marți, 21 martie 2017

Dragoste infinita episodul 3 rezumat




Dragoste infinita episodul 3 rezumat Kemal este invitat la petrecerea pe care Emir şi Nihan o dau la aniversarea a cinci ani de căsnicie. Nihan este uimită să afle că Emir şi Kemal sunt parteneri de afaceri, şi că Kemal nu se mai întoarce la mină ci a decis să rămână la Istanbul. Asu, nepoata lui Hikki, cel pe care l-a salvat din accidentul minier, se întristează când află că inginerul Kemal nu mai revine la Zondkulag, pentru că ea îl aştepta cu masa pusă şi spera să fie împreună cu el într-o zi. La petrecere Emir şi Nihan dansează un tango cu figuri, iar Emir o sărută pe gură pe soţia lui la una dintre mişcări. Kemal se enervează şi pleacă, deşi el şi Nihal n-au avut ochi pentru alţi invitaţi toată seara. Lupta dintre Emir şi Kemal este deschisă, însă Emir foarte curând va fi şantajat de cineva cunoscut, care a filmat momentul în care el şi Ozan o îngropau pe prostituata moartă.

Acasă, Emir ar vrea să sărbătorească această seară şi printr-o noapte fierbinte, dar ca de obicei Nihan îl refuză vehement şi îi aminteşte că nu va fi niciodată femeia lui şi că ar fi ultima picătură să încerce s-o violeze. Emir îşi revine din pasiune şi apoi o sună pe Banu, iubita lui, că urmează s-o viziteze. După ce pleacă Emir, Nihan se duce pe iahtul unde se întâlnea cândva cu Kemal şi adoarme. Kemal vine şi el acolo şi stau de vorbă amândoi aruncându-şi reproşuri.

Dimineaţa, pentru că Nihan a venit acasă în loc să rămână la hotel cu Emir, Ozan se duce la camera unde se aflau Emir cu Banu şi bate la uşă până când Banu deschide, crezând că este room-service-ul. Ozan îl acuză pe Emir că din cauza lui este sora lui nefericită, iar Emir îi spune că ea ştie totul şi că dacă vrea, Ozan n-are decât să meargă la poliţie să recunoască crima şi să strice jocul şi vieţile celor implicaţi în el. Banu aude povestea în timp ce se îmbracă, după care îngrozită, pleacă grăbită. În zilele următoare Ozan se apucă de băut, lucru care dăunează sănătăţii sale psihice şi aşa fragile.

Părinţii şi fraţii lui Kemal se bucură să audă că el nu mai pleacă dar Tarik imediat găseşte un articol în ziarele mondene cu poze de la petrecerea lui Emir şi le spune tuturor că frate-său a hotărât să vină înapoi acasă pentru "fata aceea". Tatăl lui Kemal se supără şi îi cere să-i explice. Kemal pune totul pe seama lui Hikki care este şeful său şi pe care nu l-a putut refuza. Cu toate acestea, mama lui găseşte inelul de logodnă respins în trecut de Nihan şi îşi dă seama că el n-a uitat-o în tot acest timp.

Dragoste infinita episodul 3 rezumat Pentru ca să aibă o acoperire perfectă, atât pentru părinţii lui cât şi ca s-o stârnească pe Nihan, de a cărei iubire nu mai este sigur, Kemal o cheamă pe Asu în Istanbul şi la următoarea întâlnire acasă la Emir, la o masă în grădina vilei, Kemal o prezintă pe Asu drept partenera lui. Totul se schimbă deodată, săbiile replicilor dintre Kemal şi Emir pe de o parte, şi Kemal şi Nihan pe de cealaltă parte se încrucişează tot mai des, părinţii lui Nihan observă, ca nişte spectatori într-o tribună, iar Vildan îi promite soţului ei, Onder, că o să-i povestească mai încolo despre este vorba. Acest garden-party se termină brusc, şi fiecare începe să urmărească pe fiecare. Nihan pleacă, Ozan vrea să meargă cu ea, dar este împiedicat, apoi primeşte de la Zeynep, sora lui Kemal, un plic cu poze pt agenţia de modele a lui Nihan (Ozan pare s-o placă pe Zeynep din fotografii), Kemal pleacă şi el, urmărit fără să ştie de Emir. Nihan se dusese pe un vaporaş de croazieră, pe Bosfor, să-şi pună în ordine gândurile, după confruntarea care avusese loc în baia vilei între ea şi Kemal. El vine după ea şi când vaporaşul pleacă, cei doi se află faţă în faţă, iar Emir, de pe mal vede totul ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Dragoste infinita ep. 2                                     urmează: Dragoste infinita ep. 4

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.