duminică, 19 martie 2017

Pretul dragostei episodul 3 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 3 tr rezumat Omer şi Defne se împacă după ce au stabilit să nu mai ţipe unul la celălalt, mai ales Omer la ea, ca şef. Neriman vede scena şi se bucură pentru felul în care decurg lucrurile. După aceea Omer o trimite pe Defne acasă la Sudri să aducă un tricou pentru Sinan, apoi la el acasă, să ia un costum, pentru că urmează un fel de ceremonie la firmă. Defne face ceea ce i se spune, Sudri îi dă și o cutie cu pantofi însă acasă la Omer, nemaifiind altcineva, se apucă să-i cotrobăie printre lucuri deşi nu găseşte nimic interesant. Neriman discută cu socrul său şi îl anunţă că în curând va avea veşti bune despre Omer, fără să dea însă, detalii. Jasemin schimbă conţinutul cutiei în timp ce Defne este la baie, şi apoi cutia, cu nişte bucăţi de pânză în ea în loc de pantofi, este înmânată lui Omer, dar Jasemin tocmai varsă nişte cafea, în mod intenţionat, pentru că Omer voia s-o deschidă.

Înainte de ceremonie, Neriman cheamă stiliştii s-o pregătească pe Defne, cu toate că Jasemin o trimisese acasă. Lucrurile se aranjează în final şi are loc ceremonia. Sinan o trimite pe Sukru acasă la bunica lui Defne ca s-o lase să meargă la companie. Neriman, cu ajutorul stiliştilor, o schimbă complet pe Defne, care apare ca o mare frumuseţe. Lui Omer şi Sinan nu le vine să-şi creadă ochilor când o văd. Amândoi se întrec care mai de care s-o invite primul la dans şi care s-o păstreze pe ring mai mult. După un timp, Jasemin discută ceva în mod particular cu un domn, iar Defne, întâmplător, aude conversaţia, despre ceva ce are să se întâmple mâine la birou, apoi cei doi conspiratori se despart ca să nu fie văzuţi împreună.

Serata continuă, iar când să plece acasă, Defne nu-l lasă pe Omer s-o conducă, pretextând că va lua un taxi, dar de fapt, acceptă propunerea lui Sinan de a merge împreună. Omer se întoarce că uitase ceva şi îi vede pe amândoi, supărându-se că el a fost refuzat. Întâmplarea o satisface pe Jasemin care este martoră la scenă respectivă. Ajuns acasă, Omer deschide cutia unde trebuia să fie perechea de pantofi şi vede că-i goală, apoi îşi imaginează că Defne a luat conţinutul. A doua zi la birou o aşteaptă pe Defne, care întârzie şi care nu ştie - evident - nimic despre unde ar putea fi acei pantofi, bănuind că poate i-o fi luat cineva din greşeală. Omer se enervează şi o dă afară din firmă.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 2 tr                                    urmează: Pretul dragostei ep. 4 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.