marți, 24 ianuarie 2017

Yaman episoadele 55-56 turcesti rezumat




Yaman episoadele 55-56 turcesti rezumat
Selim citeşte bileţelul din cadou şi imediat îşi dă seama că Nadir l-a pus acolo. Alertează poliţia care ajunge în zece minute, dar deja mafiotul a fugit şi nu este de găsit. O lasă pe Leyla singură pe iahtul lui în derivă, ca s-o omoare și să nu poată spune ce știe, iar ea reuşeşte să se salveze cu ajutorul lui Selim care îi dă prin telefon instrucţiunile ca să poată să ajungă cu iahtul la mal. Poliţia confiscă averea lui Nadir, Hasan le spune lui Yaman şi avocatului că afaceristul Nadir, vecin cu ei, este într-adevăr Turunc Nadir, dar acest gest de bunăvoinţă şi venirea lui la vila lui Selim va avea urmări neplăcute pentru Hasan.

Yaman episoadele 55-56 turcesti rezumat
Peste câteva zile Yaman constată că are milioane de vizualizări la videoclipul lui, pe facebook, tinerii îi prevăd o carieră frumoasă, bani, faimă şi femei în timp ce Mira, enervată de această perspectivă, mănâncă pâine cu cremă de ciocolată spre amuzamentul celorlalţi de la masă. Kenan este şi el în pragul unei noi vieţi pentru că Elyul îi face rost de un job în modelling şi va merge cât de curând la prima şedinţă foto. Într-o seară Faruk o vede pe Sude ieşind de la Kenan din casă şi o pune să aleagă, ori Asîm, ori Kenan, pe care ea declară că-l iubeşte la nebunie. Dar Faruk nu vrea decât ca această viaţă duplicitară a fostei sale soţii să nu se desfăşoare sub ochii fetelor lor. Sude, care şi aşa e încolţită de Nadir, rămâne deocamdată alături de Asim.

Nadir o contactează şi o presează să-i aducă o sumă mare de bani într-o pădure, în schimbul cd-ului cu care o şantajează. Sude se duce cu Yaman la locul convenit, lasă nişte bani împrumutaţi tot de la el, pentru că Faruk o refuză cu un împrumut, ia CD-ul lipit de copac iar Yaman îl bate pe cel venit să recupereze geanta cu banii. Imediat apare poliţia, care-i urmărise cu o dronă. Nadir o mai sună odată şi o ameninţă din nou că a făcut foarte rău, ea ţipă că nu ea a chemat poliţia, dar din maşini coboară şi Asim, cel care, de fapt, a pus-o pe Sude sub urmărire. Cu toate acestea Nadir reuşeşte să dispară şi să-şi înmulţească rapid banii, astfel toţi cei care erau asociaţi cu el, inclusiv Faruk, având acum conturile pline de bani.

Yaman episoadele 55-56 turcesti rezumat
Selim şi Deniz au o discuţie lămuritoare, pentru că Selim, în toiul evenimentelor, uitase de ea şi n-o mai sunase. La un moment dat, avocatul chiar se gândeşte că nu e încă pregătit pentru o relaţie, dar se împacă amândoi şi trec peste momentele dificile. Acum, când toată lumea a aflat cine este Nadir, securitatea din Altinkoy creşte, mai ales că el a jurat răzbunare. Sedef divorţează de Lance care se desparte de ea prieteneşte şi pleacă spre Statele Unite a doua zi. Kenan se duce la şedinţa foto, deşi, nepricepându-se, e gata-gata să se certe cu fotografii, dar Eylul îl potoleşte de fiecare dată. (aici se termină episodul 56 Kanal D)

Urmează o seară memorabilă, aniversarea companiei Asim Sekip Kaya şi un moment special va fi dedicat lui Sude, care, zice bătrânul,este acum un acționar important al firmei. Toată lumea se pregăteşte pentru asta, dar Sude îşi face valiza şi iese din casă. Beren o întreabă unde pleacă, iar ea spune că la salon. Când începe recepţia, Sude nu este venită şi familia e uşor alertată, dar ea se teme că totuşi se va da în vileag totul în legătură cu ea şi afacerile cu Nadir. Selim cere să-i fie dat stickul pe care se află un clip cu istoricul companiei, de asemenea crezând că acolo ar putea fi altceva filmat. Apare Sude, foarte atrăgător aranjată, când deodată pe ecranul unde ar fi trebuit să fie proiectat filmul aniversar, se văd imagini cu nişte maşini iar Mert, care nu era prezent la recepţie, cade în mâinile lui Nadir ....



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Yaman episodul 54 turcesc                     urmează: Yaman ep. 57 turcesc

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.