marți, 19 iulie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 70







Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 70
Harun şi Cihan se confruntă la masă Ayșe fiind foarte tulburată de cele pe care le află deodată. Apoi Cihan pleacă reproşându-i lui Ayse că a fost atras într-o mare capcană şi că s-a folosit de el în răzbunarea pusă la cale de Harun. Acesta din urmă o ia pe Ayșe acasă, iar ea încearcă să-i explice că s-a îndrăgostit de Cihan şi că nu ştia ce relaţie era între cei doi. Pe drum se ceartă amândoi, totuşi Harun încearcă să o înţeleagă, dar s-o și convingă că Cihan o păcălește.

Dilara stă de vorbă cu Rahmi despre Ozan şi se interesează de starea lui, apoi primeşte veste de la mama ei aflată în Statele Unite că nu este bine şi se pregăteşte să plece peste ocean. Candan este contactată de Burhan, care nu renunţă la gândul de a se răzbuna pe Gurpînari pentru cum s-au purtat cu Deniz, şi fosta avocată vine să-l viziteze acasă povestindu-i despre relaţia cu Ozan şi evenimentele recente, dar inițial neagă că ar mai avea legături cu această familie.
Keriman se joacă cu Can şi se uită prin telefonul lui Ozkan, la pozele salvate, apoi face schimb de sms-uri cu Sevinc fără ca fata să ştie cu cine discută, de fapt. Mai târziu Keriman încearcă să-l şantajeze pe Ozkan ca să-i mai dea nişte bani din suma dăruită de Cansu.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 70
Rahmi o prinde pe Hazal discutând cu cei care se ocupă de fi,lmările clipurilor formației lui Ozgur şi are loc o ceartă, Hazal purtându-se ca de obicei impertinent şi arogant cu bunicul ei.
Deniz se confruntă cu mafioţii, după ce a cumpărat un teren, şi îi pune la punct, deşi şeful acestora ameninţă că îşi va lua revanşa. Cansu cu Deniz iau masa la o terasă și el îi face o surpriză cumpărând mai multe baloane roșii în formă de inimă pe care le lasă libere pe lângă terasa restaurantului, care se află la etaj. Ayse se hotărăște să continue relația cu Cihan, pentru că nu i se pare corect ca ea să plătească pentru dușmănia dintre el și Harun.

Dilara pleacă la mama ei şi Harun aflând că Demir rămâne doar cu Sevinc, îl pune pe Cagatay să fure copilul. Acesta o contactează pe Sevinc într-o zi când se află prin parc, la sugestia lui Maide şi vine, îi ia copilul din leagăn, apoi intră în maşină şi demarează. Sevinc aproape că nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat fără să poată acţiona prea mult şi o sună pe Cansu. Ea este sigură că Harun e adevăratul răpitor şi îl contactează imediat pe Cihan, care se duce acasă la Maide şi ameninţă cu poliția. Maide cedează și îi dă copilul. În acest timp pe şantierul de construcţii deţinut de Harun are loc un accident de muncă. După ce ajunge acasă, deja supărat de accident, Harun se ceartă cu Maide că l-a lăsat pe Demir la Cihan, apoi şi cu Ayse, pentru că nu sunt de acord cu iubirea ei.
Hazal se duce cu Merve la clubul unde cântă Ozgur și unde are loc lansarea clipului. El o cheamă pe scenă, o pupă mulțumindu-i pentru totala ei implicare şi îi dedică o melodie. Deniz şi Cansu văd la tv videoclipul in care apare și Hazal. Emrah îşi anunţă mai mulţi prieteni şi îl aşteaptă pe Ozgur la ieşirea din club când se încheie lansarea, apoi sar cu toţii să-l bată sub privirile şi ţipetele lui Hazal.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 70
Ayșe încearcă să lămurească situaţia pentru Cihan şi se duce la el la birou să-i explice că nu este vinovată cu nimic și că e păcat să rupă o legătură atât de frumoasă. El tace şi doar o priveşte plin de reproş. După aceea ea merge cu Leyla într-o vizită de serviciu la spitalul de psihiatrie şi îl vede pe Ozan încă sedat în rezerva lui. Nedumerită, îl sună pe Cihan care ştia minciuna spusă de Rahmi, că Ozan este plecat în vacanţă. Acesta ajunge în câteva minute la spital cu Yildirim, îi desface legăturile de la mâini şi de la picioare, mângâindu-l pe Ozan şi încercând să-l trezească, dar el încă doarme foarte profund. Medicul curant vine şi îi arată fişa medicală cu diagnosticul și semnătura lui Rahmi ....


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.