miercuri, 2 noiembrie 2016

Elif - rezumate, episoadele 69-70



Elif - rezumate, episoadele 69-70
Bărbatul care apare providenţial în curtea lui Melek este Kenan, care îl şi bate pe individul venit să abuzeze de ea. Melek îi curăţă lui Kenan zgârietura de la arcadă în timp ce stau puţin de vorbă. Apoi el verifică fereastra, însă un tip care pândeşte căsuţa îi face poze şi la geam, şi când iese din casă, condus de Melek. Selim şi Zeynep încep să discute despre situaţia lor, Zeynep fiind mai cooperantă decât în ultima vreme. Însă în timpul acesta Murat găseşte nişte informaţii pe internet pe care i le împărtăşeşte lui Veysel.

Kenan se poartă în continuare foarte rece şi zeflemitor cu Arzu, care încearcă să aibă o discuţie cu el şi nu reuşeşte. Elif şi Tugce sunt din ce în ce mai apropiate şi se joacă împreună, dar asta presupune că au şi mici certuri de la anumite jucării. Într-o zi o prind pe Gonca liberă şi o machiază şi o coafează, iar blonda se lasă mâzgălită de ele. La un moment dat Arzu le surprinde certându-se în casă din cauza unui plic venit la cutia poştală pentru Kenan. Elif vrea să i-l ducă ea, iar Tugce, ca fiică, i se pare normal să-l ducă ea în birou. Dar Arzu le ia plicul şi vrea să-l deschidă însă Aliye îi atrage atenţia că nu se cade să facă asta. Arzu lasă plicul pe masă, în salon, îl găseşte bucătăreasa care mai târziu i-l dă lui Kenan. El, însă, trebuie să plece cu treburi şi îl pune în dulapul de haine din hol, fără să se uite la ce se află înăuntru.

În acest timp fetiţele caută şi ele peste tot plicul, împrăştiind pungile cu zahăr şi făină prin bucătărie. În salon, Melih şi cu un domn mai vârstnic au venit la masă (în peţit?). Gonca îl aduce pe ascuns pe Murat în casă, lăsându-l să umble în calculatorul lui Arzu, iar Veysel stă de pază afară. Elif găseşte plicul în hol şi fetiţele îl duc lui Kenan, la masă, dar el nici atunci nu îl deschide. Brusc, între Melih şi Sadik începe un schimb de sms-uri. Murat găseşte un fişier audio pe care îl înregistrează pe telefon. Dar Sadik deja e la etaj şi îl prinde pe Murat în fapt...

urmează: Elif, ep. 71-72

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.