luni, 8 august 2016

Prizoniera dragostei episoadele 116-127 rezumate







Aceste rezumate sunt făcute după numerotația episoadelor originale, turcești. Happy Channel a redimensionat durata acestora astfel încât cele 5 rezumate de mai jos (41-45) ale serialului Prizoniera dragostei corespund aproximativ episoadelor 116-127 la Happy.


Prizoniera dragostei episoadele 116-127 rezumate
Apariţia lui Fatih în viaţa lui Nur tulbură din nou apele dintre ea şi Yigit, care este convins că Fatih e prima ei iubire şi că el a fost minţit la început, când Nur i-a spus că n-a mai iubit pe nimeni înaintea lui. Iclal jubilează, crezând că acum chiar că Nur nu mai are nici o şansă să se împace cu Yigit. Cahit, plecat la spital la Nazan, află de la Fatih despre cum au decurs evenimentele.
Discutând cu Nazan, Cahit o apară pe Elmas şi nu crede că ar fi vrut s-o omoare pe Nazan, aşa cum susţine aceasta din urmă, care doreşte să se răzbune pe Elmas şi să o facă să primească pedeapsa cu închisoarea, pentru o faptă pe care nu a comis-o. Cu toate acestea, îl asigură pe Cahit că nu va face reclamaţie împotriva lui Elmas. Tânăra, însă, se teme pentru viaţa primei soţii a lui Cahit, dar şi pentru viitorul ei, şi se hotărăşte să plece în străinătate ca să nu-i mai poată face nimeni rău. Când Nazan este externată, Cahit o aduce acasă, unde prezenţa lui Elmas naşte din nou tensiuni, ceea ce determina îndepărtarea lui Elmas şi trimiterea ei la Aytul. Atunci ea îşi dă seama că de fapt, Cahit n-o iubeşte. În plus, se necăjeşte şi că nimeni n-o crede că Nazan s-a răsturnat singură pe scări, nu a împins-o nimeni. Până la urmă, Nur este aceea care o linişteşte.

Prizoniera dragostei episoadele 116-127 rezumate
Într-o seară Kozanii se duc la o petrecere de firmă cu nişte parteneri de afaceri nemţi, iar Iclal în ultimul moment este reţinută de Aytul sub pretextul că trebuie să stea acasă cu Mert. La petrecere, Nur începe să bea iar Yigit vrea să o potolească şi s-o ducă acasă. În acele momente când stau amândoi de vorbă, Firat, care are tot interesul să-i despartă pe Yigit şi Iclal, filmează scena şi îi trimite fişierul lui Iclal pe telefon, dar ea vede mesajul abia dimineaţă.

Hafize, supărată pe atitudinea lui Cahit faţă de femeia care-i poartă copilul, se duce la Kozani să facă gălăgie, dar acolo dă peste Nazan care o trimite acasă. După o scurtă ceartă, femeia pleacă însă după câţiva paşi prin curtea casei, lui Hafize i se face rău şi cade inconştienţă. Mai târziu este găsită de către Elmas şi Nur, care voiau să meargă la ginecolog la control. Din păcate, Hafize este moartă, însă chiar şi peste acest necaz, Iclal tot cu gândul la Nur este. Yigit o consolează pe Nur şi o asigură că o susţine şi îi este alături în suferinţa prin care trece, dar de fapt este gelos pe prezenţa lui Fatih, prietenul ei din adolescenţă.

Iclal se duce la firmă şi şi-o face prietenă pe secretara lui Yigit, o linguşeşte apoi o pune să-i creeze probleme lui Nur în aşa fel încât să fie dată afară. După aceea îl pistonează pe Yigit să o concedieze pe Nur pentru că nimeni n-o doreşte în firmă. Când să plece, Nur tocmai se întorcea de la o plimbare cu Fatih, prilej pentru Iclal să pună paie pe foc şi să comenteze că prima dragoste nu se uită niciodată. Nur rămâne să discute cu Yigit, dar imediat îşi dă seama că este sub influența lui Iclal şi se enervează spunând că-şi dă demisia. Totuşi Cahit insistă ca ea să rămână şi atunci şi Yigit îşi dă seama că motivul prezenţei lui Nur la companie este ca ea să fie aproape de Elmas. Acasă, Yagmur îi povesteşte lui Nur ce s-a întâmplat în timpul vizitei lui Hafize după care ea a murit. Nur se duce la Nazan să-i ceară socoteală considerând-o vinovată pentru moartea mătușii sale. Lucurile se încurcă şi mai mult şi Cahit o ceartă acum pe Nazan pentru cele întâmplate.

