marți, 28 martie 2017

Pretul dragostei episodul 8 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 8 tr rezumat Defne începe să plângă şi îi cere lui Omer să o lase să demisioneze. El este mirat, dar îi răspunde să vină cu cererea de demisie mâine la birou. A doua zi la serviciu, vine şi Jasemin abia întoarsă de la Roma şi îi spune lui Omer că i-a adus un cadou. El dă replica menţionând că se bucură dar speră să nu fie la fel ca şi celălalt. Jasemin nu înţelege aluzia. Între timp vine Defne cu demisia, dar Omer o atenţionează ca stă de vorbă cu Jasemin şi îi spune să vină mai târziu, iar atunci o sfătuieşte să termine ceea ce a început, că ei sunt profesionişti şi să plece doar când şi-a terminat treburile la companie. Însă Defne nu făcuse nimic pe ziua aceea, aşa că pleacă, dar nu înainte de a-i spune şi lui Sinan că şi-a dat demisia. Acesta se arată surprins, pentru că nu ştia nimic de această hotărâre, iar Defne îi spune doar că va mai veni câteva zile până ce termină ce a început deja. Când el o întreabă de ce, ea dezvăluie că nu poate să ducă la bun sfârşit înţelegerea cu Neriman. Sinan crede că Omer ştie despre ce-i vorba dar nu i-a spus pentru că sunt certaţi. După ce discută şi cu Omer, se decide s-o sune pe Neriman să vadă care-i motivul demisiei lui Defne.

Omer o mai roagă pe Defne să facă o rezervare pentru el, Sinan şi un client din biroul lui Jasemin, apoi o lasă să meargă acasă. În zilele următoare Omer şi Defne ajung la unele tensiuni. Ba pleacă iar el n-o lasă, ba se bagă Sinan în treburile lor, ba Omer vrea pe altcineva, pe Daria, în locul lui Defne. În relaţia lui Serdar (sau Serkan? fratele lui Ismail - confuzia aparţine site-ului de unde traduc rezumatele, scuze!) cu Nihal apar primele divergenţe pentru că ea vrea să-şi ia un job ca să se poată descurca amândoi cu banii. Serdar încearcă să se împace cu Ismail iar mai târziu Ismail se angajează că şofer al lui Jasemin, poziţie din care va începe s-o cunoască mai îndeaproape pe aceasta.

Koray îi propune lui Defne să pozeze şi ea pentru reclamă, şi o asigură că nu i se va vedea faţa, ci doar picioarele, şi pantofii. Defne, reticentă la început, acceptă. După câteva zile plânge pe umărul lui Nihal că Omer nu se partă bine cu ea, că-l urăşte şi că de aceea a demisonat, însă o ajută pe Nihal care se va întâlni cu Serdar acasă la Omer când acesta e la serviciu.

Când Koray îi arată lui Omer pozele făcute Defnei, acesta întreabă cine-i modelul dar Koray nu vrea să-i spună. Acum Defne lucrează cu Jasemin, care-i dă şi bani de taxi să meargă acasă, dar Omer o cheamă la el. Când ajunge acolo, ea este foarte nervoasă iar Omer îi propune să-i facă o cafea şi să discute cu calm. Defne continuă să fie furioasă şi sparge intenţionat nişte pahare şi căni. Omer o prinde de mână şi îi spune că este de-ajuns .....



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 7 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 9 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.