luni, 3 aprilie 2017

Pretul dragostei episodul 10 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 10 tr rezumat Defne este acum secretara lui Sinan şi vine la serviciu mai târziu, pentru că lui nu-i pregăteşte micul dejun. Sinan este fericit, Yasemin e îndrăgostită de Ismail şi asta o face să arate mai bine. La firmă Defne şi Omer se întâlnesc din nou, dar din noua poziţie pe care o are ea. Omer o întreabă cum se simte şi dacă îi pare bine că a scăpat de el. Defne îi răspunde că i-a fost bine ca secretară a lui, că a vrut să-i explice cum de s-a schimbat totul în seara precedentă dar nu a avut ocazia. Omer plusează spunându-i că dacă n-o să-i placă să fie subalterna lui Sinan, se pot găsi şi joburi mult mai bune în companie pentru ea.

În firmă apare un nume nou, Feriel, care stârneşte valuri din cauza unor fricţiuni mai vechi între ea şi cei de acolo. Însă este nevoie de ea pentru că are contacte cu presa mondenă, iar Omer stabileşte o întâlnire în acea zi. Koray şi Neriman se gândesc dacă să se răzbune sau nu pe Yasemin pentru că au stat încuiaţi în baie. Când vine la serviciu şi Yasemin, după ce a stat cu Ismail să-i repare un robinet acasă, rămâne uluită s-o vadă pe Defne tot acolo, dar în slujba lui Sinan. Auzind mereu în jurul ei despre Feriel, Defne începe să se intereseze de ea, ce face, pe cine cunoaşte, şi dacă este frumoasă. După ce află toate cancan-urile, se întristează la vestea că Feriel este extrem de frumoasă. Pe de altă parte, e bine că există o antipatie între Feriel şi Yasemin. Ca s-o vadă mai des şi ca s-o facă geloasă, Omer intră mereu în biroul lui Sinan să anunţe tot felul de lucruri despre Feriel, asigurându-se că şi Defne aude ce vorbeşte.

Omer o ia pe Defne cu el la întâlnirea cu Feriel, iar ea se simte stânjenită, dar el îi spune că oricum, nu e nimic nou pe agenda lui, ea îi cunoaşte toate întâlnirile. Defne remarcă faptul că despre această Feriel nu ştia şi că n-a mai auzit până acum. Pe drum cei doi discută în contradictoriu despre ultimele evenimente şi despre dorinţa lui Defne din ultimele zile de a demisiona. La birou, Sinan şi Daria aud când Ismail îi spune lui Yasemin că şi-a uitat cămaşa în baie, iar ei necunoscând ce anume a făcut Ismail acasă la Yasemin interpretează totul în alt sens.

Când Omer şi Feriel sunt faţă în faţă se îmbrăţişează ca doi vechi prieteni, apoi este prezentată şi Defne. În acest timp Sinan discută cu Neriman şi îi spune că trebuie să oprească planul iniţial cu Omer şi Defne, pentru că Omer nu o iubeşte. Pe parcursul discuţiei lui Omer cu Feriel despre noua colecţie de pantofi, Defne intervine ca să le atragă atenţia asupra modelului care a pozat (adică ea). Omer se preface dezinteresat de remarcile ei şi continuă să i se adreseze lui Feriel propunându-i să meargă împreună la Londra să promoveze colecţia. Defne simte că se sufocă auzind aşa ceva şi iese, pe motiv că nu are ce să transcrie din dialogul lor. Afară, o întâlneşte pe secretara lui Feriel şi începe s-o tragă de limbă despre şefa ei, dacă este ceva între ea şi Omer. Fata îi spune că da, dar este o relaţie complicată. Defne amețește de-a binelea, dar îi cere să-i relateze totul. După aceea cele două fac schimb de adrese, pentru că Defne are de gând s-o mai contacteze pe noua ei amică.

Mai târziu Defne află că acasă la Omer, seara târziu, va avea loc un interviu şi va fi prezentă şi Feriel. Neriman vorbeşte cu Neci ca să-l convingă să lucreze la companie pentru a fi mai aproape de Omer. Defne îi povesteşte totul lui Nihan, apoi îl admiră pe Serdar care s-a schimbat. Yasemin îi dă un cadou lui Ismail care refuză. Omer descoperă cine era modelul care a pozat pentru ultima colecţie de pantofi după un semn pe care Defne îl are la picior. Când Omer o întreabă dacă ştie cine era modelul, Defne spune că nu, dar după câteva replici, recunoaşte că Koray a fost acela care a convins-o să pozeze.

Înainte ca ea să plece acasă, apare Feriel, iar Defne se îndepărtează grăbită. Omer se întreabă oare cât o să mai fugă de el.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 9 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 11 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.