miercuri, 22 iunie 2016

Bahar-viata furata episoadele 81-82-83-84-85 turcesti, rezumate







Aceste rezumate sunt făcute după numerotația episoadelor originale, turcești. Kanal D a redimensionat durata acestora astfel încât cele 5 rezumate de mai jos ale serialului Bahar - o viata furata corespund aproximativ episoadelor 87-91 la Kanal D.


Bahar-viata furata episodul 81

Bahar-viata furata episoadele 81-82-83-84-85 turcesti, rezumate
Efsun deviază mâna lui Arda şi astfel glonţul ajunge într-un buchet de flori. Deşi lucrurile se liniştesc oarecum, el nu renunţă la ura împotriva lui Kenan. Ajunşi acasă, Arda îl ameninţă încă odată, apoi e hotărât să le strice seara intrând în camera nupţială la ceva vreme după ce mirii au rămas singuri. Gestul lui Arda îl afectează şi pe Mehmet Emir. Incendiul din cartier face pagube mari, deşi toată lumea iese nevătămată de acolo, însă Muzzafer suferă cele mai mari pierderi. Ilyas o sună pe Efsun să-i spună despre nenorocirea abătută peste ei, iar ea merge în cartier şi dezbat subiectul incendiului şi cine l-ar fi provocat.

Bahar merge la companie la o şedinţă a consiliului de administraţie unde au de semnat o anumită convenţie, prin care Ates vinde acţiunile lui cuiva necunoscut, pentru că vrea să investigheze cine i-a omorât copilul. Dar înainte de a intra în sala de şedinţe, Ismail îi comunică ceva important, şi când documentul ajunge la ea, în loc să semneze, Bahar rupe hârtiile apoi iese afară cu Ates, încercând să-l convingă că nu aşa trebuie procedat. Sensibilizat deja, Ates se ceartă iarăşi cu Arzu, care pregătise o masă romantică. După aceea, el îi face o surpriză frumoasă lui Bahar, cerându-i împăcarea. Însă toate acestea stârnesc în Arzu dorinţa de a o elimina fizic pe Bahar.

Bahar-viata furata episoadele 81-82-83-84-85 turcesti, rezumate
Efsun, care acum stă la conac, începe să preia frâiele casei şi să devină stăpână. Stresarea cuplului Hulya-Kenan continuă. Când cei doi proaspăt căsătoriţi merg la restaurant, Arda şi Efsun se duc şi ei tot acolo, iar Efsun face atâta tapaj, vorbeşte atât de mult, cheamă şi paparazzi, încât îi determină pe Hulya şi pe Kenan să plece ameţiţi de torentul de vorbe. În aceeaşi seară Muzzafer aude o discuţie dintre maică-sa (?) şi Sultan şi se duce la Ilyas să-i reproșeze că avea sentimente pentru el dar a respins-o. Mai apoi Muzzafer face gălăgie şi adună vecinii în curtea ei. La conac, Efsun şi Arda jocă acelaşi joc împotriva Hulyei, prefăcându-se îndrăgostiţi şi având multe în comun. Hulya turbează de furie. În cartier iese iarăşi cu scandal şi Mehmet Emir cu Fulya vin să facă pace, dar pe Fulya o apucă durerile naşterii. Bahar s-a dus în pădure, urmărită de Arzu. Între ele două are loc o confruntare, dar la un moment dat Arzu o împinge pe Bahar în prăpastie iar ea îşi pierde cunoştinţa ...



Bahar-viata furata episodul 82

Bahar-viata furata episoadele 81-82-83-84-85 turcesti, rezumate
Pe fundul văii unde a căzut Bahar e o pojghiţă subţire de gheaţă iar ea nu reuşeşte să înainteze pentru că gheaţa se tot rupe. Ateș o caută pe afară, prin pădure, pe Bahar, Arzu îl încurcă în căutarea lui, dar până la urmă o vede şi o salvează. Acest lucru va fi ultima picătură pe care i-o pune Arzu în paharul răbdării lui cu ea şi Ateș se va hotărî să bage divorţ. Arzu intră în panică auzind asta, dar el îşi face valiza şi foarte înfuriat pe ceea ce a putut să facă soţia lui, părăseşte casa. În acest timp Fulya naşte acolo, în casa arsă a lui Muzzafer, apoi este dusă la spital cu o ambulanţă. Băiatul ei va primi numele Doruk Umut. În cartier este mare vâlvă pentru că Hanife vrea că mama ei, Cevriye, să se căsătorească cu Ilyas pentru că astfel ea ar deveni sora vitregă cu Efsun Atahan şi speră la nişte avantaje. Jocurile lui Hanife produc scandal între Muzzafer şi Cevriye, între Ilyas şi Muzzafer, dar şi între ea şi maică-să care îşi da seama că dorinţa fetei este aproape imposibil de îndeplinit. Ilyas se îmbată la cârciumă şi când vine spre casă, Hanife îi aţine calea şi-l provoacă la o discuţie, după care el merge la Cevriye, dar i se face rău de cât de beat era. Panicată, femeia vrea să-i facă lui Ilyas respiraţie gură la gură, dar în clipa aceea intră câteva vecine care văzând scena, pot crede şi altceva despre ceea ce se întâmplă.

