vineri, 27 ianuarie 2017

Yaman episodul 57 turcesc rezumat




Yaman episodul 57 turcesc rezumat Acum toată lumea a intrat în panică pentru că Mert a fost răpit. Se anunţă poliţia, lumea e agitată, Eylul leşină. Mert este ţinut legat la mâini şi la picioare într-o cameră, pe o saltea, şi speră din tot sufletul să-l salveze taică-său ori să-i vină o idee din multele filme şi seriale vizionate. Sedef o surprinde pe Sude vorbind cu Kenan la telefon despre camionul cu CD-urile despre ea. Sedef o repede şi îi spune că acum, când Mert e la mila lui Turunc Nadir, nimic nu e mai important decât el.

În acest timp Nadir se află în casă la Orkun, ameninţându-i, pe el şi pe maică-sa cu pistolul. Orkun e nevoit să schimbe nişte bani în diamante şi apoi Nadir va pleca din țară cu un avionul particular al lui Selim. Iar dacă nu, amândoi vor fi ucişi de mafiot. Orkun, văzându-se la ananghie, acceptă să facă se i se spune. Aşadar, se duce acasă la familia Serez, dar are un microfon pe el şi Nadir ascultă şi înregistrează totul. Orkun ştie şi nu se poate deconspira. Timpul trece şi, cu toate că Hasan este la poliţie, nu se înaintează în investigaţie. Doar îl recunoaşte pe tipul care a adus pizza cu mesajul pentru Leyla dintr-un şir de posibili suspecţi. Selim plânge şi ţipă la un adversar imaginar, Mert vorbeşte singur - cu Yaman, Eylul şi Mira din imaginaţia lui - iar tipii de la uşă îl cred nebun, Nadir îl ţine în tensiune pe Orkun ameninţând-o pe maică-sa şi punându-i telefonul pe apel video. (aici se termină episodul 57 Kanal D)

Orkun ajunge acasă la el unde se află Nadir cu câteva diamante mari, apoi e trimis înapoi la Selim în casă, pentru a şti tot ceea ce se întâmplă. Astfel, Nadir află că unul din păzitorii lui Mert a fost descoperit, după un anumit tatuaj, şi îl anunţă să plece imediat de acolo. În vilă se bea nişte ceai iar unul dintre băieţi dă din greşeală cu paharul peste Orkun şi îi udă microfonul. Atunci el pleacă până acasă să se schimbe, dar pentru că se enervase foarte tare, ridicând suspiciuni celor de faţă, prietenul lui Elif, care era acolo şi cu care Orkun se întâlnise înainte să între în casa lui, le povesteşte celorlalţi despre faptul că Orkun era foarte nervos când s-au văzut. Deja Orkun devine suspect pentru cei din casa lui Selim, ori cel puțin bănuiesc că Nadir îl va folosi, așa cum s-a folosit de toți de care a avut nevoie la un moment dat în jocurile lui.

Yaman şi Mira se duc la vila lui Orkun dar Nadir îi vede şi se pregăteşte să plece din casă cu tot cu Yasemin şi cu Orkun. Paznicul lui Mert îi dă acestuia telefonul să vorbească cu Selim, dar Mert, care-l trimisese pe paznic după apă mai devreme şi văzuse de unde provenea sacoşa, le dă prin ceea ce spune indicii despre locul unde se află sechestrat. Kenan o sună pe Sude pentru că era într-un autobuz şi vede maşina lui Orkun. Deja poliţia înconjoară suburbia, celălalt paznic dispare lăsându-l pe Mert în casă, Nadir îl somează pe Selim să meargă la aeroport şi să-i dea un avion cu care să plece. Yaman îl găseşte pe Mert, cu ajutorul dronei, şi când îl dezleagă şi se îmbrăţişează, apare Nadir cu un pistol îndreptat către ei ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Yaman-ep. 55-56 tr                      urmează: Yaman ep. 58-60 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Un comentariu:

  1. Frustratei: cititorii mei intra pentru seriale, nu pentru trancaneli, da' e prea mult sa gandeasca mintea ta pana acolo.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.