luni, 12 septembrie 2016

Elif - rezumate, episoadele 31-35







Elif - rezumate, episoadele 31-35
Kenan se hotărăşte să vadă ce-i cu poza lui şi a lui Melek ruptă şi să investigheze pe cont propriu toată treaba. Într-o zi ajunge acasă la Melek, dar Zeynep îi dă drumul la uşă, şi nu-i dă nici o informaţie. Veysel îi vede maşina şi se întreabă oare ce caută dl. Kenan la el acasă. Melek se decide rapid să-l părăsească pe Veysel şi îşi strânge câteva lucruri apoi iese tiptil din casă în timp ce el o ceartă pe Zeynep. Când îşi dă seama că Melek nu-i, se răzbună pe fiică-sa şi o încuie în cameră. Apoi îl caută pe Murat şi revine acasă doar ca s-o bată pe Zeynep, fiind sigur că ea trebuie să ştie unde se ascunde Melek si nu spune. Spre seară se duce cu Murat s-o caute pe Melek prin pădurea care se învecinează cu conacul lui Kenan, şi ea într-adevăr acolo este aşteptând să cadă întunericul. Melek îi aude pe cei doi strigând-o şi se fereşte să fie văzută, dar odată cu noaptea apar şi pericolele sub forma a doi boschetari care o ameninţă cu cuţitul. Murat şi Veysel văd scena şi ţipă la derbedei, iar Melek profită de moment şi fuge. Cei patru bărbaţi rămân să se bată, dar pierd urma lui Melek.

Până la urmă ea revine pe acasă, iar Zeynep îi dă pe sub uşă un bilet cu adresa cofetăriei unde lucrează ea, să meargă să lucreze în locul ei. După aceea Melek o sună pe Ayse să-i aducă fata înapoi. Arzu o pune pe Gonca să doarmă în faţă uşii lui Ayse, dar servitoarea n-o scapă din mână pe Elif nicio secundă. Văzând aşa, Arzu îi anunţă pe toţi, la masă, că s-a gândit ca Elif să locuiască împreună cu Tugce, pentru ca în felul ăsta Tugce să se înveţe să împartă totul cu alt copil. Familia este uşor contrariată de această propunere, iar Tugce şi Elif nu vor să stea împreună, dar nu au ce face. În camera lui Tugce se mai pune un pat.

Într-o zi, Melih, vecinul lui Kenan, vine deghizat şi stropeşte o parte din florile din seră cu o substanţă dăunătoare şi în scurt timp ele se ofilesc. Când Kenan observă şi este mâhnit, Melih se arată îngrijorat şi se oferă să-i dea sfaturi vecinului său. Veysel o eliberează din sechestru pe Zeynep şi împreună cu Murat se sfătuiesc s-o urmărească, să vadă dacă nu se duce pe la Melek. Ea ştie că este urmărită şi de fiecare dată reuşeşte să scape de cei doi. Într-o zi Zeynep este abordată pe stradă de un tip cu care Veysel ar vrea s-o mărite, însă din fericire Selim se află în preajmă şi se duce la ea şi o ia cu maşina la cursuri. Veysel o sună pe Arzu şi se întâlnesc din nou ca să stea de vorbă. El îi cere bani, sau să-i aducă fata înapoi. Arzu se învoieşte să facă în aşa fel încât s-o ia pe Elif de la Kenan şi Veysel s-o ţină pe fetiţă departe de conacul lor, contra câţi bani doreşte.

Elif - rezumate, episoadele 31-35
Însă din întâmplare, într-o zi el dă peste Ayse pe aleea din pădure, iar ea nu are încotro şi e nevoită să se oprească. Ayse era împreună cu Elif pe care o ducea la Melek, ascunsă într-o casă părăsită din apropiere. Între timp Arzu o ceartă pe Gonca că i-a scăpat fata printre degete. Ayse se întoarce înapoi la vilă cu Elif, apoi se duce să-i explice lui Melek, la ceainărie, de ce n-a mai putut veni cu fetiţa. Melek începe să regrete că a dat fetița pe mâna lui Ayse. Elif, în cameră cu Tugce, are parte doar de răutăţile micuţei răsfăţate, care nu pregetă nici o ocazie s-o împingă, s-o certe şi să-i limiteze acţiunile cât poate ea de mult.

Arzu face rost de o geantă cu bani falşi, urmând după aceea să-l dea pe Veysel pe mâna poliţiei, şi o aduce ep Elif la o întâlnire în pădure cu Veysel şi Murat. Dar Veysel verifică banii apoi desface un teanc şi aruncă bancnotele în sus ameninţând-o că dacă în două zile nu-i dă bani adevăraţi, vorbeşte cu Kenan şi îi spune totul. Arzu pleacă înapoi cu fetiţa, plină de ciudă, iar nouă ni se arată că Veysel a acţionat aşa pentru că l-a informat Gonca despre planurile lui Arzu, pentru că servitoarea blondă a fost umilită de stăpâna ei când a prins-o în dormitor folosindu-i trusa de machiaj. Arzu nu are toată suma pe care o vrea Veysel (de-o maşină nouă), şi îi dă lui Gonca un colier cu diamante să-l vândă.

În cartier, Veysel află despre Selim că-i face curte lui Zeynep de la vecinul care a cum a găsit ocazia unei mici răzbunări. Ipek se întâlneşte cu Melih la o expoziţie dar i se face rău şi este adusă acasă pe braţe. Arzu este sunată de Gonca, care își bate joc de stăpâna ei şi îi spune că nimeni nu vrea să cumpere colierul. Arzu se enervează şi îi spune să nu vină acasă fără bani. Dar conversaţia este auzită de Melih, care a ieşit din dormitorul lui Ipek....



urmează: Elif, ep. 36-40

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.