marți, 25 octombrie 2016

Elif - rezumate, episoadele 63-64



Elif - rezumate, episoadele 63-64
Însă Melih discută despre Ipek, despre planurile sale de viitor. Arzu răsuflă mai liniştită când vede că el n-a vorbit despre ce credea ea. Cu toate astea, Ipek, care este îndrăgostită de el, se întristează şi merge în camera ei plângând, pt că speră la mult mai mult de la această vizită. Arzu încearcă s-o potolească. Tugce începe și ea să se apropie de Elif și pleacă de la masă, din sufragerie, ca să fie cu prietena ei la bucătărie.

Zeynep nu-i spune nimic lui Melek despre logodna ei, deşi Melek o vede plânsă. Erkud o aşteaptă de la facultate, dar ea pretextează că mai stă acolo să înveţe, şi se duce la biblioteca unde vine Selim, dar Zeynep e nevoită să se poarte rece cu el. Acasă la Melek apare proprietarul căsuţei închiriate de ea şi cu Erkud, pe care Melek nu-l cunoaşte, cel puţin nu ca logodnic al lui Zeynep.

Între Arzu şi Melih, războiul continuă, iar el îi trimite nişte poze care o enervează pe Arzu. Ea îl contactează pe Veysel şi se întâlneşte cu el şi cu Murat. Veysel se uită preocupat la pozele cu Arzu şi cu el la vechea fabrică. Melih face investigaţii pe cont propriu, având ca punct de plecare bucata de poză cu chipul lui Melek şi faptul că o cunoaşte pentru că a donat sânge pentru ea când era în spital.

Relaţia cu Ipek continuă, cei doi se întâlnesc şi fac schimb de mici cadouri. Ţinând în mână o superbă brăţară cu lalele, Melih îşi aminteşte când era copil şi tatăl lui i l-a adus pe frăţiorul lui cel mic şi el ascultă ce-i spunea taică-său mângâindu-şi pe frunte fratele. Tugce şi Elif continuă să se împrietenească, se joacă amândouă cu păpuşile lor, făcând teatru de păpuşi, afară sau în anexă la Ayse. Melih, în drumurile sale, o urmăreşte pe Melek într-o zi şi o vede intrând în căsuţa mică unde locuieşte cu Zeynep.


urmează: Elif, ep. 65-66

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Stele tv.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.