luni, 19 septembrie 2016

Elif - rezumate, episoadele 36-40







Elif - rezumate, episoadele 36-40
Selim le duce pe Tugce şi pe Elif la fast-food-ul unde lucrează Melek să le dea ceva de mâncare, iar Tugce se enervează şi vrea să plece. Elif apucă să ia două guriţe dintr-un sandviş şi merge la maşină împreună cu Selim şi Tugce, dar Melek apucă să-şi vadă fata. Murat o ajută pe prietenă lui să-şi deschidă o afacere şi închiriază un spaţiu. Kenan află de banii retraşi de Arzu de la banca pentru a-i da lui Veysel - care de altfel mereu îi tot cere bani, şi se duce să-i ceară socoteală pentru aşa o suma de mare. Arzu se preface că nu ştie despre ce este vorba.

Ea se duce apoi personal pe la bijutieri să vândă colierul de diamante, dar află că acesta este fals, şi vedem cum de fapt, Gonca a comandat un colier identic dar fals şi pe cel original l-a păstrat pentru sine. Arzu se duce s-o certe pe Gonca dar ea susţine că nu ştie nimic despre colier, în schimb se bucură de frumuseţea lui în camera ei de servitoare. Elif este mereu jignită şi umilită de către Tugce, care are grijă să facă asta doar când sunt ele două în cameră. Seara, o dă afară pe terasă pe Elif şi o lasă acolo, ca să-şi bată joc de ea. Elif e văzută, din fericire, de Ipek care o ia să doarmă în patul ei, spre ciuda lui Tugce care le vede pe amândouă dimineaţă.

Kenan se tot gândeşte la Melek şi la Zeynep, care i-a spus că Melek nu locuieşte acolo când a fost la ele acasă, şi îşi aminteşte că pe Zeynep a văzut-o când a luat-o de pe drum şi a dus-o acasă. Se duce din nou la ea şi o ameninţă voalat, spunându-i că ştie că Melek locuieşte acolo şi să-i transmită să vină la locul de pe plajă la o anumită oră. Întâmplător Arzu îi vede maşină şi se întreabă oare ce-o fi căutând soţul ei prin zonă.

Elif s-a îmbolnăvit din cauza că a stat pe afară în pijama, şi acum este în pat, îngrijită de Ayșe, pe care Arzu n-a lăsat-o să meargă cu fetiţa în anexe că s-o poată îngriji mai bine. A doua zi Melek se duce la locul în care se întâlnea cu Kenan, dar îl urmăreşte o vreme de după un copac, el aşteptând-o pe o bancă. În momentul în care se hotărăşte să se ducă spre el, apare Arzu şi Melek e nevoită să se ascundă la loc după copac. De fapt, Arzu o auzise pe Ayșe vorbind la telefon cu Melek şi îşi da seama cam ce se întâmplă, astfel că vrea să dejoace planurile lui Kenan. Kenan pleacă nervos de la întâlnire, din cauza lui Arzu, care bănuiește că soțul ei voia să se întâlnească cu Melek și mai rămâne acolo să vadă dacă aceasta va veni.

Elif - rezumate, episoadele 36-40
Veysel se bucură foarte tare de banii pe care-i stoarce de la Arzu, dar se supără când Murat îi spune că o ajută pe iubita lui să-și deschidă un salon, totuși discută cu Erkud (vecinul care o curtează pe Zeynep) despre cum să investească acei bani împreună. Pe de alta parte, Seyda îl joacă pe degete pe Murat, care îndrăgostit de ea fiind, o crede sinceră, însă ea se întâlnește cu un alt bărbat și amândoi pun la cale să profite de naivitatea lui Murat și să-i ceară tot mai mulți bani. După aceea Murat se duce pe la facultate la Zeynep și se bate cu Selim din cauza unei neînțelegeri.

Ayse din nou insistă s-o aducă înapoi la anexe pe Elif, dar Arzu nu este deloc de acord. Tugce văzând că dacă Elif e bolnavă i se dă foarte multă atenție, se preface și ea bolnavă, dar înainte de asta o încuie pe Elif într-o debara cu jucării. Ayse merge în dormitorul lui Tugce și vede că Elif nu se afla acolo. Familia are însă grija lui Tugce care pare să aibă febră. Ayse o găsește pe Elif în debara și o ia s-o ducă prin pădure la oraș. Arzu și ceilalți ajung și la debaraua unde Gonca o auzise pe Elif bătând în ușă, dar acum nu e nimeni acolo. Ayse o duce pe Elif la Melek, care o găzduiește în casa părăsită în care și-a găsit adăpost.

Arzu află că Ayse a luat-o pe Elif și vrea să se ducă după ea, dar Kenan o oprește și se poartă destul de agresiv cu ea. Atunci Arzu începe să creadă că el știe de Elif că-i fata lui și a lui Melek. Kenan se duce la Ayse în cameră s-o liniștească, pentru că Arzu a certat-o. Când el pleacă pentru câteva zile din oraș cu treburi, Arzu crede că Kenan se întâlnește cu Melek și Elif. Amintindu-și anumite replici și întâmplări din ultima vreme, Arzu trage o concluzie greșită și leșină auto-convingându-se că scenariul din mintea ei e adevărat. Ea o pune pe Gonca să discute cu Veysel, căruia, leșinată fiind, nu i-a răspuns la telefon. Acesta, văzând că Arzu nu mai trece pe la el, vine la vilă și așteaptă la poartă. Ea ii transmite că-i dă restul de bani dacă i-o găsește pe Elif și o aduce înapoi.

Veysel face ce face și ajunge la locul de muncă a lui Zeynep, amenințând-o să-i spună dacă știe unde se ascunde Melek. Dar noaptea Zeynep le ia pe Melek și pe Elif la cofetărie până face ea curat. E miezul nopții si Veysel bănuind ceva, vine acolo și le găsește pe toate trei ...




urmează: Elif, ep. 41-45

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.