luni, 7 noiembrie 2016

Elif - rezumate, episoadele 73-74



Elif - rezumate, episoadele 73-74
Selim şi Erkud îşi îngrijesc, fiecare acasă la el, vânătăile primite în urma confruntării dintre ei. Tugce este cât pe ce s-o prindă pe Elif în anexe uitându-se la poza cu Kenan şi Melek pe care a luat-o dintre celelalte, arse de Ayse, dar fetiţa ascunde poza sub pernă. Ayse îi spune lui Melek că fata a crescut şi că în curând va trebui dată la şcoală. Sadik din nou găseşte un moment prielnic şi intră în birou la Kenan să-i cotrobăie prin acte, căutând febril pozele, despre care le auzise vorbind pe fetiţe, în curte, şi le văzuse la Ayse, dar nu ştie că aceasta le-a ars. El îi raportează totul, în amănunt, lui Melih. Melek merge la avocat şi legat de divorţ, cere şi custodia fiicei sale, însă el o înştiinţează că va trebui să ia legătura şi cu Veysel, apoi se va vedea care din părinţi poate s-o susţină financiar mai bine pe ELif. Atunci Melek îi spune avocatului că Elif nu este fata lui Veysel.

Melih o vizitează tot mai frecvent pe Ipek, ca să obţină informaţii despre Kenan, aflând astfel că a avut două relaţii matrimoniale, dar pe de altă parte trage sforile pentru ca afacerile lui Kenan să se împotmolească şi să-l aducă la faliment. Aliye merge să le plimbe pe amândouă fetiţele. Melih se duce la Kenan să-l invite la un prânz la restaurant, iar Kenan, sincer, i se plânge lui Melih că nu ştie de ce, dar are comenzi anulate şi întâmpină tot felul de probleme în afaceri de la o vreme. În tot acest timp, individul bătut de Kenan îi face probleme lui Melek şi vine cu proprietarii care-i spun că au vândut casa şi că trebuie să se mute de acolo.

Melih, impresionat de ceea ce a aflat de la Kenan despre Melek, începe să facă nişte legături în mintea sa şi crede că Melek este sora lui mai mică, de care a fost despărţit după moartea părinţilor săi. Melek şi Zeynep urmează să se mute într-o altă locuinţă, iar Zeynep află că Veysel nu a fost de acord cu divorţul de Melek şi nu s-a prezentat la întâlnirea cu avocatul, şi atunci nici ea nu se va mai căsători cu Erkud. Melih află că Melek, sora lui, a crescut în casa familiei lui Kenan şi că i-a devenit soţie, deşi n-au fost căsătoriţi cu acte. Apoi Melih îşi face curaj şi se duce s-o viziteze pe Melek la căsuţa închiriată.


urmează: Elif, ep. 75-76

sursa foto: capturi video de pe youtube

 Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.