duminică, 7 august 2016

O mie si una de nopti episoadele 11-15 rezumat







O mie si una de nopti episoadele 11-15 rezumat
Kaan şi cu Mihriban sunt la o cofetărie iar geanta şi telefonul au rămas în casă pentru că Mihriban a ieşit cu Kaan şi închizând uşa, au rămas pe dinafară. Acum se îndreaptă către apartament în speranţa că Șehrazat a venit şi a descuiat uşa. Arhitecta se linişteşte când îi vede pe amândoi. A doua zi, Kerem se supără din nou pe Onur că din cauza lui Șehrazat este o competiţie între ei şi că prietenia atât de apropiată a lor e pe cale să se destrame pentru o femeie. Fusun naşte cea de-a treia fetiţă, iar Burhan îl caută pe Ali Kemal să-l ia cu el la spital, însă Ali este la Cansel. Presat de amanta lui, care îi reproşează că nu divorţează de Fusun şi că pe ea n-o consideră om, Ali Kemal va lua, fără ştirea lui Burhan, nişte titluri de proprietate din seiful casei pentru a-i cumpăra diverse cadouri. Cu aceiaşi bani luaţi din casă, Ali Kemal îi cumpără o maşină lui Gani, ca să-l facă să tacă în privinţa amantei lui. Acasă, minte că a făcut un credit și i-a luat lui Gani mașină pentru că este ceva ce are nevoie in Istanbul.

Șehrazat acceptă să stea de vorbă cu Onur şi îi spune că ea a avut mereu probleme în viaţă şi că ar vrea să fie fericită, dar are un copil de crescut, iar acesta nu trebuie să-l uite pe tatăl lui. În viaţa lui Bennu reapare Melek, sora ei mai mică, revenită pe neaşteptate din Londra. Melek a avut probleme acolo, cu nişte traficanţi de dorguri, a făcut ceva închisoare şi acum a fost expulzată. Bennu nici nu vrea să audă s-o primească în casa ei şi o alungă. Nevoită să găsească soluţii, Melek vine a doua zi la birou, la Kerem şi astfel, Bennu nu are încotro şi o va primi să locuiască împreună, dar o pune să facă un test de sânge ca să vadă dacă nu a consumat droguri. Melek jură că nu a consumat, ci doar a avut nişte relaţii cu câţiva traficanţi. Până la urmă cele două surori se împacă, iar testul de sânge iese negativ.

Fusun are depresie postnatală şi nu o interesează de micuţa Burcin. Bebeluşa plânge, dar ei nu-i pasă, pleacă prin parc, e absentă total de parcă nici nu ar fi copilul ei. Nadide şi cu Burhan sunt depăşiţi de situație şi îi propun să consulte un medic. Ali Kemal îi cumpără un colier şi rochii lui Cansel cedând tot mai mult în faţa insistenţelor ei.

Burhan şi Fusun sunt singurii din casă care bănuiesc că Ali Kemal a făcut ceva de i-a cumpărat maşină lui Gani, în special când tânărul face un accident minor şi îl pune tot pe Ali să plătească stricăciunile. Însă pentru că acum îi convine să-l şantajeze pe cumnatul lui, minte când Fusun îl ia la întrebări, direct că-şi cunoaşte soţul şi că este la fel de zgârcit că taică-său. Dar Ali Kemal are ghinion din altă parte. La fabrica de pielărie vin nişte ecologişti şi demonstrează împotriva deșeurilor toxice aruncate de la fabrică într-un rău din apropiere, cerând suspendarea activității. Astfel Burhan află că firma de curăţare a deşeurilor cu care Ali Kemal a încheiat contract, nu exisă şi primăria le-a dat o amendă. Televiziunile dau ştirea pe post iar Burhan se supără pe foarte tare pe fiul său, promiţând că-l dezmoşteneşte de fastuoasa casă în care trăiesc cu toţii.

O mie si una de nopti episoadele 11-15 rezumat
Fundaţia patronată de Peride şi Seval organizează o expoziţie de pictură. După vernisaj, apare în ziarele mondene o poză cu Onur şi Sehrazat într-o ipostază prietenească. Peride comentează că nu se cade ca el, ca patron, să fie atât de apropiat cu o angajată, dar Onur găseşte că este momentul să-i spună mamei sale că o iubeşte pe arhitectă şi că a cerut-o de soţie. Peride se simte trădată şi nu acceptă ca fiul ei să se însoare cu o femeie care are deja un copil şi a mai fost măritată. Când vede că el nu se sinchiseşte de vorbele ei, se preface bolnavă, dar nici aşa Onur nu-i dă atenţie. Dimpotrivă, el cumpără tabloul care i-a plăcut lui Șehrazat şi i-l trimite cadou. Pe de altă parte, Kerem îi dă o maşină de serviciu doar pentru ea.

Sehrazat vrea să-i înapoieze lui Bennu banii împrumutaţi pt operaţie, dar ea îi lasă cadou, ştiind că şi aşa are încă destule datorii. Kerem vrea să mai preia un proiect pe care să-l facă cu Șehrazat, însă Onur îi spune secretarei să nu le mai răspundă la mesaje celor de la acea companie pt că nu-i interesează ofertele lor. În acest timp Sehrazat şi Kerem rămân blocaţi în lift, şi, cu toate că defecţiunea se remediază rapid, Onur se inflamează de gelozie.

O firmă concurentă, Tek, controlată de mafia imobiliarelor, vrea să compromită compania Binyapi pentru că le-a luat o licitaţie şi încearcă la început s-o coopteze pe Sehrazat la ei. Arhitecta primeşte o ofertă din partea unui şef al firmei Tek, extrem de tentantă, de 750.000 de dolari ca să vină la ei. Ea refuză dându-şi seama că asta este o încercare de mită. Individul insistă şi chiar trimite contractul la birou la Șehrazat într-una din dimineţi, pentru a dovedi că nu minte. Ea se enervează şi îl rupe, povestindu-i lui Bennu toată întâmplarea. Alţi mafioţi îl ameninţă pe Onur pe faţă şi îi sugerează să nu se mai prezinte la licitaţiile la care se duc şi ei, ba mai mult să renunţe la aceea deja câştigată. Onur bineînţeles că nu se dă bătut, iar mafioţii o împuşcă pe Șehrazat, pe stradă, în picior, drept ameninţare că vor trece la fapte urâte. După câteva zile de spitalizare, Onur decide că Sehrazat cu Kaan şi cu Mihriban să locuiască la el acasă până se limpezesc apele. Arhitecta refuză iniţial acest ajutor şi protecţia oferită, dar îşi dă seama că mafioţii l-ar putea avea şi pe Kaan în vizor şi se mută toţi trei la Onur. Peride, care în acest timp nu trece pe la fiul ei, când se întâlneşte cu Firdevs, servitoarea şi confidenta lui Onur, vrea s-o tragă de limbă, dar femeia recunoaște că nu poate să spună nimic dacă a stat cineva în casa lui Onur sau nu, minţind că a fost plecată la nişte rude pentru câteva zile. Totul se încheie când se află că firma Tek are probleme cu poliţia şi cu garda financiară, care a descoperit matrapazlâcurile mafioţilor.

La firma Binyapi este angajată o anume Zeynep cu care Kerem are o aventură. La vila Eviliaoglu tot tinereul ştie acum să butoneze internetul graţie lui Gani. Într-o zi laptopul lui rămâne la Fusun care o întreabă pe Sehrazat la telefon de un anume site, însă din greşeală accesează desktopul şi dă peste poza în care Ali Kemal era la bar cu Cansel ..




sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina O mie si una de nopti-prezentare











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.