luni, 19 septembrie 2016

O mie si una de nopti episoadele 31-35 rezumat







O mie si una de nopti episoadele 31-35 rezumat
Bennu adoarme și lumânările iscă un incendiu. Melek tocmai ajunge acasă când vede flăcările și pe Bennu resuscitată în ambulanță. Peride își cere scuze de la Șehrazat pentru felul cum s-sa comportat cu ea, în schimb își acuză fiul că seamănă cu tatăl său. Kerem se duce la Bennu la spital când aceasta își revine și îi mărturisește că nu poate trăi fără ea, dar lui Mert îi spune că a zis așa pentru că s-a speriat că ea era să se sinucidă din cauza lui.

Șehrazat ajutată de Burhan își deschide un birou de arhitectură unde Gani va veni după cursuri să o ajute la proiecte. Acum el este student, pe banii bătrânului, însă ratele pentru plata facultății le cheltuiește pe disctracții fără să știe decât prietenul lui. Bennu îl informează pe Onur despre ce mai face Șehrazat și el va acționa în așa fel încât s-o vadă iar. Cansel este atacată la magazin de doi borfași și se ceartă cu Ali Kemal pentru că n-a reușit să vină imediat s-o ajute. Ali Kemal s-a întors acasă la Fusun și se poartă bine cu ea, având în vedere situația în care se află.Dar Fusun nu se simte bine știind că nu va mai putea avea copii, și încet, se va depărta de familie.

Burhan merge la magazin la Cansel să-i ofere un ajutor ca pentru nepotul lui, dar ea se poartă rece și distantă, spunând că acel copil este doar al ei și al nimănui altcuiva. Zeynep este părăsită de toată lumea și dă faliment, iar prietenele ei se ceartă cu ea că au ajuns atât de rău din cauza dorinței ei de manipulare. Disperată, se duce la Onur cu niște documente și un CD in care un alt om de afaceri, cunoscut de Onur, era într-o ipostază intimă cu Jale. Onur se duce la acel Ragip și îi arată CD-ul, apoi îi spune că trebuie să-l ajute, s-o determine pe Jale să spună la televizor că a fost o minciună treaba cu femeile plătite de Onur, ca să se răzbune pe el pentru că a concediat-o.

Ragip îl bate pe Erdal și îl amenință că dacă Jale nu merge să dea dezmințire pe post pentru Onur, va fi un om mort. Erdal și Jale își dau seama că Zeynep trebuie să fi furat CD-ul din sufrageria lor și acum se răzbună pe el că n-a ajutat-o în afaceri. Kerem încearcă să recupereze terenul pierdut în fața lui Șehrazat și atunci când are ocazia, își petrece timpul liber cu ea, deși Seval este de partea lui Bennu și o îndeamnă să-l manevreze pe Kerem ca s-o ceară mai repede de nevastă. Cansel dispare din viața lui Ali Kemal și se mută fără să lase nici o adresă (se duce la mama ei), așa că el nu știe pe unde s-o mai caute, mai ales că prietena ei, Sevgi, nu vrea să-i dea nici o informație.

Erdal se duce la birou la Onur și îl asigură că filmarea cu jale care dă dezmințire pe postul tv se va difuza în ziua următoare, apoi îi înmânează un plic cu tot felul de poze și tăieturi de ziare prin care Onur să arate lumii că Jale este o escroacă și că a mai șantajat oameni ca să se răzbune sau pentru bani. Însă înainte de a se aranja grădina lui Erdal pentru filmare, se constată că Jale a fugit...

Onur își face o firmă de construcții și obține o colaborare cu Șehrazat, dar aceasta când vede că el era în spatele micii afaceri, îl somează să iasă din viața ei. Onur o asigură că își va spăla reputația și că atunci ea va fi aceea care va înghiți greu că a crezut vorbele unei escroace. Într-una din zile Kerem își face curaj și îi vorbește despre sentimentele lui, dar Șehrazat îi răspunde cu dispreț. Cu toate acestea, Kerem e dispus să insiste și să o termine cu Bennu. Pe de altă parte, Onur își găsește o confidentă în fosta sa iubită din tinerețe, căreia nu-i place acest rol, dar îl acceptă ca să mai fie în preajma lui Onur.

Cansel reia legătura cu Yaman, un vecin din cartier care o iubea în secret, și care o va accepta cu copil cu tot. Onur stă de vorbă cu Zafer și acesta îi spune că și-a dat seama că femeia pe care a plătit-o pentru o noapte a fost Șehrazat, pentru că i-a văzut pe amândoi în hotel. Apoi despre Onur si Zafer se află că sunt morți, pentru că se aflau într-un avion care s-a prăbuși deasupra României. Onur apare acasă la Peride, unde se aflau cu toții, îngrijorați, Șehrazat, Kerem, Bennu și Seval. Peride se bucură cel mai tare să-l vadă viu și nevătămat, iar el doar spune că nu s-a mai putut urca în avion, dar Zafer era acolo, apoi pleacă lăsându-l mască pe Kerem care spera să aibă drum deschis către inima lui Șehrazat......... în actualizare până luni, 19 septembrie, seara .......





sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina O mie si una de nopti-prezentare








3 comentarii:

  1. mai apare zafer ?
    cate ep sunt si daca sunt doua sezoane?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincera sa fiu, nu mai tin minte cate sezoane sunt, eu l-am vazut in 2012-2013, pe internet, in orice caz, la noi serialul a avut peste 100 de episoade.

      Ștergere
  2. mai apare zafer? si cate sezoane sunt? multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.