Într-o serie de împrejurări, Fatih intră în posesia scrisorii pe care Nur i-a scris-o pe când avea 12 ani, în care ea zicea că nu-l poate considera frate şi că într-o zi se vor căsători. Fatih ia în serios acele cuvinte, chiar dacă a trecut atâta timp şi o sărută pe Nur. Aytul vede scena şi vrea imediat să-i spună lui Yigit, însă nu-l găseşte şi nici la telefon nu răspunde. Având în vedere noile evenimente, Iclal se mai linişteşte fiind convinsă că Fatih o va face pe Nur să-l uite pe Yigit. Însă ea nu se gândeşte că, de fapt, Nur şi Yigit s-au împăcat dar au stabilit să nu arate asta nimănui, să comunice doar prin telefon, mesaje şi numai când este posibil, să se vadă.

Ca o acţiune secundară, Yagmur începe să fure obiecte scumpe din casă pentru a i le da iubitului ei. Cahit, care de ceva vreme vrea să o vadă pe Elmas, ajunge să stea de vorbă cu ea. Atunci Elmas îşi pierde speranţa că el şi Nazan vor divorţa vreodată şi înţelege că Cahit, totuşi, n-o iubeşte. Pe aceeaşi temă, dacă Cahit o iubeşte pe Elmas sau doar îşi doreşte copilul de la ea, discută şi Yigit cu fratele lui, însă Cahit afirmă că vrea o familie adevărată. Yigit îl sfătuiește să treacă la acţiune. În zilele următoare Yigit şi Nur se întâlnesc în secret, iar Iclal lucrează, tot în secret, la afacerea cu bijuterii pe care intenţionează s-o deschidă cu ajutorul lui Firat. Cum la un moment dat are loc un schimb tăios de replici între ea şi Nur, se hotărăşte să-l roage pe Firat s-o omoare pe rivala să. Firat acceptă şi pregăteşte un plan de bătaie. Într-o seară când aproape toată lumea pleacă de acasă la lansarea magazinului de bijuterii, Firat întrerupe curentul apoi bate la uşa lui Nur. El este pregătit s-o înjunghie, dar nu are cum să facă asta pentru că vine Fatih şi totul ia o altă întorsătură, iar Fatih îi ia cuţitul lui Firat fără că el să simtă. Fatih şi Nur pleacă şi ei la prezentarea lui Iclal, iar acesteia i se face rău văzând-o pe Nur acolo.

Yagmur profită de ocazie şi găseşte bijuteriile lui Iclal, pe care vrea să le fure, dar este cât pe ce să fie prinsă de ea, care venise deja acasă. Firat observă că nu mai are pumnalul cu care urma s-o omoare pe Nur când Iclal îi reproşează că n-a făcut ce l-a rugat, iar el dorea să-i demonstreze că a încercat. Yigit îi promite lui Nur că va face tot ce-i stă în putere să rămână împreună de acum încolo. Cahit se duce la Elmas să-i spună că el vrea o familie, dar Emin tulbură apele, pentru că el nu poate să ierte faptul că mama lui a murit în curtea Kozanilor.

