sâmbătă, 25 martie 2017

Pretul dragostei episodul 7 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 7 tr rezumat Omer îi propune lui Jasemin să plece amândoi departe de ceilalţi, însă Neriman are grijă să le distrugă planurile. În ceea ce priveşte neînţelegerile cu soţul ei, Neriman îl aruncă pe Nedgi în mare, prefăcându-se că în realitate el a alunecat şi a căzut singur. Defne nu se simte bine şi îi cere lui Omer s-o lase să plece. Neriman nu înţelege de unde ştia Jasemin că aceea era cartea preferată a lui Omer.

A doua zi Omer se simte rău şi are febră, iar Defne vrea să rămână cu el să-l îngrijească, inclusiv în timpul nopţii. Jasemin crede că dacă a fost sărutată de Omer, de-acum el e cu totul al ei şi îi spune despre asta prietenei ei, Daria. Koray vine la Sinan în birou şi îl informează că Omer se simte rău şi nu vine la serviciu, iar el crede că o fi împreună cu Jasemin şi se gândeşte să-i facă o vizită. Când apare acasă la Omer, Defne tocmai venise la şeful ei cu o supă de pui fierbinte, în care pune lămâie să-i treacă răceala. Sinan acceptă ceaiul oferit de Defne şi se duce în bucătărie după ea unde râd împreună şi stau de vorbă, lucru care-l irită pe Omer. Daria o anunţă pe Jasemin despre boala lui Omer şi ea se decide să treacă pe la el.

Omer o ia deoparte pe Defne şi îi pune în vedere că nu doreşte să existe relaţii amoroase între angajaţii companiei, dar Defne crede că el se referă la ei doi, pe când Omer s-a referit la ea şi la Sinan. După ce soseşte Jasemin, Defne pleacă la bucătărie pentru că se simte în plus alături de cei doi, despre care crede că sunt amanţi, apoi cere voie să meargă acasă. Mai târziu revine la el decisă să-i strice relaţia cu Jasemin şi se iscă o discuţie între ea, Omer, Jasemin şi Neriman. Până la urmă Neriman o face pe Jasemin să plece. Defne îi povesteşte totul lui Nihal şi aceasta îşi dă seama că e îndrăgostită de Omer, mai ales că acum e tristă pentru că are impresia că el va pleca la Roma cu Jasemin. Însă Omer pleacă la munte împreună cu Sadri, confidentul lui, căruia i se destăinuie că a închis calea inimii până acum, dar Sadri răspunde că acea cale se poate deschide şi fără vrerea ta.

Serkan crede că Nihal îl iubeşte pe Ismail şi o respinge. Ea îi povesteşte lui Defne despre atitudinea acestuia, că i-a spus că n-o vrea, şi Defne intervine pe lângă Serkan lămurindu-l că a înţeles greşit acea îmbrăţişare prietenească. Neriman va da o petrecere la aniversarea nunţii ei şi o cheamă pe Defne s-o ajute la pregătiri. La începutul petrecerii, apare Omer iar Defne îl vede şi îşi exprimă bucuria revederii, însă ea crede că el a fost cu Jasemin la Roma. Nişte invitaţi stau de vorbă cu Omer şi îl întreabă când se însoară şi dacă are pe cineva în viaţa lui, iar el se uită înspre Defne. Neriman găseşte momentul potrivit şi îi spune lui Omer că Defne e îndrăgostită de el, însă Omer răspunde că tânăra iubeşte pe altcineva (referindu-se la Sinan). Neriman insistă că ea ştie ce vorbeşte şi că el poate să o curteze că nu va da greş.

Sukru dezvăluie că acea carte era cadoul lui Defne şi cum a reuşit ea s-o procure, deşi nu avea destui bani. Omer aude şi se gândeşte la ce i-a spus Neriman, începând să-i dea dreptate. Mai apoi se duce acasă la Defne şi o întreabă despre cadou şi dacă într-adevăr a şters praful de pe rafturile librăriei lui Sabo ca să-şi plătească achiziţia, după care o întreabă de ce Jasemin i-a dat acel cadou. Defne începe să plângă şi să spună că nu poate răspunde la întrebare, dar Omer insistă ...

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 6 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 8 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.