miercuri, 9 noiembrie 2016

Ep. 21-25, Ziua in care mi s-a scris destinulEp. 21-25, Ziua in care mi s-a scris destinul
Indiferent ce face Kahraman, nu reuşeşte s-o îmblânzească pe Elif aşa că va căuta o altă cale de a o convinge că trebuie să-l creadă. Tot ceea ce vrea Elif este să păstreze distanţă faţă de el. În această perioadă dificilă, Kerem e hotărât să fie alături de ea s-o susţină. Când o anunţă despre intenţiile lui, Elif rămâne uimită. Defne a ajuns într-un punct mort şi crede că se află la capătul căsniciei ei, pentru că nu reuşeşte să-i recâştige inima soţului, aşa cum plănuia să facă. Văzând că Kahraman nu se re-îndrăgosteşte de ea, imaginează un joc incredibil pentru a-şi atinge scopul. Neval o ajută implicându-l în acest carusel al intrigilor şi pe Ibrahim, fratele vitreg al lui Elif. Dar lucrurile nu vor fi aşa de uşoare cum par la început. Ibrahim vrea să se răzbune în numele tatălui său. Acum, Elif şi familia ei stau literalmente pe un butoi cu pulbere.

Yakup nu poate nici el să recâştige inima soţiei sale şi îi cere sprijinul lui Canan, fiica lui. Tată şi fiică pun la cale un plan pentru Şukran. În timp ce se petrec toate acestea, Kiymet face şi ea un joc. Elif crede că dorinţa de a se reuni cu copilul ei va rămâne un vis şi atât. Kahraman se duce la Elif să-i arate un act care ar avea menirea de a-i schimba atitudinea faţă de el, dar când ajunge la ea, are o surpriză.

Kahraman va dori să o salveze pe Elif de Maksut, care vrea s-o omoare, ori cel puţin o ameninţă cu pistolul la tâmplă, şi va avea probleme cu Kerem care nu ştie de ce acţionează Kahraman aşa. El o salvează pe Elif din mâinile lui Maksut şi-l dă pe acesta pe mâna poliţiei. Kerem o cere în căsătorie pe Elif, şi ea, în disperare de cauză acceptă. Faptul că Elif acceptă să se mărite cu Kerem încurcă toate planurile familiei. Kerem, care nu a obţinut un răspuns de la unchiul lui, pleacă furios înapoi la conac. Logodna urmează să aibă loc în curând, dar Kahraman n-are de gând să lase lucrurile în voia lor şi nu vrea s-o mai scape din mână pe ELif. Astfel, o ia cu el pe iaht hotărât s-o facă să-i vorbească şi să-l asculte, la rândul ei. În timp ce stau de vorbă, cineva sună şi anunţă că Nazli a avut un accident la şcoală. Elif este şocată să audă asta. Acum minciunile lui Nazli sunt pe cale să iasă la iveală.

Kahraman se preocupă de viitorul lui şi vrea să se implice în agricultura organică, sperând să-şi convingă tatăl să-l ajute. Dar lui Yakup nu-i este pe plac această idee. Canan este nevoită să aleagă de partea cui să fie. Defne nu vrea să accepte divorţul pentru a-i împiedica pe Kahraman şi Elif să fie împreună. Kerem, în ciuda tuturor, se duce cu Yakup şi Şukran la Sultan şi îi cere mâna lui Elif. Însă Nazli, care ştie că Elif îl iubeşte pe Kahraman, nu suportă gândul că sora ei va avea un viitor nefericit şi se decide să stea de vorbă cu Kahraman.

La înfăţişarea pentru divorţ, Kahraman află uluit că Defne ar fi însărcinată. În acelaşi timp Neval se duce să-i spună şi lui Elif vestea, în aşa fel încât să-i despartă pe cei doi. Kerem, care se simte trădat, începe să-şi arate partea întunecată a firii. Pune în aplicare un plan care are să fie dramatic pentru toată lumea, inclusiv pentru el, care crede că nu mai are, oricum, nimic de pierdut.

Maksut este la închisoare şi se tot gândeşte la Elif. Dar şi el lucrează la un plan, împreună cu Veysel, ca să se producă o confruntare cu Yorukhanii. În urmă aflării veştii că Defne e însărcinată, Elif nu mai vrea să fie cu Kahraman şi crede că e mai potrivit ca cei doi să rămână împreună până când se va naşte copilul, dar Kahraman are alte ganduri. Yakup începe să pună în aplicare planul de a-l umili pe Kahraman, care îşi anunţă familia că el şi Defne au divorţat şi că el se va căsători cu Elif peste trei zile. Încep pregătirile de nuntă. Defne îl contactează pe Ibrahim, despre ale cărui gânduri de răzbunare ştie. Dar ea, spre deosebire de Yakup, are un plan cu bătaie lungă.