Prizoniera dragostei episoadele 116-127 rezumate
La scurt timp, Iclal observă lipsa bijuteriilor şi a argintăriei şi este sigură că Yagmur a furat, dar deşi se confruntă cu ea, Yigit o salvează spunând că sora lui nu poate fi o infractoare. Totuşi Aytul nu se lasă prostită şi face propriile ei investigaţii, dar nu poate să dovedească nimic, pentru că Yagmur a dus toate lucrurile furate la iubitul ei. Aytul vrea s-o alunge din casă, dar femeia ţine morţiş să discute cu Yigit, care din nou o scoate din impas spunându-i să facă așa cum dorește. Într-una din ocaziile în care Iclal se vede cu Fatih, acesta îi dă ei pumnalul lui Firat şi o avertizează să nu se mai joace cu focul. Întâmplător, Nur şi Yigit găsesc un microfon într-o maşinuţă de-a lui Mert din biroul de la firmă şi alertează toată compania, scormonind ungherele să vadă dacă nu mai sunt şi alte dispozitive de urmărire. Deşi Iclal s-a arătat sigură pe sine în faţa lui Fatih, este speriată când apare Firat şi îi dă pumnalul, povestindu-i ce s-a întâmplat şi fiind temătoare pentru viitor. A doua zi Iclal se duce la Yigit la birou şi după ce au o discuţie, el îşi dă seama brusc că Fatih a pus microfonul. Se duce să-l întrebe cine este cu adevărat şi de ce a făcut asta, că-l va da pe mâna poliţiei, dar Fatih îi pune sub nas legitimaţia de poliţist. Yigit rămâne fără cuvinte. Fatih începe să-i dezvăluie câte ceva din misiunea lui acolo, pronunţând numele unui mafiot care îi este duşman lui Yigit şi pe urmele căruia este poliţia. Însă Yigit vrea să ştie ce-i cu Nur în toată povestea asta, iar Fatih îl răspunde că e o coincidenţă faptul că ei doi se cunosc. Când tocmai Yigit consideră că a auzit şi făcut destule pe ziua respectivă şi vrea să plece, secretara îl anunţă că partenerii germani de afaceri au fost găsiţi morţi iar Iclal şi Nur au fost urmărite şi răpite. În numele lui Iclal cineva a trimis un colet pentru Yigit la birou. În colet se află câte o şuviţă de păr de la fiecare din cele două femei iar Yigit este înnebunit că nu ştie unde ar putea fi.

Prizoniera dragostei episoadele 116-127 rezumate
Iclal şi Nur deşi sunt într-o situaţie critică, încep să se certe şi să se păruiască. Mafiotul - pentru că el el-a răpit - râde de ele şi de Yigit. Fatih îi spune lui Kozan că Ridvan mafiotul crede că el este de vină pentru moartea soţiei sale şi caută răzbunare. Ca să nu se afle nimic deocamdată, Yigit o sună pe Aytul şi o minte că pleacă cu Iclal într-o mini-vacanţă, dar ea nu este dispusă să-l creadă. Apoi îl anunţă şi pe Emin că Nur a plecat în delegaţie în străinătate, dar nici el nu pare să creadă pe neverificate, mai ales că Nur nu a menţionat nimic despre nici o delegaţie când a plecat spre birou de dimineaţă.
Nur şi Iclal lasă la o parte rivalitatea şi caută o soluţie să iasă din impas. Îl neutralizează pe unul din răpitori, îi iau pistolul, dar în final nu reuşesc să evadeze. Ridvan îl contactează pe Yigit prin telefon şi se ameninţă reciproc. Telefonul respectiv rămâne la Yigit, adus de un mesager. Fatih pune un emiţător pe el ca să ştie oricând unde-l poate găsi pe Yigit.
În acest timp cei de acasă se informează unii pe alţii că Iclal şi Yigit ar fi în vacanţă iar Nur e în Germania, dar nimeni nu pare să creadă cu adevărat lucrurile acestea. Nazan, care înfiase o fetiţă minţind că de un an de zile voia să perfecteze actele, înscenează un jaf împreună cu fratele ei ca să-l determine pe Cahit s-o accepte pe fată ca fiind a lor.

Nur şi Iclal ajung să-şi povestească una alteia cum s-au îndrăgostit de Yigit şi încep să se poarte diferit una cu cealaltă, deşi Iclal recunoaşte că o urăşte pe Nur. Ridvan le aude, însă ele nu ştiu, şi a doua zi el se arată amuzat de confidenţele lor.
Yigit nu se mai poate abţine şi îi telefonează lui Cahit să-i spună adevărul despre Nur şi Iclal. Firat aude conversaţia şi se duce acasă la Kozani să discute cu ceilalţi. Are loc o confruntare între Yigit, care vine la un anumit loc, însă fără telefonul cu emiţător, aşa că Fatih nu ştie să-l localizeze, şi Ridvan care le aduce pe cele două femei ca să-i arate duşmanului său că ele sunt nevătămate. Yigit îi propune mafiotului să tranşeze problema ca între bărbaţi şi să le lase pe ele să plece, dar Ridvan îşi pune acoliţii să îndrepte două mitraliere cu lunetă și pointer cu rază roșie către ambele femei şi îl întreabă pe Yigit pe care s-o împuşte şi pe care s-o salveze...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.