sâmbătă, 18 martie 2017

Pretul dragostei episodul 2 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 2 tr rezumat Omer face poze pe plajă pentru viitoarea colecţie de pantofi în timp ce Jasemin are grijă să-l enerveze menţionând că pantofii nu se poartă la plajă. Defne se află şi ea acolo şi flirtează cu Sinan. Când Omer îi vede pe cei doi că încep să danseze, o cheamă pe Defne la el, chipurile ca să-l ajute la pozat, dar Sinan continuă să fie curtenitor cu ea, stârnind gelozia lui Omer. Neriman este uimită şi bucuroasă pentru modul în care Defne a abordat problema şi speră ca lucrurile să meargă bine până la urmă. Omer îl întreabă pe Sinan dacă ştie ceva despre familia lui Defne, iar acesta, în replică, zice că de ce l-ar interesa aşa ceva, ar vrea să se însoare cu ea?

La un moment dat Defne determină pe una dintre fotomodele să cadă în mare şi acum toată lumea se agită. Însă Defne se preface şi ea că se împiedică şi cade, începând să ţipe după ajutor, pretinzând că şi-a scrântit glezna. Omer o ia în braţe şi o asigură că totul este în regulă şi apoi îi bandajează piciorul. Jasemin se uită cu gelozie la ei apoi începe să-i bârfească în timp ce Neriman stă şi ea de vorbă cu fetele din companie şi comentează incidentul, zicând că Jasemin n-ar trebui să spere ceva din partea lui Omer. Neriman, ca să nu se dea de gol faţă de Omer, se preface că n-o cunoaşte pe Defne şi trece pe lângă ea fără s-o bage în seamă, dar tânăra reacţionează şi o strigă pe nume pe Neriman. Omer o întreabă de unde o ştie pe mătuşa lui, iar ea, cu prezenţă de spirit, răspunde că din revistele mondene.

Neriman îi atrage atenţia lui Defne să nu mai facă asemenea gafe pe viitor şi o pune la curent cu antipatia reciprocă dintre ea şi Jasemin. Înainte de a pleca acasă, Defne îi vede pe Sinan cu Jasemin, iar rivala ei nu pierde ocazia s-o înţepe, umilind-o pentru că foloseşte autobuzul. Cei de acasă comentează despre absenţa lui Defne şi bunică-sa crede că şi-a făcut un prieten și reacționează destul de dur când fata revine acasă.

Omer, la o partidă de baschet pe care o joacă cu Sinan, îl întreabă pe acesta dacă este interesat de Defne. Sinan neagă şi încearcă să devieze discuţia spre o altă persoană, Asli, dar Omer încheie conversaţia. La serviciu, în timp ce desenează pantofi, el se tot gândeşte la Defne şi la ceea ce s-a întâmplat când erau unul în preajma celuilalt. Între timp, Defne are probleme acasă dar îi spune lui Neriman că nu mai poate veni la serviciu pentru că nu se descurcă cu tehnologia. Sinan o încurajează să nu renunţe, iar Omer vede scena şi din nou îl roade gelozia. Când se iveşte ocazia, el o întreabă pe Defne ce a discutat cu Sinan, deşi îşi dă seama că pune întrebări personale şi n-ar trebui să facă acest lucru. Apoi o roagă pe Defne să termine toată treaba pt că a doua zi totul trebuie să fie gata. Ea acceptă, dar îl sună pe fratele ei ca să o mintă pe bunica lor, pentru că din nou va veni foare târziu acasă.

Neriman caută pe cineva s-o ajute pe Defne cu treaba şi până la urmă tocmai Sinan va fi cel care va accepta să facă asta, mai ales că va trebui să stea la birou cu Defne până seara târziu. Jasemin, care a observat că Defne caută să-l seducă pe Omer, încearcă să-i pună beţe în roate şi o face să creadă că ea şi Omer sunt mai mult decât prieteni. Bunica îl crede pe Ismail care inventează tot felul de scuze pentru sora lui, dar mai târziu vrea să se ducă pe la Nihal, să controleze dacă Defne se află acolo. Esra o vede şi, cu toate că încearcă s-o împiedice să plece, nu reuşeşte şi îl anunţă pe Ismail, care se oferă să meargă la Nihal în locul bătrânei. În timpul acesta Defne şi Sinan au ieşit să ia cina împreună, apoi el o conduce până aproape de casă.

A doua zi, când se duce acasă la Omer să-i facă micul dejun şi apoi să îi prezinte ceea ce a lucrat în seara precedentă, acesta este nervos şi ţâfnos şi o trimite la birou, spunând că nu-i este foame iar lucrarea vrea s-o vadă pe masa de lucru, nu acasă la el. Defne este mirată de atitudinea lui iar el motivează că n-a dormit toată noaptea. La birou, Omer cere nişte pantofi nr. 37 pe care îi dă lui Defne. Ea este bucuroasă de ceea ce a primit și îl îmbrățișează pe Omer, dar dincolo, Jasemin vede scena și foarte furioasă, informează pe cineva la telefon că jocul va decurge aşa cum l-au stabilit....


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 1 tr                                   urmează: Pretul dragostei ep. 3 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.