vineri, 28 octombrie 2016

Ep. 16-20, Ziua in care mi s-a scris destinulEp. 16-20, Ziua in care mi s-a scris destinul
Elif va fi devastată de durere când Sultan o ia pe Nazli şi pleacă, părăsind-o. După ani de zile, apare Neval, mama lui Defne, ceea ce, în loc să fie un moment de bucurie, generează un scandal. Acum Defne nu are decât un singur scop, să scape de Elif odată pentru totdeauna, indiferent de preţul plătit. Ca să-şi împlinească planul, îl sună pe Maksut şi îl informează unde locuieşte Elif.

Kahraman, care n-are idee despre tot ceea ce se întâmplă, o scoate pe Elif la o cină. Acest gest nevinovat se transformă într-un circ mediatic datorită maşinaţiunilor doamnei Neval. Situaţia îi ia pe toţi prin surprindere. Yakup se ceartă cu Ziya, Maksut jură răzbunare iar Defne este foarte mulţumită că relaţia dintre Kahraman şi Elif a ieşit la lumină pentru că speră că Elif se va da la o parte, iar Kahraman îi va rămâne cu totul ei.

Însă hazardul îi joacă o festă şi toate jocurile lui Defne vor fi date peste cap. Substanţa pe care ea o menise lui Elif, ca să avorteze, ajunge, datorită lui Kiymet, pe mâna lui Kahraman. Acum el aşteaptă o explicaţie de la Defne, ceea ce seamănă cu o condamnare la propria moarte pentru ea. Articolele din ziare cu Elif şi Kahraman îi înfurie pe toţi membrii familiei Yorukhan, pe Maksut şi pe Sultan.
Însă în timp ce Sultan vine ca o furtună asupra Yorukhanilor cerând socoteală pentru cele petrecute, în altă parte se produce o confruntare între Kerem şi Elif în legătură cu respectivele articole apărute în presa de scandal. Când Kerem apare acasă la Celal să discute cu Elif, îl aşteaptă o surpriză neplăcută, pentru că Maksut a ajuns acolo şi vrea s-o omoare pe ELif, dar ea îl răneşte pe Maksut ca să-l salveze pe Kerem.

Kahraman, care nu ştie despre articole, încearcă s-o liniştească pe Sultan, spunându-i că fata ei nu este vinovată cu nimic. Când aude ce s-a întâmplat cu Elif, deşi este preocupată atât de fiica ei cât şi de copilul nenăscut, nu-şi calcă pe mândrie ca să accepte situaţia. Defne află că avortul nu s-a produs şi de ciudă se mută din casa Yorukhanilor. Kahraman începe s-o urască pe Defne după ce află că ea a vrut să-i omoare copilul. Elif se va muta la casa lui din Zekeriyakoy ca să fie mai bine protejată. Atât ea cât şi Kahraman sunt convinşi că Maksut n-are s-o găsească uşor acolo. Kerem şi Maksut se confruntă din nou, Kerem fiind ameninţat cu arma de Maksut. Kerem, care nu vrea să fie din nou umilit de faţă cu Elif, nu mai dă înapoi şi Maksut ameninţă că va apăsa pe trăgaci. Glonţul porneşte, dar altcineva va fi rănit.

Cel împuşcat este Karaman, care în drum spre spital intră în stop cardio-respirator în ambulanţă, însă este resuscitat de către medic şi de asistentă. La spital este operat, apoi transferat la reanimare, dar starea lui rămâne critică. Toată lumea vine la spital, aşteptând să vadă cum evoluează lucrurile după dificila operaţie. Între timp, Ziya ordonă oamenilor lui să-l urmărească pe Maksut. Kerem intervine şi instruieşte oamenii ca, dacă-l găsesc pe Maksut, să nu-l anunţe pe Ziya, ci numai pe el. În sfârşit Kahraman îşi revine şi rosteşte numele lui Elif. Nu cere să-şi vadă soţia, ori pe altcineva din familie, ci vrea s-o vadă pe Elif. Defne înţelege corect mesajul și își dă seama că mariajul lor este terminat. Cu toate acestea, nu renunţă uşor la anii căsniciei şi mai plănuieşte un joc, în încercarea de a mai salva ceva. În acest joc va fi implicată şi mama ei, Neval. Defne ajutată de maică-sa, obţine informaţii despre Kiymet astfel că are un uriaş as în mânecă împotriva ei, pe care-l va şi folosi sperând că încă se mai poate face ceva ca să nu divorţeze.

