joi, 29 septembrie 2016

Furtuna pe Bosfor, episodul 74 (73 turcesc) rezumat

Pentru a vedea ultimele articole accesați pagina ACASĂ
Furtuna pe Bosfor, episodul 74 (73 turcesc) rezumatCihan e chemat să-l recunoască pe Rahmi la morgă, dar se pare că decedatul este altcineva. În acest timp, Asuman e la un club cu Hazal, pe care vrea s-o cunoască foarte bine. Harun încearcă să-şi spele păcatele în faţa Dilarei aducându-i un trandafir şi spunându-i că este gelos (pe Ahmet, în faţa căruia a spart un bibelou într-un moment în care cei doi păreau a fi foarte apropiaţi) doar pentru că o iubeşte foarte mult şi că nu şi-a putut stăpâni furia când l-a văzut pe Ahmet că o atinge pe braţe şi pe mâini.

Furtuna pe Bosfor, episodul 74 (73 turcesc) rezumat
A doua zi Asuman o vizitează pe Cansu, şi îl cunoaşte şi pe Deniz, apoi rămâne la cei doi tineri la masă. Hazal este chemată de Maide, care o manevrează cum vrea ea numai cât îi arată cuţitul cu care l-a înjunghiat pe Ozgur, pus într-o pungă de plastic, aşa cum sunt puse probele unei crime la poliţie. O întreabă cum de Ozan i-a dat telefon (când a răspuns Hatice), iar Hazal se jură că nu ştie şi că ea nu a făcut nimic necugetat. După aceea Hazal se duce imediat la birou şi verifică înregistrarea de pe camera de supraveghgere şi îl vede pe Ozan când i-a găsit telefonul şi a copiat contactele din agendă. Acum Hazal şi Ozan se ceartă foarte tare, iar gălăgia lor e întreruptă de Cihan care apare din camera alăturată, îmbrăţişându-şi fiica.

Furtuna pe Bosfor, episodul 74 (73 turcesc) rezumatBurhan îi propune lui Ozkan să-l ajute, contra cost - și ii dă un cec - pentru ca el să-și poată plăti datoria cu mașina stricată. Maide îl sună pe Ozgur, cu care a păstrat legătura, şi care o duşmăneşte pe Hazal pentru ceea ce i-a făcut. Ozan află de la Cihan despre explozia ambarcaţiunii în care ar fi trebuit să fie el, lucru care este acum investigat şi cu ajutorul lui Yîldîrîm. Cansu merge la control la medic împreună cu Deniz şi, cu toate că doctorul nu-i spune ei nimic îngrijorător, îl informează pe Deniz că ceva nu e în regulă cu sarcina şi este nevoie de supraveghere mai strictă. Cansu chiar în acele momente simte că-i amorţeşte piciorul şi nu se poate da jos cu uşurinţă de pe pat. După ce pleacă de la cabinet, amândoi se duc să cumpere lucruşoare pentru bebeluș iar Deniz este sunat de către medic, care-i spune mai multe detalii despre sarcina lui Cansu. În acelaşi timp, Cansu e apelată de Ozan care o anunţă că a revenit Cihan în Istanbul.

Maide vine la vilă să vadă dacă s-a aflat ceva despre explozia ambarcaţiunii lui Cihan şi moartea acestuia, iar Sema o anunţă pe Dilara de vizita bătrânei. Maide nu e bine primită de către Dilara, ci e aproape alungată de acolo, aşa că pleacă imediat înapoi, după care Maide îşi aminteşte cum la înmormântarea lui Ayse a făcut gălăgie când l-a văzut pe Cihan acolo. Asuman, cu un buchet de flori, o vizitează pe Candan, atentă să nu fie văzută că intră în imobil. Candan îi povesteşte despre jocul făcut de Ozan pe aeroport şi cum a rămas ea atunci fără bani. Ozan aranjează o întâlnire dintre Cihan şi Cansu, dar cu toate că cei doi se îmbrăţişează, Cihan n-o poate ierta acum pe fiica măritată fără voia lui. Deniz este chemat la cabinetul medicului ginecolog al lui Cansu care îi explică despre problemele cu sarcina, dar şi de faptul că e bine ca Cansu să nu ştie ce ar putea-o aştepta, ca starea ei psihică să nu afecteze fătul. Cansu se duce la Dilara la birou să-i povestească despre întâlnirea cu Cihan, apoi Dilara îşi exprimă dorinţa de a sta şi ea de vorbă cu el. Asuman aude o parte din conversaţie, apoi, seara, când Dilara este plecată pe iaht la Cihan, Asuman consideră că e de datoria ei să-i spună lui Harun cu cine se întâlneşte soţia lui.

Furtuna pe Bosfor, episodul 74 (73 turcesc) rezumat
Cihan şi Dilara se întâlnesc pe iaht şi discută în contradictoriu despre Cansu - el nu e de acord cu ce zice Dilara şi cu faptul că ea îi acceptă faptele. După ce dialogul lor se încheie, Dilara revine la vilă unde Harun o aşteaptă în curte, foarte nervos şi îi face o scenă de gelozie pentru că s-a întâlnit cu tatăl copiilor ei mai mari. Harun însă imediat după ce-şi varsă năduful, îşi dă seama că greşeşte şi se duce după Dilara în dormitor s-o împace şi să-şi ceară scuze. Maide află de pe internet că Cihan e în viaţă în urma exploziei, dar că a omorât un copil, şi i se face rău de faţă cu Hatice. Cansu leşină în braţele lui Deniz iar după ce îşi revine el o duce la doctor aproape cu forţa. Ozan şi Cihan merg în vizită în sătucul de pe malul mării la tatăl băiatului mort în explozie.sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tvDacă ți-a plăcut, dă mai departe!


4 comentarii:

 1. Imi era dor de serial !
  Credeam mereu ca dupa ce se termina "Gunes", vom avea prilejul sa putem vedea continuarea acestui serial...dar Kanal D este de alta parere.
  Multumesc mult Oana,,,asa mai aflu si eu ce vom urmari o data si oadata !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu drag!

   Sidonia, nu depinde de Kanal D cand poate cumpara sezonul 3, ci de producatorii turci cand se hotarasc sa-l vanda. Am impresia ca niste antecontracte se pot semna - cum a fost cazul la Kosem - dar vanzarea efectiva a serialului se face pe un calup de 10 episoade odata sau un sezon intreg. Din cate a comentat cineva pe aici, vom vedea sezonul 3 din ianuarie 2017.

   Ștergere
  2. nu mai faceti rezumatele in continuare la furtuna pe bosfor 73,74,75 ,76

   Ștergere
  3. Ba da, insa nu ma mai grabesc sa le pun pt ca avansand actiunea, in lipsa unor materiale cu rezumate mai ample, doar din ce se vede pe ecran imi este mai dificila sa inteleg actiunea. Da, exista cineva pe FB care traduce in engleza serialele, dar pe bani... si, sincer, nu mi se pare un pret prea corect 2 dolari pe episod. (Daca as sti turceste, bani as face pe seama strainilor care vor versiunea in engleza :)))) )

   Asa ca fac ce si cat pot, deocamdata, la Furtuna pe Bosfor.

   Ștergere

Va multumesc pentru vizita si comentarii!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...