joi, 21 iulie 2016

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 71







Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 71
Ozan este adus acasă apoi Cihan se ceartă cu Rahmi pentru starea în care se află fiul său şi că n-a fost şi el anunţat. Harun se duce la birou la Cihan să discute ca de la bărbat la bărbat şi îi spune că vrea să încheie dușmănia dintre ei.
Maide, îngândurată, se duce la cimitir, la mormântul lui Hayal. Ozan se trezeşte din starea de letargie indusă de sedative iar Hazal îi spune că Rahmi şi cu Dilara au pus la cale internarea lui. El ţipă şi la Rahmi şi la Cihan şi pleacă din casă, ducându-se la Candan, care imediat ce are ocazia o informează pe Maide că Ozan a revenit la ea.

Cihan reia relaţia cu Ayse şi încearcă să pună cap la cap nişte lucruri. A doua zi, el ia prânzul cu Cansu, apoi pe ea o sună Deniz şi merg amândoi, tată şi fiică, la Deniz la firmă.
Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 71
Emrah se ceartă cu Hazal pe stradă reproşându-i, ca şi până acum, relaţia cu Ozgur şi spunându-i că o iubeşte. Ea îl respinge agresiv, cheamă un taxi şi pleacă. Ozgur este acasă, cu prietena lui, Yeliz, care-i spune că e însărcinată. Ozgur nu primeşte cu bucurie vestea şi nu ştie ce este de făcut, dar nu-și dorește copilul. În acest timp Hazal e pe drum şi ajunge la el, însă Yeliz plecase deja.

Ozan, care a aflat şi de Ayse că este iubita lui Cihan, se duce la ea să stea de vorbă şi acolo rămâne consternat să audă numele lui Harun ca având legătură cu psihiatra.
Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 71
Hazal asistă într-o zi la o convorbire video dintre Sevinc şi iubitul ei, aflând astfel cine este acesta. Când cei doi stau de vorbă ea, enervată de minciunile pe care le spune Ozkan, aflat într-un parc şi aşezat pe o maşină scumpă parcată acolo, ca şi cum ar fi fost a lui, apare în cadru şi îl demască. Trezită la realitate, Sevinc se duce acasă la maică-sa şi îi relatează, uluită şi indignată, cu lux de amănunte ceea a aflat.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 71
Deniz vine s-o ia pe Cansu acasă la el să i-o prezinte lui Burhan şi lui Inci. Rahmi îi zăreşte când ies din vilă şi află de la Keriman despre continuarea relaţiei lor. El se arată enervat şi surprins de lucrul ăsta, dar Keriman îi spune că şi Cihan ştie. Rahmi se duce la Cihan la birou să-l certe că de ce o lasă pe Cansu cu fiul damei de companie, dar înainte de a apuca Cihan să-i explice ce şi cum, intră Yildirim care aduce vestea că ştie unde stă Ozan. Azmi şi cu Bahtyiar, care îl urmăriseră pe Ozan, speculează un moment când el pleacă de acasă şi intră peste Candan, pe care o leagă la ochi şi o duc pe o faleză foarte înaltă. Imediat vine şi Cihan şi o împinge pe Candan până aproape pe marginea falezei ameninţând-o.
Când Dilara vine din America, Harun aduce copilul înapoi la vilă. Hazal o pune la curent pe Dilara în legătură cu ceea ce a păţit Ozan şi cu relaţia dintre Cihan şi Ayse. Candan dispare de acasă lăsând doar un bilet pe pat, iar Ozan se duce la Ayse, unde se află Cihan, şi îi cere socoteală acestuia, fiind sigur că taică-său e în spatele dispariţiei avocatei.

Furtuna pe Bosfor rezumat episodul 71
Rahmi, aşa cum a mai făcut şi cu alte ocazii, îşi descarcă sufletul în faţa lui Burhan, având deplină încredere în el, că-i este prieten. Deniz o cere de soţie pe Cansu pe o ambarcaţiune unde se află un lăutar care le cântă. Hazal e roasă de gelozie când vede inelul şi se duce imediat la Dilara să-i spună. Apoi, de ciudă, îşi cumpără şi ea un inel cu diamant apoi pleacă la Ozgur (care tocmai discutase la telefon cu iubita lui, Yeliz, despre sarcină) ca să-l preseze să se căsătorească şi ei.

Mafioţii se ţin de cuvânt şi trec prin faţa cafenelei lui Deniz trăgând foc de voie cu pistoalele. Ozkan este şi el venit acolo, însă din fericire, nu e nimeni rănit, dar sunt destule pagube materiale. Dilara este vizitată de câteva tinere doamne şi ele îi arată o poză în care apare Maide, mătuşa lui Harun. Auzind cine este Maide, şi că ea este cumpărătoarea celor 30 de procente din acţiunile companiei lui Cihan, pe care le vânduse Ozan fără să ştie foarte bine cui, îşi aminteşte imediat de vizita acesteia în casa ei şi vede într-o cu totul altă lumină toată relaţia cu Harun ....


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.