Kahraman se hotărăşte să-i vorbească lui Elif despre sentimentele lui şi s-o ceară în căsătorie. Defne o constrânge pe Kiymet să facă ce-o şti, numai să împiedice apropierea lui Kahraman de Elif, şantajând-o că în caz contrar, va spune tuturor ce a aflat despre Yakup. Kiymet nu are încotro şi văzându-se încolţită, acceptă provocarea. În timp ce Kahraman vrea să-i spună lui Elif că în pântecele ei e copilul ei, nu al lui Defne, Kiymet intră în salon şi o scoate afară pe Elif sub pretextul că are ceva de vorbit cu ea. Astfel, o convinge că nu se cade să fie apropiată de un bărbat căsătorit, că lumea bârfeşte, şi aşa mai departe, şi că va trebui să plece de la conac. Elif rămâne afectată de vorbele femeii, dar, cu toate că Kahraman încearcă să-i demonstreeze că nu are dreptate, ea face aşa cum i-a spus Kiymet şi pleacă de la vilă. Relaţia lor, însă, devine şi mai puternică prin acest joc al lui Defne. Kahraman o anunţă pe soţia lui că doreşte să divorţeze, apoi, ca să fie şi mai convingător, îşi cumpără o casă unde va locui împreună cu Elif şi bebeluşul lor.

Între timp are loc aniversarea căsătoriei lui Şukran şi Yakup. Şukran face o rezervare la un restaurant, în ideea de a-i pregăti o surpriză lui Yakup, şi când merge acolo, are parte ea insasi de o imensă surpriză.
Kahraman este decis să-i spună lui Elif adevărul şi s-o ceară de soţie. Dar Defne încă nu şi-a jucat ultima carte. Kahraman nu ştie că Elif nu mai are totală încredere în iubirea lor şi nu poate s-o facă să vorbească cu el, dar nu renunţă cu una, cu două. Când află că copilul este al ei, e foarte fericită, dar e şi dezamăgită de Kahraman, aşa că ia o decizie importantă pentru viitorul ei. Astfel, Defne a reuşit să-i despartă pe cei doi şi sărbătoreşte victoria.

Kerem este foarte aprins de iubire pentru Elif, şi cu toată împotrivirea lui Meryem, vrea să facă tot ce-i stă în putere ca Elif să fie fericită, fiind gata să o apuce pe un drum de la care mai apoi nu se va putea răzgândi. Pe Kiymet n-o interesează decât viitorul ei nepot şi e decisă să aibă lucrurile sub control din acest punct de vedere. Kahraman o găseşte pe Elif, dar asta îi produce confruntări cu Kerem, care este gelos. Kahraman nu vede alt viitor pentru el decât alături de Elif şi de copilul lor şi merge hotărât în această direcţie ...


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!
6 comentarii:

 1. Dc nu mai postezi rezumate la ziua in care mi s-a scris destinul?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Postez in masura in care am timp liber. Si din cate am observat, numerotarea episoadelor de la noi nu corespunde cu aceea a episoadelor originale, turcesti. Azi mai vine un calup.

   Ștergere
  2. Multumesc oricum!Pup��

   Ștergere
 2. O sa mai pui rezumate la ziua in care mi s-a scris destinul?Te rog mult chiar daca nu se mai potriveste numerotarea cel putin o sa stim ce se mai intampla.Multumesc!������

  RăspundețiȘtergere
 3. Va rugam asteptam la nebunie si sezonul 2 se va mai continua???

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.