duminică, 25 septembrie 2016

Furtuna pe Bosfor, episodul 73 (72 turcesc) rezumat

Pentru a vedea ultimele articole accesați pagina ACASĂ


Furtuna pe Bosfor, episodul 73 (72 turcesc) rezumat
Trec câţiva ani. Cihan este pe mare, lăsând în urmă viaţa de om de afaceri. Amintirile îl bântuie mereu, considerându-se vinovat de moartea lui Ayse. Vila de pe Bosfor a rămas Dilarei, care locuieste acolo cu Harun. Cansu face un test de sarcină care iese pozitiv. Keriman lucrează cu Dilara, care conduce o afacere în domeniul modei şi al designului interior şi are parteneri din Germania. Hazal conduce împreună cu Ozan afacerile lui Cihan. Într-o zi, el copiază din telefonul lui Hazal agenda şi sună la ultimul număr apelat. Era Hatice, care a rămas în casă la Maide (Sema s-a întors la vila de pe Bosfor), dar el nu o cunoaşte pe femeie.

Seara, la vilă se dă o petrecere, Harun este gelos pe un anume Ahmet care pare că-i face curte Dilarei. Keriman ajunge acasă, unde Ozkan se joacă cu Can, pentru că a venit mai devreme de la atelier. Cihan e cufundat în gânduri şi comunică foarte puţin cu pescarii din sătucul în care locuieşte acum. Petrecerea este întreruptă de venirea, direct de la aeroport, a frumoasei Asuman, sora Dilarei, care nu a anunţat pe nimeni că revine din America. Dilara şi Harun au făcut anunţul căsătoriei lor, musafirii încă se distrează, dar Asuman intră în vila şi are o discuţie tensionată în salon cu Dilara. Ea caută febril ceva, până la urmă dovedindu-se că ea caută nişte pastile, însă a două zi continuă să cotrobăie printre lucrurile Dilarei, prin bijuterii. După câteva zile, începe s-o "curteze" pe Hazal, în care vede o aliată.

Furtuna pe Bosfor, episodul 73 (72 turcesc) rezumat
Candan se întâlneşte la un club select cu un anume Messur şi îi dă toate bijuteriile pe care le are pe ea, bărbatul examinându-le cu o lupă. După aceea îi dă avocatei trei teancuri cu bani. A doua zi Deniz găseşte la baie testul de sarcină al lui Cansu şi se duce după ea la spital, unde primesc amândoi buletinul de analiză care confirmă sarcina. Apoi Cansu se duce să-i spună Dilarei, la magazin, despre noutate.
Un client aduce o maşină foarte scumpă la atelier iar Ozkan nu se poate stăpâni să n-o încerce puţin, deşi Engin insistă să nu se urce la volan. Ghinionul lui, pierde controlul volanului şi maşina se izbeşte violent de un zid. Burhan, care întâmplător era prin zonă, vede cum Ozkan e disperat că maşina s-a stricat rău, iar el nu poate să plătească reparaţia. Burhan se oferă să-l ajute. Hazal e mereu agitată la firmă şi are impresia că Ozan se implică foarte puţin în treburile comaniei. Ea ascultă întâmplător o convorbire telefonică de-a lui, şi reţine o adresă, apoi îl pune pe Emrah să verifice, Emrah fiind acolo mâna ei dreaptă. După aceea ni se arată cum după ce, în trecut, l-a înjunghiat pe Ozgur, a apelat la ajutorul lui Maide, care cu mare îngăduinţă a acceptat asta, probabil gândind că astfel o să se răzbune, indirect, pe Cihan.

Deniz şi Cansu i-au invitat la masă la ei acasă pe Ozkan, Keriman şi Burhan. Keriman rămâne cu dumicatul în gură când îl vede pe Burhan, pe care pare să-l recunoască de mai demult, şi el de asemenea, şi n-ar vrea să stea la masă, dar Ozkan o face să se aşeze pe scaun.
Ozan se află într-o sală de licitaţii şi câştigă un obiect care o înfurie la maxim pe Maide când citeşte despre asta pe internet. Ea trimite un cuplu din sat să pună explozibil pe ambarcaţiunea lui Cihan, şi numai un noroc face ca doi băieţi să se urce pe vaporaş, iar unul din ei să sară în apă. Cihan crede că băiatul nu ştie să înoate şi sare după el, astfel că vaporaşul explodează după câteva secunde. Cihan scapă cu viaţă, însă moare în explozie băiatul care a rămas ascuns în cabină.

Ozan este chemat să recunoască pe cineva la morgă, apoi, răvăşit, îl sună pe Cihan. Acesta se întoarce în Istanbul cu un avion particular şi merge şi el la morgă, unde medicii ridică pânza de pe chipul celui decedat .... (Rahmi?)sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tvDacă ți-a plăcut, dă mai departe!

3 comentarii:

 1. Aoleu...iar se complica lucrurile...!
  Dupa Gunes...cred ca apare noul serial "Ziua in care mi s-a scris destinul" si "Furtuna ..." cand va fi ? O fi in paralel ? Sti ceva Oana Durican ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ziua in care mi s-a scris destinul are 50 de episoade(daca le redimensioneaza cei de la Kanal D serialul se poate incheia pe 30 decembrie).Cel mai probabil,din ianuarie o sa revina Bahar si Furtuna pe Bosfor cu cate un episod pe saptamana,iar in celelalte zile o sa fie Kosem.

   Ștergere
  2. Multumim mult pentru amanuntele astea, draga Anonim! :) (Y)

   Si eu m-am gandit ca Furtuna pe Bosfor, ca si Bahar, vor reveni in 2017, desi sunt sigura ca multi am vrea sa le vedem cat mai curand... le asteptam cu drag!

   Ștergere

Va multumesc pentru vizita si comentarii!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...