Vine ziua nunţii, începe muzica şi invitaţii dansează. Însă nici Elif, nici Kahraman nu sunt conştienţi de pericolul care-i pândeşte ...sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!
11 comentarii:

 1. Of Doamne...cate complicatii ! Pe zi ce trece, devine tot mai interesant...
  Multumesc mult Oana, pentru rezumat.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, complicata actiune, ca la aproape toate dramele turcesti :) Cu drag, Sidy!

   Ștergere
 2. Rezumatul pentru ep. 26-30 il pui in weekend sau sapt. urmatoare?Ms��������

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca mai curand la inceputul saptamanii - am ramas in urma la Elif si am de scris si articolele obligatorii pt doua campanii de testare gratuita de produse.

   Ștergere
 3. Dana Balanescu a spus:

  "Rezumate bune la un serial interesant! Multumim, Oana! Cind sa-l "laud", iata meteahna serialelor turcesti: introducerea altor personaje! Pentru ce oare era necesar fratele vitreg al lui ELIF (urit, de visez noaptea...cosmar). Sau mama lui Defne...enervanta, anosta! Cind "firul" narativ se derula oricum, prin personajele initiale...Cred ca aceste complicatii artificiale.... tot din harem se trag....mania intrigilor! Si, parca, apar iar scene/situatii "deja vu": cafenea ca in Fatmagul, sora mica, dornica de confort ca in Iffet, etc. Si o intrebare: Ce s-a intimplat cu Kadir, am pierdut citeva episoade? Rezumatele de mai sus le voi citi imediat, dupa ce termin comentariul. Din fericire, imi plac citeva personaje: Kyzmet, cuplul Sukran-Yakup, mai rar intilnite in serialele turcesti. Si, recunosc ca actrita rol ELIF interpreteaza bine (spre deosebire de rolul DIla, era la inceput). Am citit si un interviu recent cu ea, este dedicata actoriei, acum"

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dana, probabil ca fiecare este iritat-a de altceva :) pe mine nu ma deranjeaza noile personaje, dar cum bine zici, mania intrigilor, ma face sa nu deschid televizorul luni in sir - pe seriale, ma refer. Cred ca m-as urca pe pereti sa am asa o viata, plina de frustrarile manifestate in razbunari idioate ale celor din jur.

   Asa ca, habar n-am cine-i Kadir, mi s-a luat de seriale turcesti, si vad ca ma ține (in schimb abia astept fiecare nou episod din "Lucifer" :D e pe net, american, abordare absolut dementiala a arhetipului biblic al lui Satan/Lucifer - purtatorul de lumina, trebuie sa pun de-un articol la serialul asta ca-mi place de nu mai pot..).

   Banuiesc ca actrita Elif/Dila joaca mai bine, macar din experienta si tot inveti ceva intr-o meserie.

   Ștergere
 4. Oana,dar in ce ep. ii spune Elif lui Kerem ca nu se mai casatoreste cu el?

  RăspundețiȘtergere
 5. Cand ii va spune Elif lui Kerem ca nu se mai casatoreste cu el(adica ep ca nu ai scris in rezumat)?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu stiu exact, sunt niste inadvertente in mini-rezumatele in engleza. La serialul asta ele sunt relativ lungi, dar de la ep. 21 incolo, sunt pe sarite, adica rezumatele la episoadele 21-23-25-27-29. Intr-o alta sursa, asiatica, am gasit rezumate mai lungi, dar se intelege greoi la traducerea cu google, si rezulta, oarecum, ca mini-rezumatul 21, de exeplu, acopera si episodul 22.

   Asa ca foarte exact nu stiu sa precizez, dar banuiesc ca dupa ce Nazli discuta cu Kahraman, in urma vizitei lui Kerem acasa la ele ca s-o ceara de nevasta pe Elif. As zice episodul 23 sau 24.

   Ștergere
 6. Cand seva continua ziua in care misa scris destinu sezonul 2 il astept la nebunie

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Serialul despre care vorbiti este terminat de cativa ani, la turci a avut doua sezoane. Probabil la noi n-au tinut cont de asta si de aceea aveti impresia ca urmeaza un al doilea. Deci, nu, nu mai urmeaza nimic, a fost un serial fara audienta la turci si l-au anulat.

   Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.