joi, 8 decembrie 2016

Dragoste cu imprumut, ep. 14 turcesc, rezumat




Dragoste cu imprumut, ep. 14 turcesc, rezumat
Acum, toată lumea celebrează victoria tortului făcut de Fadik la un club. Fatih şi Zeynep fac karaoke, Ayfer află adresa clubului şi vine şi ea să se distreze, iar tinerii îi povestesc cum au câştigat concursul de cofetărie. Şevket şi Yadigar o invită pe Meryem pe la ei ca să o întrebe ce doreşte şi ca să vadă cam care i-ar fi intenţiile. La vilă, Mukaddes se plânge din cauza piciorului scrântit când a căzut căutându-l pe Selim. E în scaunul cu rotile şi se vaită tot timpul, când mai este cineva prin preajmă. Mustafa, în camera lui, verifică imaginile de pe camerele de supraveghere de la botez şi o depistează pe Meryem la uşă. (aici se termină episodul 32 de pe Acasă TV) După ce se termină petrecerea, pleacă acasă cu toţii, iar înainte de culcare Zeynep coboară la parter să bea nişte apă şi îi vede pe Mustafa şi pe grădinar îngropând ceva în grădină. Speriată ca nu cumva cei doi să-l fi îngropat pe Ertan, o alertează pe Selin şi se duc amândouă în grădină. După ce Mustafa şi grădinarul pleacă, ele două încearcă să sape din nou ca să vadă ce o fi în groapă. Dar după câteva secunde apar Mustafa şi Fatih înfăşurat în pătură, pe jumătate adormit, apoi le conving pe fete că au pus fertilizant în pământ. Liniştiţi, se duc cu toţii la culcare.

Dragoste cu imprumut, ep. 14 turcesc, rezumat
Dimineaţa, Zeynep pregăteşte borek la micul dejun ca să-i arate lui Fatih că ştie să gătească. El o alintă pe păr, iar ea, ca să-l tachineze, îi spune că azi noapte au făcut dragoste, dar, el fiind ca de obicei, foarte somnoros, zice că nu-şi aminteşte nimic. Mai târziu Mustafa, după ce afirmă că a investigat problema pozei şi al mesajului email trimise pe telefonul lui Fatih, conchide că Zeynep a făcut asta. Fatih nu crede aşa ceva şi după ce vorbeşte cu Mete, care a primit şi el un email cu acea poză, află că Mete ştie IP-ul de unde s-a trimis acel mesaj şi că a identificat locaţia ca fiind o cafenea în Uskudar. Amândoi decid să meargă într-acolo şi să verifice camerele de supraveghere pentru ziua şi data la care a fost trimis acel email.

...............







(aici se termină episodul 34 de pe Acasă TV)

Acest rezumat acoperă episoadele 33, 34 de la Acasă TV


sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial 
 vă rog accesați pagina Dragoste cu imprumut



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!









2 comentarii:

  1. Tocmai ce am vazut un promo pentru Furtuna pe Bosfor la Kanal D!Sper ca incepe dupa ce se termina Ziua in care mi s-a scris destinul pe 23 decembrie.Totusi nu exista asa de multe episoade ca sa dea in fiecare zi,poate incep si Bahar...Oricum spor in tot ce faci,iubesc rezumatele tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca va reincepe Furtuna pe Bosfor, abia astept, mi-ati dat o veste excelenta! :) Stiu de Bahar, azi vine un calup de rezumate.

      As dori sa va atentionez ca acest comentariu al dv. a intrat in spam. Daca postati mai multe comentarii zilnic, pe diverse bloguri, ar fi bine sa fiti un pic atent-a la numarul acestora, Google marcheaza ca spam IP-urile de unde se scriu multe comentarii intr-un timp dat. E o sugestie..

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.