duminică, 2 octombrie 2016

Elif - rezumate, episoadele 46-50



Elif - rezumate, episoadele 46-50
Elif ajunge singură la vilă la Kenan şi este văzută de Ayse pe marginea piscinei. Ayse are grijă s-o ducă din nou în dormitorul ei din anexe şi să nu fie observată de nimeni, apoi o informează pe Melek că Elif este la ea. Arzu, însă, bănuieşte că servitoarea ştie ceva şi o abordează direct, dar Ayse minte că habar nu are unde ar fi Elif. Arzu este astfel obligată să-l caute din nou pe cămătar să-i ceară bani pentru Veysel, dar se gândeşte la o stratagemă şi ia legătura cu un amic căruia îi cere o favoare.

În timp ce toată lumea se agită, Tugce se joacă prin faţa ferestrei lui Ayșe şi o vede pe Elif, care se încuie pe dinăuntru când Tugce vrea să vină peste ea în dormitor. De ciudă, fata merge în vilă şi îi spune lui Alyie că Elif nu vrea să iasă din casă. Astfel, Gonca şi Kenan află că fetița este din nou la Ayșe, dar Arzu e deja în pădure aşteptându-l pe Veysel. După ce acesta apare pe cărare, prietenul lui Arzu, trece pe acolo şi îl ia pe Veysel la maşină, mințindu-l că a venit el în locul lui Arzu. Cei doi ajung să se bată, iar în încăierare amicul scoate pistolul, însă Veysel îi răsuceşte braţul şi arma se descarcă în plin în bărbatul venit s-o ajute pe Arzu. Ea, de printre copaci, filmează totul cu telefonul mobil ...

Veysel pleacă de acolo speriat. În pădure amicul lui Arzu se ridică, ea opreşte înregistrarea în timp ce omul îşi scoate plasturele îmbibat cu "sânge" iar Arzu îi dă plicul cu bani pentru treaba făcută. La vilă, Melih le dă fetiţelor câte un tub de făcut baloane de săpun şi amândouă se joacă în curte. Arzu îi arată lui Gonca înregistrarea inclusiv cu scena când bărbatul împuşcat se ridică de jos zâmbind.

Elif - rezumate, episoadele 46-50
Veysel este foarte tulburat şi până la urmă îi povesteşte lui Murat ce a păţit, cu toate că iniţial ar vrea să ţină secret ce a făptuit fără voie, dar e prea afectat. O sună pe Arzu, totuşi, căpătând ceva curaj, dar redevine speriat când se întâlneşte cu ea şi vede că totul e pe telefonul ei mobil. La vilă vin doi angajaţi noi, în locul lui Husnu şi Hatice, cel puţin grădinarul fiind omul lui Melih. Murat, îngrijorat şi el de recentele evenimente, nu-i mai dă bani prietenei lui.

Elif - rezumate, episoadele 46-50
Melek îşi caută de lucru apoi o sună pe Ayse dar răspunde Elif şi, bucuroasă că vorbeşte cu ea, îi promite că vine s-o vadă. Cumpără o prăjitură şi se duce la vilă, dar e întâmpinată de omul lui Melih la poartă. Atunci spune că vrea s-o vadă pe Ayse, apoi o zărește pe Elif prin curte şi aleargă să o îmbrăţişeze. Urmează câteva minute în care mama și fiica se bucură una de cealaltă. Înainte să plece Melek de la Ayse, Kenan stă puţin în salon cu Alyie şi Arzu apoi iese in curte la maşină. Melek este deja pe drum. Cineva într-o limuzină albă o loveşte - intenţionat - şi pleacă în viteză. Imediat Kenan ajunge şi el, opreşte şi o ia în braţe pe femeia căzută şi însângerată, mirându-se că este Melek.

Kenan o ia imediat în maşină şi o duce la spital, în timp ce Ayșe o tot sună. Tugce se duce în cameră la Ayșe unde Elif vrea să mănânce prăjitura adusă de Melek, dar Tugce trage de farfurie şi se unge toată cu frişcă pe faţă, apoi fetiţele se iau la bătaie până vine Ayșe să le despartă. De ciudă, Tugce se unge şi mai mult peste tot, pe rochiţă, apoi se duce la maică-sa s-o pârască pe Elif, însă Arzu vorbeşte la telefon cu Kenan insistând să vină acasă și nu are timp de fiică-sa.

Elif - rezumate, episoadele 46-50
Zeynep şi ea o sună pe Melek şi Kenan răspunde spunându-i să vină la spital. Zeynep ajunge pe seară şi se întâlneşte cu Kenan care nu se dezlipise de geamul rezervei unde se află Melek. Medicul vine şi le spune că Melek are nevoie de o transfuzie şi atunci Kenan îl roagă pe Melih să vină să doneze nişte sânge. Melek este transferată în alt salon unde Zeynep se duce să-i vorbească deşi încă nu şi-a revenit. Selim vine şi el la spital şi stă de vorbă cu Zeynep, fără să se întâlnească cu Kenan care este alături de Melek. Kenan se duce în sfârşit acasă, unde Arzu îl ia la rost pentru că a lipsit atâta timp.

Iubita lui Murat îi face cadou acestuia o cămaşă, în ideea că aşa, poate mai stoarce de la el nişte bani. Ayse, Zeynep şi Elif se duc la spital la Melek şi aceasta se trezeşte în timp ce micuţa o mângâie şi îi vorbeşte. Kenan apare şi el la spital şi ezită dacă să intre sau nu în salon ...


urmează: Elif, ep. 51-55

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.