luni, 24 octombrie 2016

Elif - rezumate, episoadele 61-62



Elif - rezumate, episoadele 61-62
În situaţia dată, Arzu acceptă condiţiile pe care le pune Melih de a-i ceda acţiuni ale companiei familiei în locul banilor împrumutaţi de la cămătari (dar care erau tot cunoscuţi de-ai lui Melih), însă deodată toată scena e deranjată de prezenţa lui Murat care crează învălmăşeală, îl loveşte pe Sadik, o ia pe Arzu şi, împreună cu Veysel, aleargă la maşină demarând imediat.

De data asta Veysel apreciază felul în care a acţionat Murat şi îi laudă isteţimea. Când ajung la vilă, Aliye şi o doamnă care venise pe la ea în vizită, tocmai ieşeau pe poartă şi o văd pe Arzu uşor rănită la mandibulă în busculada creată de Murat, dar ea nu rămâne să stea de vorbă cu ele, doar minte că a fost jefuită şi rănită apoi pleacă în casă. Acolo, Tugce şi cu Elif s-au jucat şi acum se ceartă de la o farfurie pe care până la urmă o sparg de podea.

Erkud vine la Zeynep la cafenea şi îi strică ziua spunându-i că numai la ea se gândeşte şi că n-ar trebui să muncească. Mai târziu Selim vine s-o întrebe de ce s-a schimbat aşa, deodată, faţă de el. Zeynep nu vrea să-i răspundă dar el este hotărât să afle adevărul. Veysel este abătut pentru că nu ar vrea să divorţeze de Melek. Melih revine la maşina lui Arzu şi îi lasă în parbriz un mesaj prin care-i transmite să se teamă de el, că situaţia nu e rezolvată. Murat găseşte biletul şi o sună pe Arzu să-i spună ce şi cum.

Arzu se întâlneşte cu Melih şi îl anunţă că nu se teme deloc de el pentru că a înregistrat convorbirea dintre ei de la vechea fabrică, şi îi arată asta pe telefonul mobil, ameninţând că o să-i arate înregistrarea şi lui Kenan. Drept consecinţă, Melih acţionează şi îl face pe Kenan să-l invite într-o seară la cină, pentru că are de spus ceva important. În oraş, Veysel deja organizează logodna lui Erkud cu Zeynep care plânge, reproşându-i lui Murat din priviri că se preface vesel şi imortalizează momentul fotografiind logodnicii. Dar Zeynep a acceptat căsătoria cu Erkud numai ca la rândul său Veysel să accepte divorţul de Melek. Melih apare la cină la Kenan în casă şi începe să vorbească, iar Arzu stă ca pe ace temându-se că se va afla secretul ei ...


urmează: Elif, ep. 63-64

sursa foto: capturi video de pe youtube
Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.