sâmbătă, 24 septembrie 2016

Ziua in care mi s-a scris destinul - prezentare si distributie



Ziua in care mi s-a scris destinul - prezentare si distributie
Titlul original: Kaderimin Yazildigi Gun
Traducere: Ziua în care mi s-a scris destinul
Gen: romantic, dramă
Episoade: 50, 2 sezoane
Producţie: 2014, 03 Turkey Media
Regizor: Sadullah Senturk, Ulas Inac
Scenariul: Muharrem Buhara, Ozlem Atasoy, Kerim Ceylan, Bektaş Topaloglu
Distribuitorul şi deţinătorul drepturilor de autor: Star TV Turcia

Membrii familiei Yorukhan se adună în orăşelul Antakya din sudul Turciei ca să celebreze ziua recoltei şi să-şi ureze prosperitate şi sănătate. Dar ziua aceasta este ruinată când Defne, mireasa familiei, este criticată că nu face un moştenitor. Soţul ei, Kahraman, o protejează şi le spune răspicat celorlalţi că pe ei nu-i interesează aşa de tare să aibă un copil. Acest incident schimbă cursul destinului familiei.

Defne, însă, vrea să rămână însărcinată şi face tot posibilul pentru asta. După ce se consultă şi cu soacra ei, Kiymet, hotărăsc să aibă un copil cu o mamă purtătoare, pentru că ea nu poate rămâne însărcinată, urmând ca după ce respectiva ar naşte copilul, să dispară din viaţa lor. Astfel, o găsesc pe Elif, cea care va fi mama copilului lor.

Elif este de loc din Antakya, şi e o tânăra frumoasă dar naivă. Tatăl ei o obligă să se mărite cu un bărbat ales de el pentru bani. Mama ei încearcă s-o protejeze şi din greşeală îi ucide soţul. După tragedie, ele fug la Istanbul, dar mama lui Elif tot este prinsă şi arestată. Acum Elif este singură, cu sora ei mai mică, în marele oraş. Neavând încotro, acceptă oferta de a purta copilul lui Kahraman în schimbul banilor şi a unei locuinţe. La început crede că după cele nouă luni de sarcină viaţa ei se va relua la fel ca înainte, dar cu ceva mai mulţi bani în buzunar, fără să se gândească la ataşamentul pe care-l va dezvolta faţă de copil.

Lucruri imprevizibile se vor întâmpla. După ce medicii fac analizele, constată că Defne nu poate avea copii deloc. Atunci Kiymet, care vrea neapărat un nepot, îi convinge să continue cu procedura de fertilizare în vitro a unui ovul de-al lui Elif cu lichid seminal de la Kahraman (deci, copilul este a lui Elif şi Kahraman), cerându-le să ţină secret acest fapt. Toată lumea crede că Elif poartă în pântece copilul lui Defne, dar în realitate este copilul ei.

Dacă Elif va putea să-şi părăsească propriul copil și să-l lase familiei Yorukhan sau dacă ea şi Kahraman vor afla că sunt, de fapt, părinţii copilului, şi cum va reacţiona Defne când va ști adevărul, vom vedea împreună la Kanal D începând din octombrie 2016.

Distribuția

Özcan Deniz --- Kahraman Yörükhan
Hatice Şendil (a jucat-o pe Dila în serialul cu același nume) --- Elif Yörükhan
Begüm Kütük Yaşaroğlu --- Defne Yörükhan
Gürbey İleri --- Kerem Serter
Metin Çekmez --- Ziya Yörükhan
Gül Onat --- Kıymet Yörükhan
Goncagül Sunar --- Şükran Yörükhan
Hakan Meriçliler --- Yakup Yörükhan
Kemal Kocatürk --- Mesut
Berrin Arısoy --- Meryem Yörükhan
Anıl Altan --- Selim
Serdar Özer --- Maksut Karakoyunlu
Güneş Hayat --- Sultan Doğan

sursa foto: capturi video de pe youtube

prezentare, 1-5, 6-10, 11-1516-2021-2526-3031-3536-4041-4546-50





23 de comentarii:

  1. sERIALUL SEAMANA ENORM CU O TELENOVELA ARGENTINIANA, SI ACOLO APARE O MAMA PURTATOARE, DAR EMBRIONUL ERA AL CELOR DOI SOTI, NUMAI CA SOTIA ERA O FEMEIE REA CARE ISI DOREA UN COPIL DOAR CA SA-SI TINA SOTUL ACASA, IN FINAL SOTUL RAMANE CU MAMA PURTATOARE, IAR SOTIA ISI GASESTE UN ALT IUBIT, MI SE PARE-N FINAL MOARE INTR-UN ACCIDENT, IN REST EXACT CA SI-N TELENOVELA, O AVERE IMENSA CARE ARE NEVOIE DE UN MOSTENITOR, ETC.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu ma mir. Am mai citit si despre alte seriale turcesti ca sunt copiate dupa cele coreene. Nu inteleg de ce fac turcii asa, insa nu mi se pare de apreciat daca o mare parte a dramelor turcesti sunt un fel de adaptari ale ideilor altora. Cel putin, eu una, nu apreciez asta, dar in fine, e chestiune de gust.

