joi, 14 iulie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 69









Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 69
Ozan este internat la un spital de boli mintale. Rahmi este acolo şi îi dă un plic gros cu bani medicului, ca să facă ce-i zice el, apoi merge acasă şi discută cu Dilara arătându-i mesajele de pe telefonul lui Ozan pe care l-a luat cu el. Cihan îi ceartă pe oamenii de pază, iar Rahmi îl minte că Ozan este plecat în vacanţă. Keriman cotrobăie prin casă după banii lui Ozkan şi îi găseşte în dormitor. El se întoarce după ceva şi o prinde apoi se ceartă.
Când Candan îl sună pe Ozan, răspunde Rahmi si ea inchide rapid. Yîldîrîm vine la vilă şi discută cu Cihan, Rahmi şi Dilara termenii divorţului. Hazal aude ceva de Cansu şi iar face scandal iar Cihan o dă afară din salon. Ea se enervează şi se gândeşte să plece de-a binelea, dar Sevinc reuşeşte s-o facă să se răzgândească. Rahmi o duce pe Dilara la spital unde Ozan e în aceeași stare de inconştienţă.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 69
Demir face febră şi Dilara îl duce la spital. Sevinc o anunţă imediat pe Maide. Harun ajunge şi el la spital, după Dilara, şi vede că Demir este resuscitat pentru că a sucombat între timp, dar micuţul îşi revine rapid. Pentru acest gest, Dilara îl iartă din nou pe Harun.
Hazal merge cu Ozgur în sala care se amenajează pentru spectacol, iar Emrah o urmăreşte şi din nou o fotografiază.
Cihan, ca să se împace cu Ayse, îi face o surpriză, ajutat de Leyla, şi o duce pe stadionul echipei ei preferate, Beşiktaş, legată la ochi, apoi amândoi se îmbracă în tricoul de culorile echipei.

Dilara o caută pe Hazal şi vede că nu e în casă apoi o întreabă pe Emine care nu ştie, si la fel zice şi Sevinc. Rahmi o apelează şi ea răspunde ţâfnos apoi închide pt că e la masă cu Ozgur. Când ajunge acasă Emrah o abordează la poartă şi se ceartă. Apoi țipă la Dilara pentru că-i cere socoteală unde a fost şi cu cine. Hazal ameninţă că pleacă de-acasă dar nici Dilara nu se lasă impresionată.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 69
Hazal pleacă din nou cu Ozgur, Merve şi Cenghiz, iar când Emrah o sună, la telefon răspunde Ozgur. De ciudă, Emrah îi trimite pozele făcute de el, lui Cihan, care o apelează şi el pe Hazal să vadă unde se află şi o trimite imediat acasă. Ozgur cu încă 3 amici îl aşteaptă pe Emrah pe o stradă necirculată şi-l bat.
La spital, Ozan se trezeşte cu medicul, o asistentă şi Rahmi de faţă. Când vede că e într-un salon de spital are o reacţie violentă, iar medicul îl sedează iar. Imediat Rahmi îi telefonează Dilarei să-i povestească ce "grav" e fiul ei cel mare.
Cihan şi Ayșe petrec împreună câteva zile de vacanță departe de Istanbul într-un peisaj superb. Ayse o sună pe Maide şi îi spune că i-a trimis o poză ca să-i facă o surpriză. În poză este ea cu Cihan, iar Maide şi Harun rămân cu tableta în mână înfuriați văzând cine-i iubitul lui Ayșe. Harun ia elicopterul personal şi în cel mai scurt timp ajunge la cei doi care se află pe o terasă la malul mării. Cihan, care nu ştia cine-i ruda despre care tot menţiona Ayșe, rămâne perplex când îl vede pe Harun înaintând către masa lor ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.