După ce Hulya şi Umut vin acasă, într-o zi, pe când toată lumea era la cină, Kenan se duce la pătuţul copilului şi vrea să-l atingă, dar Fulya intră şi văzându-l este convinsă că vroia să-i facă rău. Hulya face gălăgie, îl dă afară din camera care e situată la etajul vilei, şi tot împingându-l, Kenan cade pe scări rostogolindu-se până jos. Toată lumea adunată la masa de seară vede scena, dar nimeni nu intervine direct, până când Kenan nu ajunge la parter. Tensiunile dintre membrii familiei se ascut. Kenan îşi propune să se răzbune pe Fulya.

Arzu, singură acasă, începe să bea şi ia pozele de familie recente şi le arde una câte una. Apoi primeşte vizita lui Hasret, pe care, beată fiind, o jigneşte impardonabil iar Hasret îi dă o palmă şi iese. Arzu, în urma ei, se dă singură cu capul de uşa dulapului de la bucătărie şi apoi depune plângere împotriva lui Hasret pentru că ar fi bătut-o. Pentru că deocamdată nu se poate dovedi nevinovăţia ei, Hasret merge la arest. Hanife, care ceruse un ajutor financiar de la Mehmet Emir, e bătută de maică-sa când vede teancul de bani şi doar Ilyas o scapă din mâinile ei. După ce iese din casă, Ilyas este atacat de Salih cu care avusese o confruntare cu câteva zile în urmă şi care ar fi dorit-o pe Cevriye pentru el. La vilă, Kenan face rost prin omul lui de un anumit document pe care i-l arată Fulyei şi cu care astfel o ameninţă....

Bahar-viata furata episodul 83

Bahar-viata furata episoadele 81-82-83-84-85 turcesti, rezumate
Bahar se întâlneşte pe stradă cu Arzu care pare instabilă psihic şi o ameninţă. Atunci ea scoate telefonul mobil şi îi arată că o înregistrase şi astfel Arzu se potoleşte. În cartier, din cauza rivalităţii deschise dintre Salih şi Ilyas, Cevriye este nevoită să facă o alegere şi îl preferă pe Salih, în detrimentul lui Ilyas care îi pândeşte pe la colţuri şi plânge de ciudă. Hulya cheamă o firma de pază să monteze camere de supraveghere de interior ascunse sub masca de ipsos a baghetei de la perdele, în dormitor la Arda şi Efsun.

Familia organizează o mică petrecere în cinstea micuţului abia venit pe lume, dar Fulya, apăsată de ameninţările lui Kenan, ia un cuţit şi se repede la el să-l omoare, însă este ţinută pe loc de ceilalţi. Acum, Kenan îi înmânează lui Mehmet Emir plicul cu acel document cu care a înfrânt-o pe Fulya (să fie copilul Fulyei conceput cu Kenan?). Mehmet Emir se înfurie teribil şi face o criză de nervi aşa de puternică încât toată lumea dispare din living. După ce-şi revine, Hulya o dă afară pe Fulya cu tot cu copil. Mehmet Emir îşi cere iertare de la Hasret, care a iesit din arest cu ajutorul lui Bahar. Fulya, sfătuită de Efsun şi de Sultan, merge acasă la Hanife şi cere găzduire.

Seara târziu, Hulya urmăreşte pe ecranul televizorului ce fac Arda şi Efsun şi când i se pare că se sărută, nu mai poate de nervi, dar Kenan o potoleşte şi apoi văd amândoi că Arda se culcă pe o canapea iar Efsun în pat. Deşi vede că cei doi soţi nu au relaţii intime, Hulya se duce în dormitorul lor să-i sâcâie, ca să fie sigură că în seara aia nu se poate întâmpla nimic între ei.

