şi ea să plece spunându-i lui Hazal să se reprogrameze.

Hazal, enervată, întreabă de ce Cihan nu mai era acolo (el trebuia s-o aştepte) şi află că a sunat Cansu şi el a plecat, fapt care o irită şi mai mult. Apariţia lui Merve o mai linişteşte şi amândouă ies în oraş, apoi ea propune să meargă la studioul unde se află Ozgur, toboşarul formaţiei lui Mert, profesorul ei de matematică, de care s-a îndrăgostit, deşi acesta are o iubită.

Tensiunile dintre Cansu şi Hazal nu contenesc ceea ce-l macină pe Cihan, pe care cel mai mult îl doare că Cansu este lovită şi din partea lui Deniz care a rupt relaţia cu ea, cel puţin pe moment. Dilara află despre evoluţia lui Harun de la Cagatay şi când lucrurile se pare că merg în direcţia cea bună, se duce la spital să-l vadă. Harun este vizitat de Maide şi de Ayse, însă nu se trezeşte, dar când vine Dilara la el, deschide ochii şi ea se bucură că a trecut ceea ce a fost mai greu. Harun o întreabă dacă Demir este copilul lui iar Dilara nu-i mai poate ascunde adevărul şi recunoaşte acest fapt. Cum stau cei doi de vorbă şi Dilara îl mângâie pe Harun pe frunte, Candan, care interceptase telefonul lui Maide aflând ceea ce o interesa, se apropie încet de geamul rezervei şi o priveşte cu ură pe rivala sa. Dar Maide, care nu plecase încă acasă, o vede pe Candan şi o trage deoparte ameninţând-o să nu mai facă nici o mişcare fără să-i spună ei.

Deniz se sfătuieşte cu Ozkan în privinţa trecutului mamei lui şi ca se lămurească mai bine, Ozkan îl duce la club, să stea de vorbă direct cu Inci, dar acolo se află şi Burhan care are o discuţie cu femeia după ce Deniz pleacă. Într-o zi Burhan îl aşteaptă să iasă din casă şi când Deniz se uită curios la Mercedesul parcat în faţa uşii lui, Burhan vine, îi dă cheia maşinii şi îi spune că este tatăl lui adevărat. După ce merg să stea de vorbă, Deniz se înfurie şi nu-i acceptă darul. Ozan o vede pe Candan lucrând ca vânzătoare la o cafenea şi se miră că o vede într-o asemenea postură, apoi se ia la ceartă cu ea într-o seară după ce iese din tură.

Dilara iese în oraș fără ştirea lui Cihan, cu Demir, ducându-se la Harun acasă, pentru a-şi ţine în braţe fiul. La ducere pleacă cu Azmi, dar de adus înapoi, o aduce Harun, iar Azmi e cât pe ce s-o vadă ieşind din jeep-ul lui. Hazal se ceartă cu Ayșe, care nu vrea s-o mai consilieze din cauza atracţiei pe care o simte faţă de Cihan. Într-o seară, ea vrea neapărat să iasă din vilă ca să meargă în clubul unde cântă Ozgur cu formaţia şi o foloseşte pe Sevinc drept momeală ca să-i pe paznici să îndepărteze preț de câteva clipe din faţa intrării, în aşa fel încât ea să iasă imediat afară. La club se întâlneşte cu Merve şi este foarte încântată de prestaţia formaţiei lui Ozgur.

Cihan, care şi el simte aceeaşi atracţie faţă de Ayșe, începe să rememoreze toate momentele cu ea, apoi, deşi este seară târziu, pleacă spre casa ei. Ayșe este uimită să-l vadă sunându-i la uşă ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv










2 comentarii:

  1. Multumesc frumos Oana ! Ce bine ca existi....
    Sti ca am lipsit putin si cu ajutorul tau pot sa recuperez...
    Sa ai o zi minunata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Sidy, multumesc pt cuvintele frumoase! Dar episodul asta va fi difuzat lunea viitoare, pe 27 iunie. Celelalte au fost deja date la tv.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.