joi, 27 octombrie 2016

Elif - rezumate, episoadele 67-68



Elif - rezumate, episoadele 67-68
Zeynep îşi aminteşte de momentele petrecute în poiană după ce găseşte un cadou dat de Selim, apoi îl aruncă, crezând că din cauză că ea este logodită, el şi-a îndreptat deja atenţia către colega lor. La cafenea, Zeynep este agasată de prezenţa blondei şi de ceea ce comandă ea, şi pleacă de la serviciu ducându-se la Veysel. Apoi, la cursuri, celelalte fete o bârfesc, şi Zeynep nu poate suporta asta.

Zeynep este vizitată la căsuţa închiriată de un individ - probabil pus de Melih, sau de Veysel? - care sub un pretext oarecare, că verifică nu ştiu ce, stă puţin prin casă, montează rapid un gen de cutie la fereastră, apoi pleacă. Kenan stă de vorbă cu Melih în chioşcul din grădină, apoi acesta din urmă iese şi îl sună pe Sadik dându-i noi indicaţii.

Fricţiunile dintre blondă, Zeynep şi Selim continuă, ceea ce o îndepărtează şi mai mult pe Zeynep de Selim, lăsând loc liber blondei. Cu toate acestea, el insistă să stea de vorbă cu fata pe care o iubeşte ca să lămurească problemele dintre ei şi de ce nu i-a spus de logodna cu Erkud. După ce termină de vorbit în cafeneaua facultăţii, Zeynep se ridică să plece, dar după câţiva paşi leşină. Selim o duce la cabinetul medical.

Erkud îi cere nişte bani lui Veysel, şi acesta îi dă un cec dar se gândeşte cum să facă rost în continuare, pentru că banii sunt pe ducă. Mai face o încercare cu Arzu, cu care are o întrevedere la o ceainărie, dar ea nu se pliază pe aşteptările lui Veysel. Melek vine la cabinetul medical s-o ia acasă pe Zeynep și o observă la un moment dat pe Melek pe scări, dar foarte rapid o pierde din vedere deși se duce după ea, contrariat de prezența ei acolo.

Când Melek rămâne singură în căsuţă, individul care venise să verifice casa, apare din nou şi vrea să abuzeze de ea. Dar un bărbat păşeşte pe alee către uşa de la intrare ...


urmează: Elif, ep. 69-70

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Ba da, dar de cand am reinceput serviciul si fac naveta timpul dedicat blogului este foarte limitat.

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.