miercuri, 22 iunie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 62







Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 62
Este noapte. Cihan, venit în vizită inopinată, îi explică lui Ayse situaţia căsătoriei lui actuale, fără să dea numele lui Harun, doar numindu-l un duşman din trecut, apoi amândoi îşi povestesc vieţile. Maide vorbeşte la telefon cu Candan care se îndreaptă spre casă, iar Ozan o reperează şi o admonestează din nou, dar ea tocmai intră şi-i încuie uşa în nas. La club, Hazal e pe scenă unde Ozgur cântă o melodie cu dedicaţie. Dilara o caută iar Sevinc găseşte metoda s-o mai facă să stea cu Demir, apoi o sună pe Hazal să vină imediat acasă. Emrah, care o aştepta afară, o conduce cu maşina lui. Dar Dilara intră în dormitorul ei, vede o umflătură sub plapumă şi închide încet uşa crezând că Hazal doarme. Mai apoi Cansu caută încărcătorul și bănuiește că trebuie să-l fi luat Hazal. Intră la ea în cameră şi dă la o parte pătura, văzând că Hazal nu este acolo. Dilara îl sună pe Cihan dar între timp Hazal apare în casă şi, cu ajutorul lui Sevinc, se duce direct în baie prefăcându-se că era la duş. Cansu şi Hazal se ceartă iar, însă de data asta Hazal a temporizat bine lucrurile, ajutată de Sevinc, iar Cansu pierde teren. Ca să se liniştească, îi povesteşte lui Rahmi toată tărăşenia, dar bunicul ei n-o ajută cu nimic.

Harun începe să se enerveze că Cihan este, oficial, tatăl copilului său. Deniz iese din casă fără să între în Mercedesul a cărui cheie o are în buzunar la geacă, şi este provocat de patru indivizi cu care se ia la bătaie. Dar foarte repede aceştia îl pun la pământ. Din fericire Burhan este acolo şi vine cu pistolul oprindu-i pe derbedei să-l doboare de-a binelea pe Deniz. Odată cu acest lucru, apele dintre Burhan şi Deniz se mai limpezesc, şi bătrânul îşi duce fiul să vadă restaurantul pe care îl deţine, ca să se asocieze în afaceri. Dar aflând povestea fiului său, Burhan decide că familia Gurpînar este duşmanul lor şi va dori la un moment dat să se răzbune. Cansu găseşte postată pe facebook povestea lui Beyyaz, mama lui Deniz. Ea este sigură că Hazal a făcut asta, dar bineînţeles că Hazal neagă, invocând că nu are acces la internet (dar are, pe telefonul dat de Sevinc). Ozan începe să meargă la interviuri să-şi găsească o slujbă, dar nu are noroc de la bun început. Iritat, se ceartă şi cu Cansu, şi cu Rahmi, refuzându-i ajutorul bănesc, casa unde stă şi maşina pentru că el nu vrea nimic de la Cihan.

Într-o altă seară Hazal se pregăteşte iar să plece de acasă, pentru că a sunat-o Ozgur să se întâlnească iar Sevinc o ajută să iasă prin spate, unde Emrah o aşteaptă pe Bosfor cu o barcă cu motor. Între timp, Cihan petrece o seară romantică la Ayse iar Cansu ia cina acasă la Keriman şi la Ozkan, căruia îi povesteşte despre demersurile făcute de fratele său ca să-şi găsească un job. A doua zi Ozkan se duce la Cihan şi-i spune ce a aflat, apoi îi propune lui Cihan să-l ia pe Ozan ca un fel de partener la atelier, în schimbul aducerii acolo a prietenilor lui cu mașini. Cihan e de acord, iar Ozan va accepta si el oferta. Hazal se întâlneşte cu Ozgur care o duce studio pe când nu era nimeni acolo şi iau masa împreună iar Ozgur devine îndrăzneţ. Deniz, care este acum zilnic cu Burhan la restaurant, o vede pe Cansu venind să ia masa cu o colegă și doi tineri. Maide merge la cabinet la Ayse, şi profitând de faptul că ea nu era înăuntru, subtilizează cd-ul cu şedinţele lui Hazal, mirată că fata este pacienta lui Ayse. Dilara îl vizitează iar pe Harun, cu Demir după ea, dar când să o aducă acasă, Harun nu opreşte maşina ci merge mai departe. Dilara intră în panică în timp ce Harun zâmbeşte ...



sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.