      Ștergere
    2. Asa cum am scris si la comentariile FB, continui sa vizionez serialul, din anumite motive: peisajul si anumite situatii (relatia dintre cuplul batrin Yorukhan), unii actori, etc. ar...nu mai sunt asa de pasionata...Doar relaxare... Cit despre...copy-paste a subiectului, am scris dupa primul episod, tot in sectiunea de mai sus. Nu mai vreua sa ma/ne amarasc. VA DORESC O SAPTAMINA REUSITA!

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo de avere, cel putin in acest serial, apoi in GUNES, dar si in "DIla" (chiar si in Ayse - Puterea destinului, atit cit am urmarit citeva episoade, nu stiu daca e corect titlul!), chiar ieri am coonchis: familia bogatasa a ramas cea traditionala,fiind, chiar in miniatura, un harem. Adica, relatii bune-uneori aparent doar, intre membrii familiei. Si multa discretie pentru exterior! Mai mult decit atit , pentru fericirea/bunastarea familiei, sunt in stare sa faca chiar fapte rele! Poate, in acest sens ca si pt. unele traditiile aratate, aduc putina originalitate serialele turcesti. Adica, reflecta realitatea turca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am observat asta, si chiar am zis mai demult, ca serialele turcesti nu prea sunt educative pt europeni, pt ca de cele mai multe ori se promoveaza un model de familie in care sotul are inca o iubire si multa vreme, pana cand lucrurile se lamuresc, situatia este asa, cu kurul in doua luntrii. La Prizoniera dragostei ziceam asta, ca lui Yigit ii convenea sa fie insurat cu Nur si sa continue relatia cu prima nevasta care fusese 3 ani in coma si nu stia ca barbata-sau divortase...

      Parerea mea e ca subtil, ei tot la vechiul model de familie tanjesc si tot in trecut s-ar intoarce, ca relatii si ca mod de a privi femeia - ca aia care sta acasa, la cratita si la "turnat" copii. N-ati observat ca in multe seriale femeia care-si ia job este blamata de toata lumea? Cel putin la inceput si macar in paturile sociale mai de jos.

      Ștergere
  4. Fiecare sezon are câte 50 de episoade? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe ce site îl putem găsi tradus in romana complet tot filmul în avans?Vreau numele site-ului . Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu, una, nu stiu sa existe un asemenea site, cu serialul acesta deja tradus in romana pe internet. Daca ar fi, m-as bucura sa posteze linkul cineva care-l stie.

      Ștergere
    2. Gasiti pe www.filme-seriale-hd.com Ep 3-53
      Have fun!

      Ștergere
  6. Pai nu s.a facut deloc intrerupere intre cele 39 de episoade de pana acum. Cand o sa fie al doilea sezon, chiar nu inteleg! O sa se intrerupa filmul la episodul 40, iar dupa 1-2 luni o sa mai difuzeze si cele 10 episoade? Doresc primirea unui răspuns concret dacă se poate. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu raspund, dar nu am nici o legatura cu televiziunea Kanal D si nu stiu ce au de gand sa faca. Insa presupun ca nu toate serialele au fost intrerupte dupa fiecare sezon, ci numai acelea foarte lungi, cum au fost Suleyman si Tradarea. Astea de cateva zeci de episoade sunt date fara pauze, din cate am observat eu.

      Ștergere
  7. Ok, multumesc de răspuns.

    RăspundețiȘtergere
  8. Un film ca si Suleyman, cand mai vedem oare?

    RăspundețiȘtergere
  9. Răspunsuri
    1. Pai, din cate am inteles, s-a dat deja reclama la Bahar... si unii zic ca va reincepe si Furtuna pe Bosfor. probabil amandoua serialele vor reincepe, unul lunea si martea, si celalalt, miercurea-joia si vinerea.

      Ștergere
  10. In continuare se va difuza filmul "Furtuna pe Bosfor" începând cu 2 ianuarie. In aceeași zi va începe și un nou sezon din "Yaman" de la ora 16:30.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Meryem, deja am scris o postare pe facebook, acum cateva zile, cand am aflat... cred ca am dat share la un link din tvmania unde scrie lucrul asta. Dar oricum, e bine de postat mai des ca sa afle toti fanii acestor seriale ca se reiau imediat dupa Anul Nou :)

      Ștergere
  11. bine ca s-a terminat , dar s-a terminat ,,in coada de peste,, ne-a lasat cu ochii in soare am stat noaptea ma culcam la 4;30 dimineata ca nu l-am vazut de prima oara ! am crezut ca mai este o serie dar nu !

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.