Dimineaţa tihna lui Mehmet Emir este stricată de un articol despre Atahani din ziarele de scandal şi o poză a Fulyei, care titrează că familia este sfâşiată în două tabere. Fulya se duce enervată la firmă şi se ceartă cu Hulya afară, în faţa gardienilor. Efsun şi Arda, cu Sultan, se duc într-o staţiune la mare ca să se relaxeze şi să facă noi planuri. Însă în acest timp Fulya se duce la poliţie ...

Bahar-viata furata episodul 84

Bahar-viata furata episoadele 81-82-83-84-85 turcesti, rezumate
Vacanţa în Cipru le prieşte foarte mult celor trei plecaţi acolo, însă la întoarcere îi aşteaptă o surpriză pe aeroport. Poliţia în frunte cu Ismail, în urma mărturisirii Fulyei, îl arestează pe Arda. Efsun, care a început să-l cunoască şi să fie apropiată de el, vrea să-i fie alături şi să nu lase toată pedeapsa pe capul lui, dar Salih şi Sultan fac tot posibilul să iasă basma curată din acest proces. De acum înainte ei doi se vor situa pe poziţii opuse faţă de Efsun, pe care nu reuşesc s-o convingă să-l lase pe Arda unic vinovat. Ea face în aşa fel încât Arda este eliberat din arest.

În urma mărturisirii, Fulya începe să aibă probleme cu Kenan care vine acasă la Hanife, unde locuieşte ea acum, ca s-o ameninţe şi s-o intimideze. Ea speră ca Mehmet Emir s-o ajute în această chestiune, însă el are de gând să-şi facă un nou viitor alături de Hasret. În cartier e mare zarvă pentru că Sultan aude că vecinele ştiu de faptul că Zeynep este fiica ei. Se ia la harţă cu Ilyas, dar apoi leşină şi se împacă cu Efsun. Hasret şi Mehmet Emir petrec o seară romantică pe iaht iar el are pregătit un inel de logodnă pe care Hasret îl acceptă cu lacrimi în ochi. Dar Kenan, de pe cheu, se uită când la iaht, când la ceas. Bomba pusă de el mai are puţin şi explodează aruncând iahtul în aer cu tot cu Mehmet Emir şi Hasret...

Bahar-viata furata episodul 85


Pentru că cei doi erau la marginea iahtului, cad în apă în urma exploziei şi într-un târziu ajung la mal, dar Hasret este grav rănită şi în scurt timp moare. Kenan este înştiinţat despre faptul că Mehmet Emir a supravieţuit exploziei şi înnebuneşte de furie. Bahar, care este acum acţionară majoritară la companie, are parte de o bucurie de scurtă durată profesional vorbind. În cartier Hanife o şantajează pe Sultan să-i dea nişte bani, apoi are o confruntare cu bătrâna Ganimet şi din cauză că se ferește când această aruncă cu ceva după ea, Hanife cade de la etaj. Ca într-o reacţie în lanţ, violenţa îşi face loc şi în conacul Atahanilor după ce se află despre moartea lui Hasret.

Când îşi revine, la spital, Hanife îi cere mamei ei s-o denunţe la poliţie pe Ganiment pentru că ar fi împins-o pe geam, dar bătrână declară exact ceea ce ştie. După ce este adusă acasă, scandalul începe iar şi Zeynep e cât pe ce s-o bată pe Hanife care abia poate merge în cârjă. Pentru că situaţia lui Bahar deranjează multă lume acum, Efsun este răpită, apoi maşina cu răpitorii ajung pe malul mării unde Bahar se află cu Mehmet Emir şi o răpesc şi pe ea. În finalul episodului Bahar este forţată să semneze că renunţă la avere ...










6 comentarii:

  1. Deci secretul lui Ganimet este ca Zeynep nu este fata ei; si e fiica lui Sultan. Interesant

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu ai putea sa faci rezumatele mai devreme.Tu le pui in ziua in care apare la tv.Ai putea sa faci un rezumat pe scurt al ep pana la ep 100???Asa ai facut si la Furtuna pe Bosfor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa incerc; ceea ce este ciudat e ca ieri dupa amiaza am postat si ep. 84-85 si nu inteleg de ce azi nu mai apar!!!!

      Ștergere
    2. offf... am remediat problema!

      Ștergere
  3. Cand o sa mai pui rezumate?Am vazut rezumatu de la ep 89-99.O sa mai pui rezumate din Bahar asa cum ai pus pana acum sau acel rezumat 89-99 este ultimul??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu, nu m-am gandit sa mai scriu rezumatele cate 5, si asa nu erau ele prea lungi. Daca reusesc o sa le mai pun.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.