miercuri, 26 octombrie 2016

Elif - rezumate, episoadele 65-66



Elif - rezumate, episoadele 65-66
Selim se tot gândeşte ce s-o fi întâmplat cu Zeynep de s-a schimbat şi îşi aminteşte cu drag de momentele petrecute în poiană, la picnic. În căsuţa închiriată, Zeynep este abătută mereu, dar tot nu-i spune lui Melek de ce. Melih îl pune pe Sadik să caute telefonul lui Arzu şi să şteargă acea înregistrare, ceea ce el reuşeşte să îndeplinească cu succes. Veysel se apucă din nou de jucat poker şi, bineînţeles, pierde. De ciudă, începe să se certe inclusiv cu Erkud.

Elif - rezumate, episoadele 65-66
La facultate, Selim se duce într-o sală de curs unde se află Zeynep, dar colega lor, frumoasa blondă, îi încuie fără ca ei să audă cheia învârtindu-se în broască. Când îşi dau seama că au rămas blocaţi, caută o metodă de comunicare cu exteriorul dar nu au semnal la telefon. Astfel Zeynep e nevoită să comunice cu Selim, dar nu e dispusă să-i povestească despre logodnă. După ce ies de acolo se duc la cafeneaua unde lucrează Melek, pentru că e ziua lui Selim şi colegii i-au pregătit un tort. Ekud o vede pe geam pe Zeynep alături de Selim şi se duce la ea să-i ceară socoteală că ce caută lângă alt bărbat. Aşa, Selim află că ea este logodită.

Elif - rezumate, episoadele 65-66
Arzu se întâlneşte cu Melih la un restaurant şi discuţia lor se reia, acum că Arzu nu mai are cu ce să-l şantajeze. La un moment dat în timp ce se înţeleg asupra termenilor negocierii de acţiuni, vine avocatul lui Melih şi Arzu n-are încotro şi semnează. Erkud stă în cafenea tot timpul cât durează mica petrecere a lui Selim şi apoi rămâne acolo pe durata turei lui Zeynep, luând-o acasă după ce termină treaba. Colega blondă a lui Selim şi a lui Zeynep, cea care i-a încuiat în sala de curs, îl însoţeşte pe Selim până la conac şi este invitată de el la masă, la ceai şi apoi petrec ceva timp în grădină. Zeynep, care a văzut că Selim a plecat acasă însoţit, îl sună, dar în acel moment el era în casă, şi răspunde blonda, mâhnind-o pe Zeynep şi mai mult...


urmează: Elif, ep. 67-68

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.