miercuri, 2 noiembrie 2016

Elif - rezumate, episoadele 71-72



În învălmăşeala creată de fuga lui Murat pe geam, nimeni nu observă, în afară de dna Aliye, că plicul a căzut de pe masă jos, iar pozele făcute lui Kenan cu Melek au ieşit la iveală. Aliye ia pozele de pe jos şi le ascunde. Murat a reuşit să fugă deşi şi-a rupt piciorul, Arzu linişteşte spiritele, iar totul reintră în normal. Dar problema e alta - telefonul lui Murat a căzut în grădină şi Sadik este cel care îl găseşte şi îl distruge.

Aliye merge şi pune plicul cu poze la Ayse într-un sertar, iar acolo le găseşte Elif care, nevinovată, se bucură că mama ei apare în poze cu domnul Kenan. Melih o ţine sub control pe Arzu şi o pune să semneze cedarea unor acţiuni ale companiei aşa cum au vorbit dintru început. Ayse ia plicul de la Elif şi îl pune în geanta ei, dar acesta cade în timp ce caută ceva, în faţa lui Sadik. El vede că este destinat lui Kenan şi se uită suspicios la servitoare. Ayse ridică plicul, iar după aceea Sadik îl sună imediat pe Melih să-l anunţe, in timp ce Ayse se duce la Melek.

La facultate, Erkud o aşteaptă pe Zeynep, iar într-una din zile are o scurtă confruntare cu Selim, dar ea îi desparte repede, ca să nu se ajungă la vreo bătaie. Însă Selim îl urmăreşte pe Erkud şi îl bate pe o străduţă lăturalnică. Ayse ajunge acasă la Melek şi îi arată pozele. Kenan, în birou, caută şi el plicul buclucaş, neştiind unde l-o fi pus. Ayse, în camera ei din anexe, arde pozele... Însă Elif, păstrase o poză cu Kenan şi Melek, bucurându-se că se poate uita când doreşte la mama ei ...

urmează: Elif, ep. 73-74

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.